Az RG Stúdió számára kiemelten fontos, hogy szolgáltatásaival partnerei maximálisan elégedettek legyenek, ezért tevékenységének központjában az ügyfélközpontúság áll.

RG Stúdió minőségpolitikaCélunk, olyan komplex megoldásokat nyújtani partnereink számára, melyek az egyedi problémákra jelentenek megfelelő és teljeskörű válaszokat. Annak érdekében, hogy folyamatosan versenyképesek tudjunk maradni a piacon, a trendeket megelőzve fejlesztjük szolgáltatásainkat és szakmai tudásunkat.

A minőségirányítás az RG Stúdió vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata. Ezért minden kollégánk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon üzleti partnereink elégedettségéhez.

Legfőbb minőségpolitikai célkitűzésünk, hogy partnereink igényeit a leghatékonyabb módon teljesítsük, ezáltal elnyerve bizalmukat és elégedettségüket. Továbbá célunk még a hosszú távú együttműködés megvalósítása.

 

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában és az ügyfelekkel való kapcsolattartás minőségének tökéletesítésében. Munkafolyamatainkat folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük és fejlesztjük a kapott visszajelzések alapján. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és újabb célokat tűzzünk ki.
Támogatjuk továbbá a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását, így rendszeres szakmai képzésekkel biztosítjuk a munkatársaink felkészültségét.

Végül az RG Stúdió minőségpolitikájának megvalósításának további fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás.
A magas minőségű szolgáltatáson cégünk kívül kiemelten kezeli a környezet megóvását, valamint a munkavállalók munka- és egészségvédelmét.