2019 legkeresettebb szavai a Google-ben

2019-12-13

<<< Vissza a bloghoz
2019-12-13

Keresési szokásaink sokat elárulnak arról, hogy mi iránt érdeklődünk. A Google a héten hozta nyilvánosságra az idei év keresési trendijeit, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és persze Magyarországot 2019-ben. A top 10-es listák 74 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén is.

Gondoltad volna? Magyarországon az önkormányzati választások, globálisan pedig az India-Dél-Afrika krikettmérkőzések vezetik a legfelkapottabb Google keresések 2019-es listáját. No de lássuk részletesebben:

Ezekre a szavakra kerestünk rá legtöbbször

A magyar lista élén tavalyhoz hasonlóan idén is egy politikai esemény áll: az önkormányzati választások, ezt követi Andy Vajna majd a Notre-Dame. A lista 7. helyén szerepel a Black Friday kifejezés, mely jól mutatja a fekete pénteki láz jelentőségét.

Felkapott keresések
1 Önkormányzati választás
2 Andy Vajna
3 Notre-Dame
4 Love Island
5 Cameron Boyce
6 Exathlon
7 Black Friday
8 Csernobil (sorozat)
9 Berlini fal leomlása
10 Európai parlamenti választás

Sporteseményeknél a női kézilabda-világbajnokság volt a legkeresettebb, a Magyarország – Uruguay futballmeccs került a második, míg a Magyarország – Szlovákia a harmadik helyre.

A sorozatok közül legnépszerűbbnek a Csernobil, a Drága örökösök és a Mintaapák voltak, míg filmek tekintetében a Joker lett az abszolút győztes. Könyvek között a Trónok harca, a Miután kerültek és a Két lépés távolság került a dobogóra.

A gasztronómia területén továbbra is a csirkemell receptek a legnépszerűbbek itthon. Természetesen az utazás sem maradhat ki a legérdekesebb témák közül. Dominika, Grúzia és Csernobil úti célok iránti kereslet volt a legnagyobb mértékű az idei évben.

A hazai Google keresések teljes listája itt érhető el.

Ha érdekelnek a Google Ads rendszerében rejlő üzleti lehetőségek, akkor kérd visszahívásunk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Üzleti partnerkeresés rapid sebességgel

A B2B partnerkeresés és értékesítés mindig felveti azt a kérdést, hogy a Facebooknak van-e itt egyáltalán létjogosultsága. Tudunk-e megfelelően célozni, releváns leadeket szerezni és egyáltalán jelen van-e aktívan a célcsoportunk ezen a csatornán. Szállítmányozással foglalkozó partnerünknek is ezek voltak a kétségei és kérdései amikor az alvállalkozói partneri körét szerette volna bővíteni, és ehhez kért tőlünk […]

Olvass tovább
Benne vagyunk a 17-ben Magyarországon! - Minősített üzleti szereplő elismeréssel gazdagodtunk

Az országban eddig mindössze 17 vállalat szerezte meg a Minősített Üzleti Szereplő minősítést, melyek között a mi cégünk, az RG Stúdió is szerepel Számunkra fontos, hogy olyan működési elvek mentén folytassuk az együttműködéseinket Partnereinkkel, melyet mi is elvárunk beszállító Partnereinktől. 20 éve egyazon értékrendet képviselünk, melyre büszke mind a tulajdonos, mind az összes kollégánk. Etikus, […]

Olvass tovább
Újraindul a gazdaság, újra kell gondolni a marketingünket is?

Az elmúlt hónapok nehézségei rengeteg vállalkozót és magánszemélyt is negatívan érintettek és érintenek jelenleg is. Számos ember veszítette el a munkahelyét, cégek zártak be és a kellő tartalékok hiányában az újrakezdés is nehéz feladat. Szerencsére a korlátozásokon lazítottak, ezért a vendéglátás és a turizmus is lassan újraindulhat, de ez korántsem lesz egyszerű feladat, hiszen ezek […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram