2019 legkeresettebb szavai a Google-ben

2019-12-13

<<< Vissza a bloghoz
2019-12-13

Keresési szokásaink sokat elárulnak arról, hogy mi iránt érdeklődünk. A Google a héten hozta nyilvánosságra az idei év keresési trendijeit, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és persze Magyarországot 2019-ben. A top 10-es listák 74 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén is.

Gondoltad volna? Magyarországon az önkormányzati választások, globálisan pedig az India-Dél-Afrika krikettmérkőzések vezetik a legfelkapottabb Google keresések 2019-es listáját. No de lássuk részletesebben:

Ezekre a szavakra kerestünk rá legtöbbször

A magyar lista élén tavalyhoz hasonlóan idén is egy politikai esemény áll: az önkormányzati választások, ezt követi Andy Vajna majd a Notre-Dame. A lista 7. helyén szerepel a Black Friday kifejezés, mely jól mutatja a fekete pénteki láz jelentőségét.

Felkapott keresések
1 Önkormányzati választás
2 Andy Vajna
3 Notre-Dame
4 Love Island
5 Cameron Boyce
6 Exathlon
7 Black Friday
8 Csernobil (sorozat)
9 Berlini fal leomlása
10 Európai parlamenti választás

Sporteseményeknél a női kézilabda-világbajnokság volt a legkeresettebb, a Magyarország – Uruguay futballmeccs került a második, míg a Magyarország – Szlovákia a harmadik helyre.

A sorozatok közül legnépszerűbbnek a Csernobil, a Drága örökösök és a Mintaapák voltak, míg filmek tekintetében a Joker lett az abszolút győztes. Könyvek között a Trónok harca, a Miután kerültek és a Két lépés távolság került a dobogóra.

A gasztronómia területén továbbra is a csirkemell receptek a legnépszerűbbek itthon. Természetesen az utazás sem maradhat ki a legérdekesebb témák közül. Dominika, Grúzia és Csernobil úti célok iránti kereslet volt a legnagyobb mértékű az idei évben.

A hazai Google keresések teljes listája itt érhető el.

Ha érdekelnek a Google Ads rendszerében rejlő üzleti lehetőségek, akkor kérd visszahívásunk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Olvass tovább
Milyen értékeket kaphatsz egy ingyenes workshopon?

Mi itt Baranyában kicsit el vagyunk maradva. No nem csak gazdaságilag, hanem szemléletben is. Ezt több cikkben is kifejtettem - mint szemléletbeli hiányosságok -, így ezekre most nem térek ki. Történt, hogy rendeztünk ismét egy workshopot, aminek kettős célja lett volna: 1.) Minél többen megismerjenek a helyi piacon, mert inkább budapesti és nemzetközi partnereink vannak.  […]

Olvass tovább
Már papíron is Családbarát Hely vagyunk

Az RG Stúdióban mi mindig is családbarát helynek tartottuk magunkat, ezért amikor adódott a lehetőség, hogy ezt hivatalossá is tegyük, akkor természetesen kaptunk az alkalmon. Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatában olyan szervezetek kaphatták meg a minősítést, akik munkájukban, intézkedéseikben és a szervezeti működésükben támogatják, hogy a munkavállalóik és ügyfeleik megteremtsék a munka és a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram