Müller-Váczi Lívia az RG Stúdió Kft. senior online marketing menedzsere. A fiatal, 2 gyermekes édesanya a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi szakán, marketing szakirányon szerezte diplomáját. Pályakezdőként a Pécsi Sörfőzde marketing asszisztensként, majd az OTP Bank dél-dunántúli regionális központjában marketing szakértő munkatársként bővítette gyakorlati szakmai tapasztalatát.

2015 óta az RG Stúdió senior online marketing menedzsereként fő feladata a online marketing stratégiaalkotás, PPC hirdetések kezelése és a közösségi kommunikáció. Több szakterület átfogó kampányaiért felel közösségi kommunikációs, illetve komplex online marketing projektek vezetőjeként.

Müller-Váczi Lívia előadóként az RG stúdió saját szervezésű szemináriumain, tréningjein, rendezvényein mutatkozott be 2016-ban. Meghívott előadója volt a 2017-es Evolution Konferenciának, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem nyári egyetemi kurzusának is, ahol a közösségi médiát mutatta be a hallgatóknak. Nagy sikerű előadást tartott Adwords hirdetési stratégiák témában a 2017-es pécsi Bigmarketingday Konferencián is.

Az online marketing koncepciótervezés, az oktatás, az online marketing tanácsadás áll hozzá legközelebb, de a kreatív írás iránti szenvedélye miatt a tartalommarketing, szövegírás is fontos szerepet kap a munkájában.

Átfogó szakmai tapasztalatainak és stratégiai látásmódjának köszönhetően számos eredményes online marketing kampány megvalósítása köthető nevéhez.