2019 legkeresettebb szavai a Google-ben

2019-12-13

<<< Vissza a bloghoz
2019-12-13

Keresési szokásaink sokat elárulnak arról, hogy mi iránt érdeklődünk. A Google a héten hozta nyilvánosságra az idei év keresési trendijeit, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és persze Magyarországot 2019-ben. A top 10-es listák 74 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén is.

Gondoltad volna? Magyarországon az önkormányzati választások, globálisan pedig az India-Dél-Afrika krikettmérkőzések vezetik a legfelkapottabb Google keresések 2019-es listáját. No de lássuk részletesebben:

Ezekre a szavakra kerestünk rá legtöbbször

A magyar lista élén tavalyhoz hasonlóan idén is egy politikai esemény áll: az önkormányzati választások, ezt követi Andy Vajna majd a Notre-Dame. A lista 7. helyén szerepel a Black Friday kifejezés, mely jól mutatja a fekete pénteki láz jelentőségét.

Felkapott keresések
1 Önkormányzati választás
2 Andy Vajna
3 Notre-Dame
4 Love Island
5 Cameron Boyce
6 Exathlon
7 Black Friday
8 Csernobil (sorozat)
9 Berlini fal leomlása
10 Európai parlamenti választás

Sporteseményeknél a női kézilabda-világbajnokság volt a legkeresettebb, a Magyarország – Uruguay futballmeccs került a második, míg a Magyarország – Szlovákia a harmadik helyre.

A sorozatok közül legnépszerűbbnek a Csernobil, a Drága örökösök és a Mintaapák voltak, míg filmek tekintetében a Joker lett az abszolút győztes. Könyvek között a Trónok harca, a Miután kerültek és a Két lépés távolság került a dobogóra.

A gasztronómia területén továbbra is a csirkemell receptek a legnépszerűbbek itthon. Természetesen az utazás sem maradhat ki a legérdekesebb témák közül. Dominika, Grúzia és Csernobil úti célok iránti kereslet volt a legnagyobb mértékű az idei évben.

A hazai Google keresések teljes listája itt érhető el.

Ha érdekelnek a Google Ads rendszerében rejlő üzleti lehetőségek, akkor kérd visszahívásunk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

3 érv amiért kezdj el blogolni - Mutatjuk, hogyan láss neki és mire figyelj!

Gondolkoztál már azon, hogy elkezdj blogolni? A blog egy újabb online csatornát kínál, ahol másfajta kommunikációval érheted el célközönségedet, általa pedig erősítheted tartalommarketinged és piaci jelenléted a szakmában. Statisztikák szerint a bloggal rendelkező cégek havi konverziós aránya 126%-kal magasabb, mint a blog nélküli társaiknak. Ebből is látható, hogy a blog napjainkban a márkaépítés és a […]

Olvass tovább
Berek Péter az országban negyedikként került fel a Manychat ügynökségi listájára

A Facebook a 2019-es F8-on bejelentette, hogy a fókuszt a vállalat platformjai közül a Messengerre fogja helyezni. A csatorna jelenleg 1,3 milliárd aktív felhasználóval büszkélkedik, a vállalat tervei szerint ez a szám 2021-re 2,4 milliárdra növekszik. A platformban rejlő potenciált egyre több vállalat ismeri fel, hiszen havonta körülbelül 20 milliárd üzenetváltás történik a felhasználók és […]

Olvass tovább
Ismerkedés az online marketinggel

Nem csak az RG Stúdió, hanem mi az RG Stúdió munkatársai is szívügyünknek tekintjük azt, hogy a régió is fejlődjön az online marketingben. Amikor fejlődésről beszélünk nem feltétlenül azt értjük alatta, hogy minél többen kezdjenek bele az online marketingbe, készítsenek maguknak weboldalt, legyenek aktívak a közösségi média felületeken és hirdessenek, hanem hogy gondolkodjanak azon, hogy […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram