RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Dunaújvárosi híd megfigyelése

Érdekli miért kerül milliárdokba egy hídépítés? Miért tartanak az építkezések évekig? Írisz webkamerás rendszerünk segítségével választ kap kérdéseire!


Hányszor gondolkodott el azon, miért kerülnek milliárdokba az autópályák és a hidak?

Most is csak az átadáskor szeretne elszörnyülködni az összegek hallatán? Vagy esetleg folyamatában is nyomon követné a jelenleg folyó építkezéseket?

Írisz megfigyelőrendszerünk segítségével betekintést nyerhet a hídépítés bonyolult, ám izgalmas folyamatába.


Kattintson, és nézze meg a hídépítés aktuális képeit!

 

On-line hídépítés

A mederhíd építésének megfigyeléseAz RG Stúdió on-line megfigyelő rendszer segítségével megteheti, hogy betekint Magyarország egyetlen, jelenleg épülő hídjának kivitelezési munkáiba.

Naponta megtekintheti az aktuálisan folyó munkákat, tanulhat, és tapasztalhat az egyedi megfigyelőrendszer különleges, madártávlatú képeiből.

Hídépítés képekben..
 
 
Különleges híd...

A különleges megoldással épülő, több, mint 300 méter fesztávú hídszerkezet építési munkái körülbelül két évig tartanak, és 53 milliárd forintot emésztenek föl. Az így létrejövő építmény nem csak a közlekedésben, de a környéken levő térségek életében is meghatározó szerepet fog játszani.
További információk a hídról

... különleges megfigyelő rendszer

Írisz megfigyelő rendszer központi egységAz RG Stúdió Írisz megigyelő rendszerének 5 kamerájával az érdeklődők folyamatosan nyomonkövethetik az építkezés állapotát, betekintést nyerhetnek a hídon folyó munkák mindennapjaiba.
 
 
Az öt különleges webkamera a híd nyomvonala mellett található magasfeszültségű villanyoszlopon került elhelyezésre.
 
A kamerák speciális kialakításuknak köszönhetően csak az áramellátást igénylik, a képek küldése és a két irányú kommunikáció a mobil internetes kapcsolaton (GPRS) keresztül kialakított VPN rendszeren történik.

A képek szinkronizálását, megjelenítését, feldolgozását és archiválását nagybiztonságú szerverrendszerünkön futó, egyedileg kialakított szoftverünk végzi.

További információk az Írisz webkamerás építkezés megfigyelő rendszerről.
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!