Január 25-én immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Marketing Fesztivál, melynek idén is a Lurdy-ház ad otthont. Az ország legnagyobb év eleji marketing konferenciáján az RG Stúdió csapatával is találkozhatsz, mivel mind kiállítóként, mind előadóként részt veszünk a rendezvényen.

Készülj fel a 2018-as év üzleti és marketing újdonságaira, valamint vegyél részt a szakma nagyágyúi által tartott előadásokon. A 14 előadó között megtalálható marketingvezetőnk, Lévai Richárd. Ricsi a 3-as terem nagyszínpadán a hatékony, 2018-as Facebook marketinghez szükséges stratégiákat ismerteti majd. Szó lesz az organikus elérés nehézségeiről, a közösségi média platformok jelentőségéről, valamint elárulja marketingesként milyen változásokra kell felkészülni az idei évben.

Dupla hosszúságú előadások, izgalmas kerekasztal beszélgetések, szakmai kapcsolatépítés, valamint több mint 40 szakmai kiállító várja a konferenciára látogatókat.

A kiállítók között az RG Stúdió is megtalálható lesz, csapatunkkal a 17-es standnál várjuk az online marketing és közösségi média platformok iránt érdeklődőket. Standunkon megvásárolható lesz Lévai Richárd legújabb, további 40 oldallal kibővített „Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0” című könyve, továbbá különleges kedvezményekkel és egyedi csomagajánlatokkal is készülünk!

Találkozzunk a jubileumi Magyar Marketing Fesztiválon és készüljünk fel a 2018-as év kihívásaira együtt!

További információt a rendezvényről itt olvashattok.