Eleged van a csökkenő elérésből, az alacsony aktivitásból és a dráguló hirdetésekből? Vagy egész egyszerűen nincs időd, energiád, szakértelmed ahhoz, hogy vállalkozásod kampányaiból kihozd a maximumot?

Egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik saját maguk kezelik online marketing kampányaikat, ugyanakkor nem használják ki maximálásian a hirdetési rendszerekben és közösségi platformokban rejlő lehetőségeket.

Úgy látjuk, hogy legtöbb esetben gondot okoz számukra a technikai beállítások kivitelezése, bizonytalanok kampányaik célzásában, nem tudják milyen típusú kreatív illik üzleti céljaikhoz, vagy hogy milyen hirdetési költségkerettel érdemes hirdetni.

Szakmai konzultációnk során személyre szabott, stratégiai tanácsokat kapsz közösségi média kommunikációd és hirdetési kampányaid eredményes kivitelézésével kapcsolatban.

“Hogyan tudnánk a leggyorsabban segíteni az ügyfeleknek?” Ezt a kérdést többször feltettük magunknak a kollégáimmal, az alatt a folyamat alatt, ahogy kialakult a jelenleg elérhető PPC konzultációnk. Hiszen az ilyen támogatás célja az, hogy a partnereink néhány óra alatt annyi információt, annyi technikai és stratégiai segítséget kapjanak, ami akár új pályára is állíthatja a marketingjük egy részét. Ehhez persze az kell, hogy olyan szakértők álljanak a partnerek rendelkezésére, akik nem csak a PPC hirdetések technikai megoldásaiban profik, hanem átlátják az üzleti és a marketing folyamatokat. Hiszen így tudnak olyan segítséget nyújtani, ami akár már rövidtávon is növelhető a partnereink eredményét. Szerencsére a kollégáim ilyenek. Képesek odafigyelni a partnerek apró rezdüléseire, tudásuknak, személyiségüknek és a cégünknél kialakított folyamatoknak köszönhetően mindig a lehető legtöbbet tudják nyújtani a konzultáción résztvevő ügyfelek számára.

 

Lévai Richárd
marketing vezető, RG Stúdió

 

 

Mikor válaszd személyre szabott konzultációnkat?

Ha Te kezeled a céged online marketing folyamatait, ugyanakkor vannak olyan területek, ahol elakadtál, vagy úgy érzed, többet is kihozhatnál kampányaidból egy kis szakmai segítséggel.

Előfordul, hogy bizonytalan vagy a beállításokban, nem tudod pontosan kinek hirdess, vagy szeretnéd hatékonyabbá tenni online marketing kampányaidat? Szakmai tanácsadásunk hatékony és gyors megoldást nyújt, hiszen a konzultáció ideje alatt csak a Te marketingeddel és a számodra fontos kérdésekkel foglalkozunk.

Tanítsd meg nekünk amit a piacodról tudni érdemes, mi pedig megtanítjuk, hogyan közelítsd meg a célcsoportodat fizetett hirdetésekkel és eredményes kampányokkal!

„A két órás konzultáció során számos olyan iránymutatást és gyakorlati tanácsot kaptam, amellyel elindíthatom online marketing csatornáim, valamint számos olyan ad hoc kérdésemre is választ kaptam, amely hirtelen merült fel, vagy gondként volt jelen.
A jövőben további konzultációkat tervezek Google Adwords, elemzések, s egyéb online csatornák kezelése kapcsán, tekintve, hogy az integrált marketing mai jelene szerint szükség van szaktanácsadóra, így nekem is több időm marad a munkámra.
Mint egyéni vállalkozó különösen megnyugtató és üdítő egy ilyen konzultáció, hiszen egy személyben kellene több funkciót is betölteni, amelyhez a nap 24 órája is kevés, így van lehetőségem tanulni is ezt az oldalát, valamint minimalizálom a felesleges kiadásokat. Jóllehet még a tervezés és kivitelezés elején vagyunk, mégis szívből ajánlom mindenkinek.”

Horváth Katalin Fanni
Fotográfus és PR szakértő

Válasz szakmai tanácsadásunkat ha…

➡️ személyre szabott, gyors és profi választ szeretnél kapni
➡️ tovább fejlesztenéd vállalkozásod online jelenlétét
➡️ szeretnéd megtanulni azokat a gyakorlati módszereket, beállításokat, melyekkel hatékonyabbá teheted online marketing folyamataid
➡️ szeretnéd megtudni, hogyan szerezhetsz több vásárlót
➡️ érdekel mekkora marketing büdzsét érdemes szánni az egyes kampányokra

A legfontosabb, hogy kérdéseidre, problémáidra olyan hatékony szakmai választ kapj, mellyel fellendíted az online marketinged, növeled az ügyfélszerzésed mértékét, valamint a marketingre elköltött pénz is hamar megtérül.

Szakmai konzultációs szolgáltatásunk remek megoldást kínál arra, hogy az általad választott havi óra számban csak a Te marketingeddel és kérdéseiddel foglalkozzunk!

„Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű. Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására! Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban.”
Pálos Ágnes
Equilor Zrt.

 

Tedd eredményesebbé kampányaidat szaktanácsadóink segítségével!

Fejleszd vállalkozásod profi online marketing szakértők segítségével!
Inspirálódj szakmai tippjeinkből, és tanuld meg azokat a hirdetési megoldásokat, amik csak Neked, csak a Te vállalkozásodnak fontosak!

2 óra alatt annyi tudást lehet így megszerezni, mint egy egész napos tréningen, így ha hatékony, testre szabott megoldást keresel, akkor bizony mi ezt javasoljuk.

Szakmai tanácsadásunk során át nézzük közösségi média oldalaidat, hirdetési fiókjaidat, valamint olyan ötleteket, terveket és tanácsokat adunk, amelyek által még hatékonyabbá teheted online marketing folyamataidat.
A konzultáció alatt együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat, a célcsoportod, az optimális költségkereted és minden számodra fontos információt.

Ezáltal tervezhető, személyre szabott és az egyedi igényeidhez igazodó iránymutatást adunk a közösségi média kommunikációd és a hirdetési rendszerekben rejlő lehetőségeidről.

Az RG Stúdió mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ehhez persze az kellett, hogy egy vérprofi konzulenst kapjunk, aki a konzultáció előtt elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott. S nem csak az általunk megfogalmazott kérdéseket válaszolta meg, hanem olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba. És az eredmény nem is maradt el! Talán még felül is múlta az elképzeléseinket. Abban biztos vagyok, ha máskor is valahol elakadunk a Facebook oldalunk menedzselésében, akkor biztosan az RG Stúdióhoz fordulunk majd tanácsért.”
Sziebig Andrea
ITBusiness Publishing Kft.

Ha eddig magad csináltad közösségi kommunikációd és hirdetési kampányaidat, de úgy érzed, nem használod ki maximálisan a lehetőségeidet, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg a szakmai konzultációnkkal kapcsolatos kérdéseidet, mi pedig ingyenesen visszahívunk!

 

Írj nekünk és segítünk eredményesebbé válni!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.