RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Virtuális szerver szolgáltatás

virtuális szerver, virtuálisszerver, server, virtual, server, webhosting, domain, dns, kernel, linuxA saját szerver üzemeltetésének szabadsága a tárhelyszolgáltatások előnyös költségeivel ötvözve. Virtuális szerver szolgáltatásainkat olyan partnereink számára alakítottuk ki, akik a saját szerver üzemeltetésének szabadságát élvezhetik a tárhelyszolgáltatások előnyös költségeivel ötvözve. Virtuális szervereinkre - választott csomagtól függően - az előre telepített rendszerkomponensek mellé tetszőleges szolgáltatásokat, alkalmazásokat telepíthetnek ügyfeleink.

Virtuális szerverek jellemzői:

 • Saját kernel (solaris 10 kernel)
 • Saját IP cím
 • Saját memória terület
 • Saját file rendszer
 • Virtuális szerverenként elszeparált környezet
 • Több domain név akár továbbszolgáltatóknak is
 • Root hozzáférés
 • SSH hozzáférés
 • Crontab
 • Nagybiztonságú szerverrendszer
 • Biztonsági mentés

A virtuális szerverükhöz partnereink teljes hozzáférést kapnak (root jog), ott az összes alap unixos szolgáltatást használhatják. Az egyes virtuális szerverek egymástól teljesen el vannak választva, így egymástól független erőforrás-menedzsmenttel rendelkeznek. Ügyfeleink a solarisos környezeten túl nincsenek semmilyen egyéb rendszerkövetelményhez kötve, saját verziójú adatbázisokra és futtató környezetre fejleszthetnek. Egyes csomagjaink esetén lehetőség van a tárhelyek továbbszolgáltatására.

START virtuális szerver

PRÉMIUM virtuális szerver

virtuális szerver, virtuálisszerver, server, virtual, server, webhosting, domain, dns, kernel, linux

Virtuális szerverek a fejlesztői igényekhez specializálva.

Mivel a virtuális szerverek elszeparált környezetben futnak, eltérő adatbázisokat, különböző szerveroldali szkripteket használhatnak a fejlesztők. Az elszeparált környezet megóvja a különböző virtuális szerver üzemeltetőket, hiszen az esetleges programozási hibák vagy túlterhelések csak az adott virtuális gépre vannak kihatással.
A hagyományos tárhelyszemléletű szerverfelépítések esetén az egyes tárhelyek ugyanazokat az erőforrásokat használják, ugyanazt a memóriaterületet és ugyanazt a fájlrendszert, ugyanazokat a rendszerkomponenseket. A fejlesztői szabadság és az adatbiztonság mellett így a rendszer stabil futtatása is nehezen oldható meg.
Virtuális szervereink ezekre a problémákra adnak választ: az elszeparált környezet az önálló rendszerkomponensek futtatása mellett biztonságot is jelent.

Virtuális szerver csomagok

A virtuális szerver csomagjaink kialakítása során igyekeztünk figyelembe venni ügyfeleink folyamatosan beérkező igényeit. Így két alap csomagot hoztunk létre, melyek mindegyike az egyedi környezetet és a maximális adatbiztonságot lehetővé tévő rendszeren működnek, de szolgáltatásban és költségben különböznek egymástól.
 

Választható csomagjaink:

 
 

 

 
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!