Szeretnéd növelni a kommunikációd és a hirdetéseid hatékonyságát?
Gyere el a júniusban megrendezésre kerülő Kreatív Videós Műhely tréningünkre, ahol megmutatjuk hogyan készíts kreatív videókat egyszerűen!

A videókra nagy szükség van

A YouTube mellett már a Facebook és az Instagram is olyan platform, ahol a videós tartalmak kiemelt szerepet kapnak akár organikus kommunikációról, akár hirdetésekről van szó.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy eredményes Facebook poszthoz vagy egy jól konvertáló hirdetéshez nem szükséges drága, profi stábbal elkészített videó. Elég, ha fogod a mobilodat pár kiegészítővel, és egy óra alatt készítesz egy olyan termékvideót ami konvertál vagy egy jól pezsgő live közvetítést, amivel vevők százaival kerülsz kapcsolatba. Kreatív Videós Műhely képzésünk ebben segít!

Tréningünkön megmutatjuk, hogyan tudsz a gyakorlatban ötletes, egyszerű, és főleg hatékony videókat készíteni a közösségi kommunikációdhoz. Mire számíthatsz?

  • 4+1 módszer Facebook Live-ra
  • videós trükkök és fotós tippek
  • hasznos appok, melyekkel egyszerűen vághatod és feliratozhatod a videóidat
  • tippek a világítástól, a stabilizáláson át egészen a hang beállításokig
  • gyakorlat fókuszú tippek és példák

A hatékony videókészítés rejtelmeibe Lévai Richárd több közösségi média specialista, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog bevezetni. Ricsi gyerek kora óta a videózás szerelmese, a főiskolán több diákvideó készítésében vett részt, az RG Stúdió által pedig a cég megalakulása óta készít animációkat és reklámfilmeket ügyfeleinek. YouTube-ra 2010 óta készít videókat, élő közvetítéseket 2014 óta használ a céges kommunikációban.

És ami a legfontosabb, nem csak megmutatjuk, hanem élesben ki is próbálhatod a tréning során hasznosítottakat!
Gyere el a Kreatív Videós Műhely tréningünkre, és készíts olyan képeket és videókat, amelyekkel eredményesebb lesz a kommunikációd és hatékonyabbak a hirdetéseid! 

Jelentkezz képzésünkre és tedd eredményesebbé közösségi marketinged, valamint vállalkozásodat!