Egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik saját maguk kezelik online marketing kampányaikat, ugyanakkor nem használják ki maximálásian a hirdetési rendszerekben és közösségi platformokban rejlő lehetőségeket.

Úgy látjuk, hogy legtöbb esetben gondot okoz számukra a technikai beállítások kivitelezése, bizonytalanok kampányaik célzásában, nem tudják milyen típusú kreatív illik üzleti céljaikhoz, vagy hogy milyen hirdetési költségkerettel érdemes hirdetni.

Szakmai konzultációnk során személyre szabott, stratégiai tanácsokat kapsz közösségi média kommunikációd és hirdetési kampányaid eredményes kivitelézésével kapcsolatban.

“Hogyan tudnánk a leggyorsabban segíteni az ügyfeleknek?” Ezt a kérdést többször feltettük magunknak a kollégáimmal, az alatt a folyamat alatt, ahogy kialakult a jelenleg elérhető PPC konzultációnk. Hiszen az ilyen támogatás célja az, hogy a partnereink néhány óra alatt annyi információt, annyi technikai és stratégiai segítséget kapjanak, ami akár új pályára is állíthatja a marketingjük egy részét. Ehhez persze az kell, hogy olyan szakértők álljanak a partnerek rendelkezésére, akik nem csak a PPC hirdetések technikai megoldásaiban profik, hanem átlátják az üzleti és a marketing folyamatokat. Hiszen így tudnak olyan segítséget nyújtani, ami akár már rövidtávon is növelhető a partnereink eredményét. Szerencsére a kollégáim ilyenek. Képesek odafigyelni a partnerek apró rezdüléseire, tudásuknak, személyiségüknek és a cégünknél kialakított folyamatoknak köszönhetően mindig a lehető legtöbbet tudják nyújtani a konzultáción résztvevő ügyfelek számára.

 

Lévai Richárd
marketing vezető, RG Stúdió

 

 

Mikor válaszd személyre szabott konzultációnkat?

Ha Te kezeled a céged online marketing folyamatait, ugyanakkor vannak olyan területek, ahol elakadtál, vagy úgy érzed, többet is kihozhatnál kampányaidból egy kis szakmai segítséggel.

Előfordul, hogy bizonytalan vagy a beállításokban, nem tudod pontosan kinek hirdess, vagy szeretnéd hatékonyabbá tenni online marketing kampányaidat? Szakmai tanácsadásunk hatékony és gyors megoldást nyújt, hiszen a konzultáció ideje alatt csak a Te marketingeddel és a számodra fontos kérdésekkel foglalkozunk.

Tanítsd meg nekünk amit a piacodról tudni érdemes, mi pedig megtanítjuk, hogyan közelítsd meg a célcsoportodat fizetett hirdetésekkel és eredményes kampányokkal!

 

Miben tud segíteni szakmai tanácsadásunk?

  • személyre szabott, gyors és profi választ szeretnél kapni
  • tovább fejlesztenéd vállalkozásod online jelenlétét
  • szeretnéd megtanulni azokat a gyakorlati módszereket, beállításokat,
    melyekkel hatékonyabbá teheted online marketing folyamataidat
  • szeretnéd megtudni, hogyan szerezhetsz több vevőt
  • érdekel mekkora marketing büdzsét érdemes szánni az egyes kampányokra

Szakmai konzultációs szolgáltatásunk remek megoldást kínál arra, hogy az általad választott havi óra számban
csak a Te marketingeddel és kérdéseiddel foglalkozzunk.

„Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű. Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására! Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban.”
Pálos Ágnes
Equilor Zrt.

 

Tedd eredményesebbé kampányaidat szaktanácsadóink segítségével!

Tanuld meg azokat a hirdetési megoldásokat, amik csak Neked, csak a Te vállalkozásodnak fontosak!

2 óra alatt annyi tudást lehet így megszerezni, mint egy egész napos tréningen, így ha hatékony, testre szabott megoldást keresel, akkor bizony mi ezt javasoljuk.

Szakmai tanácsadásunk során át nézzük hirdetési fiókodat, valamint olyan ötleteket és terveket adunk, amelyek által még hatékonyabbá teheted online marketing folyamataidat.
A konzultáció alatt együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat, a célcsoportot, az optimális költségkeretet és minden számodra fontos információt.

Ezáltal tervezhető, személyre szabott és az egyedi igényeidhez igazodó iránymutatást adunk a hirdetési rendszerekben rejlő lehetőségeidről.

Ha eddig magad csináltad a hirdetéseidet, de úgy érzed nem használod ki a lehetőségeidet,
esetleg szakértőkre bíznád hirdetéseid, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg a szakmai konzultációnkkal kapcsolatos kérdéseidet, mi pedig ingyenesen visszahívunk!
Segítünk, hogy a hirdetéseid a lehető legjobb eredményeket hozzák vállalkozásod számára!

 

Írj nekünk és segítünk eredményesebbé válni!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.