A csalódás mindig fáj, főleg, ha üzleti sikerről van szó!

2020-07-24

<<< Vissza a bloghoz
2020-07-24

Online marketinges cégként az utóbbi időszakban sok olyan új megkereséssel találkoztunk, amely valamilyen korábbi csalódásból eredt. Gondolunk itt például a nem túl kompetens marketinges munkatársra, a nem túl korrekt online marketing ügynökségre vagy mentorra, akikkel a közös munka koránt sem érte el a várt üzleti sikert.

online marketing ügynökség csalódás

Sajnos rendkívül nehéz bizalmat építeni az első beszélgetés során az új ügyfeleinknél, akiket valamilyen csalódás kényszerített arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ilyenkor rengeteg a kétely és az aggály az együttműködéssel kapcsolatban. Ezek közül szeretnénk most tompítani néhányat.

„Ti miben vagytok mások, mint az az ügynökség, akiben már csalódtam?”

Az RG Stúdiónál kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást és a kommunikáció gördülékeny áramlását ügyfeleink és munkatársaink között. Hisszük, hogy az online marketing folyamatok akkor tudnak igazán hatékonyan működni, ha közösen, egy célért, egy stratégia mentén dolgozunk. Nálad van a szakmai tudás a termékedről és a piacodról, nálunk pedig a technikai és a marketing szakértelem.

„Honnan tudhatom, hogy korrekt csapat vagytok?”

Eredményorientált működésünk mellett a csapatunkra rendkívül jellemző a lelkiismeretesség. Nálunk nem kell attól aggódnod, hogy nem foglalkozunk veled és nem végezzük el azt a munkát, amit kifizetsz, sőt…! Mivel mi a hosszú távú együttműködésekre törekszünk, - ezért is van olyan ügyfelünk, akivel közel 20 éve dolgozunk együtt – tudjuk, hogy az együttműködés elején több munkát kell egy projektbe tenni az eredményesség eléréséhez.

Ez nekünk is érdekünk, hiszen ki kell tapasztalni a piacot és a célcsoport magatartását ahhoz, hogy lássuk melyek azok a megoldások, amik a legjövedelmezőbbek számodra. Mi készek vagyunk több munkát beletenni és folyamatosan elemezni az eredményeket, amik által javaslatokat teszünk a további hatékony marketing megoldásokra vonatkozóan.

online marketing ügynökség

Folyamatosan fogjuk a kezed szakmailag, segítünk akár a marketing adminisztrációs kérdésekben és pontos elszámolást küldünk neked az elvégzett munkáról és az elért eredményekről! Ha az együttműködés elején azt látjuk, hogy nem piacképes az ötlet vagy a termék, akkor ezt megmondjuk neked anélkül, hogy belevágnánk egy komplex online marketing kivitelezésbe, amely sikertelenül záródna.

„Vállaltok garanciát?”

Alapvetően az összeg, amit az együttműködéskor kifizetsz nekünk, az a befektetett munkadíjunk és a szakértelem, amit megannyi tréning és tapasztalat, tanulás és olvasás árán szereztünk meg az évek alatt.

20 éves piaci tapasztalatunk B2B és B2C szektorokban, több tízmillió forintnyi hirdetési költség, több száz sikeresen lebonyolított kampányunk a garancia, hogy jól döntesz, ha velünk dolgozol.

Két órás szakmai konzultációnk keretében lehetőség van a konzultáció díjának visszatérítésére, amennyiben az erre vonatkozó igényed a konzultáció alatt jelzed. Ezt a visszatérítést még senki nem kérte az évek alatt, így hisszük, hogy konzultációink alkalmával rengeteg hasznos információt és technikai, valamint stratégiai tudást sikerül átadnunk ügyfeleinknek!

Ha eleged van az eddigi csalódásokból és szeretnél egy lendületes, emberközpontú és eredményorientált csapattal dolgozni, akkor keress meg bennünket!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Így növeld webáruházad bevételét

Napjainkban hasít az e-kereskedelem és szinte naponta nyitnak meg újabb és újabb webáruházak. Ugyanakkor hiába rendelkezel webshoppal, egyre több a konkurencia és a verseny, így a webáruház megléte mellett elengedhetetlen, hogy online marketinggel is foglalkozz. Első körben javasoljuk, hogy készíts egy integrált online marketing startégiát, melyben lefekteted a célcsoportod, szolgáltatásod/termékedhez tartozó lehetőségeket, céljaid, rendelkezésre álló […]

Olvass tovább
A csalódás mindig fáj, főleg, ha üzleti sikerről van szó!

Online marketinges cégként az utóbbi időszakban sok olyan új megkereséssel találkoztunk, amely valamilyen korábbi csalódásból eredt. Gondolunk itt például a nem túl kompetens marketinges munkatársra, a nem túl korrekt online marketing ügynökségre vagy mentorra, akikkel a közös munka koránt sem érte el a várt üzleti sikert. Sajnos rendkívül nehéz bizalmat építeni az első beszélgetés során […]

Olvass tovább
5 marketing tipp a nyári uborkaszezonra

Biztosan Te is tapasztaltad már a nyári holtidőszakot, amikor ügyfeleid nyaralnak vagy éppen hosszabb szabadságon vannak. Ez az esetleges bevételkiesés mellett felszabadult kapacitást is jelenthet számodra, melyet érdemes kihasználnod. Cikkünkben összeszedtünk 5 hatékony tippet, amelyekkel felturbózhatod online marketinged és eladásaid! Itt az ideje, hogy frissítsd a weboldalat Elemezd ki a weboldaladra vonatkozó statisztikákat és tárd […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram