Müller-Váczi Lívia az RG Stúdió Kft. online marketing tanácsadója. A fiatal, 2 gyermekes édesanya a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi szakán, marketing szakirányon szerezte diplomáját. Pályakezdőként a Pécsi Sörfőzde marketing asszisztensként, majd az OTP Bank dél-dunántúli regionális központjában marketing szakértő munkatársként bővítette gyakorlati szakmai tapasztalatát.

2015 óta az RG Stúdió online marketing tanácsadója, ahol a munkája egyben a szenvedélye is. Az online marketing koncepciótervezés, az oktatás, az online marketing tanácsadás áll hozzá a legközelebb, de a kreatív írás iránti szenvedélye miatt a tartalommarketing, szövegírás is fontos szerepet kap munkái során. Segít ügyfeleink közösségi kommunikációjának és a PPC hirdetéseinek megtervezésében és menedzselésében is.

Lívia előadóként az RG stúdió saját szervezésű szemináriumain, tréningjein, rendezvényein mutatkozott be 2016-ban.
Meghívott előadója volt a 2017-es Evolution Konferenciának, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem nyári egyetemi kurzusának is, továbbá állandó előadója a dél-dunántúli régió legnagyobb online marketing konferenciájának.

Átfogó szakmai tapasztalatainak és stratégiai látásmódjának köszönhetően számos eredményes online marketing kampány megvalósítása köthető nevéhez.

 

Miért szeret az RG Stúdiónál dolgozni?

“Az RG Stúdiónál mindig lehetőség van a fejlődésre és az online marketing világa mindig mozgásban van, így nekünk is mindig magasabb szintre kell lépnünk. Ez magunkkal szemben is elvárás, de itt támogatnak is benne.

A csapatmunka és a családias légkör itt nem csak jól csengő frázisok, hanem a mindennapi munkánk alapkövei.
Az egymás iránti tisztelet és a cég és a munkatársak felől érkező támogatás az, ami miatt jól működünk, mint csapat.”