Társadalmi szerepvállalás

 

Cégünk több éve szponzorálja az olyan törekvéseket, melyek elősegítik a kultúra, sportok és egyéb társadalmi kezdeményezések kibontakozását.

Célunk, hogy szellemi tudásunkkal és technikai hátterünkkel támogassunk minden olyan szervezetet, melynek anyagi keretei nem engednék meg az olyan jellegű szolgáltatások igénybevételét, melyeket mi tudunk biztosítani.

Célunk, hogy azok a kis egyesületek, tömörülések is lehetőséget kapjanak a világhálón, akik ezen jelenléttel tovább tudják növelni fennmaradási esélyeiket.

 

Fogd a kezem alapítvány

A civil szervezet kommunikációs felületeinek megújításába kapcsolódott be az RG Stúdió.

Az Alapítvány új weboldalának kialakításában és a fogyatékossággal élő kézművesek termékeit kínáló webáruház elindításában segítettünk. Munkánkkal az RG Stúdió teljes csapata bízik benne, hogy hozzájárulhatott az Alapítvány fejlődéséhez, küldetésük megismertetéséhez és a fiatal kézművesek munkájának szélesebb közönséghez való eljutásához.

A Fogd a Kezem Alapítvánnyal való együttműködésünkről ide kattintva olvashatsz részletesebben.

 

Heim Pál Gyermekkórház - Játsszva segítünk!

Fennállásunk 15. évében az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy hálánkat fejezzük ki a közösségnek.

Karácsony közeledtével egy olyan kampányt indítottunk, amellyel egy szervezet nagy értékű játékcsomagot nyerhetett el. „Játszva segítünk!” kampányunk keretében a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, a Szemem Fénye Alapítvány és a Tölösi Péter Alapítvány várta a voksokat négy héten át. A Facebook oldalunkon elhelyezett alkalmazáson keresztül bárki leadhatta szavazatát az általa választott szervezetre.

A győztes Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 963 szavazattal nyerte el a 300.000 Ft értékű csomagot. Az ajándékok átadása igazán örömteli zárása volt a 2015-ös évnek.

 

Mosolygó kórház alapítvány

Cégünk segítséget nyújtott a Mosolygó Kórház alapítványnak az arculatuk alapját képező logó kialakításában.

 

 

Heim Pál Gyermekkórház

Az RG Stúdió már évek óta nagy hangsúlyt fektet a következő nemzedék támogatására, életkörülményeik javítására. Most újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy tudásunkat jótékony célra használjuk fel. 2009. májustól mi biztosítjuk, hogy a Heim Pál Gyermekkórház weboldala a nap minden órájában, a világ bármely pontjáról elérhető és jól működő legyen!

 

 

 

 

Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány

2006-ban is figyelmet fordítottunk környezetünkre és pénzadománnyal támogattuk az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. Bízva abban, hogy ezzel megkönnyítettük a gyermekek gyógyulásának a folyamatát.


Siklósi úti óvoda

2006 karácsonyára készítettük el a Siklósi úti Óvoda weboldalát, mellyel a kommunikáció gyors és egyszerű áramlását szerettük volna biztosítani a szülők és az intézmény között. Ezzel az adománnyal az ovi az elsők között mondhatja el magáról, hogy saját weboldallal rendelkezik.

 

Interaktív pavilonok Pécs legnagyobb rendezvényein

2003. óta folyamatosan támogatja cégünk Pécs város nagyobb rendezvényeit interaktív pavilonjával.

Webes háttér és szakmai előadás a Civilkomp Konferencián

A civil szervezetek munkájának támogatására szervezett Civilkomp konferencián szakmai előadást tartott cégünk, valamint az esemény internetes háttérszolgáltatásának megteremtését is támogattuk szerverhátterünkkel.

Budapesti Vízikarnevál

Három éven keresztül volt egyik fő szponzora cégünk Európa legnagyobb nemzetközi folyóvízi rendezvényének, a Nemzetközi Dunai Vízifesztiválnak. E program szándéka szerint a dunamenti országok, valamint Európa-szerte működő hajózási és vízisport-egyesületek tagjait vonultatja fel Budapesten a Dunán, illetve mindkét partján két napon át.

 

Pécs város internetes népszerűsítése

2001-ben a turisztikai portáljainkon Pécs város általunk tervezett és készített bannerjének elhelyezésével segítettünk az új pecs.hu portál népszerűsítését. Támogatásunk összértéke elérte a 1,5 millió forintot.

Építész hallgatók internetes megjelenésének támogatása

2001-ben támogatási megállapodást kötöttünk a PTE Építész Karának IT támogatásáról, melynek keretein belül az összes építészhallgató lehetőséget kapott saját portfoliót létrehozni a világhálón díjmentesen.

2002 őszétől állandó szponzorálása a Magyar Gyorsulási Szövetségnek

2003-tól Zöld Gondolat Lovagrend IT támogatásaés fejlesztése

"A Zöld Gondolat Lovagrend nem egyesület, nem alapítvány, nem gazdasági társaság, hanem egy kommunikációs program, mely az egyéni felelősséget és cselekvést állítja a környezet- és természetközpontú gondolkodás homlokterébe. "

 

Diákok számítógépes támogatása

A határainkon kívül élő magyar diákok elhelyezését biztosító Rácvárosi Szakkollégiumot internetezésre és oktatásra alkalmas számítógéppel támogattuk.

Bízunk benne, hogy segítségünkkel tovább erősödnek azon szándékok, melyek környezetünk jobbá tételét kívánják javítani.

Cégünk örömmel áll rendelkezésére minden olyan non-profit szervezetnek, akik úgy érzik, támogatásunkkal tovább erősödhetnek.

 

Jókai Mór Általános Iskola

A pécsi általános iskolát 2006 óta folyamatosan támogatjuk, a 2012-es év után, 2017-ben harmadik alkalommal készítettük el az iskola weboldalát.