Nagy Nikolett, Bau-Trans Kft.

“Kreativitás, naprakészség, profizmus.
Az RG Stúdió szerintem mindent tud, amit a közösségi média kommunikációról tudni kell.”


Petrovics András, InCash Rendszerház Kft.

“Online stratégiai tervezésre volt szükségünk. Korábban az RG Stúdió Kft. Facebook hirdetési tréningjén vettem részt, így személyes kapcsolatban álltunk. Ezért kerestük meg őket ebben az esetben is.

Célunk a cég ismertségének, illetve az értékesítéseink növelése volt. Minden ehhez kapcsolódó kérdésünkre választ kaptunk, ezért teljes mértékben elégedettek vagyunk az együttműködéssel.

A RG Stúdió Kft. és a tevékenységet szívesen ajánlom a hasonló cipőben járó vállalkozásoknak is.


Fodor Andrea, Mapei Kft.

“Teljes mértékben elégedettek voltunk az RG Stúdió Kft-től kapott szolgáltatással és az együttműködésünk eredményével. A közös munkánk elején a szerződés szakmai értelmezésében új egyeztetésre volt szükség, de közösen megoldottuk a nyitott kérdéseket, összességében tehát pozitív volt az együttműködés, naprakész tudást és rugalmas, megrendelőbarát hozzáállást tapasztaltunk.

Facebook tréningjeikre visszajáró vendégek vagyunk, hiszen a legújabb tudásanyaggal, inspirációkkal és ötletekkel gazdagodhatunk minden alkalommal. A napi munkánk során a gyakorlatban is használjuk a tréningeken elsajátított tudást.”

Mivel személyes kapcsolatunk is van a cégvezetőkkel, a cég munkatársainak tudása, szakmai hozzáértése elég meggyőző ahhoz, hogy minden alkalommal, amikor megkérdeznek, ajánljam az RG Stúdió Kft. szolgáltatásait.”


Havasi Valéria, Róbert Károly Magánklinika

“Az Endomárcius 2014-es kampányunk alatt együttműködtünk az RG Stúdióval, és nagyon elégedettek vagyunk.

A kampány során a Facebook hirdetések kezelésével az RG Stúdió foglalkozott. A hirdetéseknek köszönhetően nagyon sok érdeklődő vett részt eseményünkön, a résztvevők száma nagyban túlszárnyalta elvárásainkat. Az eseményre visszaigazolók 55,3%-a hirdetések által talált rá az eseményre.

Ha tehát Facebbok hirdetések kezeléséről van szó, nyugodt szívvel tudom ajánlani az RG Stúdiót!”


Pálos Ágnes, Equilor Zrt.

Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű.

Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására!
Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban.”


Sőbér Lívia, Magyar Épületgépészek Szövetsége

“Az RG Stúdió Kft-vel való közös munkánktól azt vártuk, hogy sikeresebbek legyünk a Facebook hirdetéseinkben. Ez az elvárás megvalósult. A szolgáltatással, a kiszolgálással abszolút elégedettek vagyunk.

A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. A kellő és a megfelelő információkat a cég munkatársaitól megkaptuk. Egy-egy ötlettel kapcsolatban elmondták a megvalósítási lehetőségeket, elmagyarázták, hogy mi és hogyan valósítható meg és mire ne koncentráljunk. Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak

Ha az ember partnert választ, a sok fontos szempont közül az egyik, hogy mennyire ismeri, vagy az ismerősei mennyire ajánlják az adott céget. Mi szívesen ajánljuk az RG Stúdiót.”


Sigmond István, Sigmond Optika

“A Facebook kommunikációs tervvel, amit az RG Stúdió Kft. készített a számunkra, elégedett vagyok. Úgy gondolom, a későbbiekben sok mindent fel fogunk tudni használni belőle.

Az RG Stúdió Kft-nek már több mint 10 éve vagyunk az ügyfele. Nagyon jól működik a személyes kapcsolat a kollégákkal. Ha valamilyen kérdésem van, elég, ha telefonálok, meg tudjuk beszélni a dolgainkat.

A honlapunkat a cég készítette 5 évvel ezelőtt. Most megújítás előtt állunk, bízom benne, hogy a kapcsolat továbbra is jól működik majd. A Facebook kampánnyal kapcsolatban a későbbiekben döntünk, de tervezem a további közös munkát. Sőt! Már másoknak is ajánlottam a céget és a szolgáltatásaikat.

Úgy érzem, hogy ha hétköznapi nyelven elmondom, hogy mit szeretnék, akkor azt a munkatársak képesek voltak jól dekódolni. És ez az informatikai szolgáltatások világában úgy gondolom, nagy előny.


Nagy Gábor, Szent György Étterem és Fogadó

“Eleinte szkeptikus voltam az online marketinggel kapcsolatban, de az RG Stúdió Kft-vel közös együttműködés után már nem vagyok. Az első Facebook kampány után egy újabbat is tervezünk. Sőt, tovább bővítjük az együttműködést és a hírlevelezést is a cégre bízzuk.

Maradéktalanul megbízunk az RG Stúdió Kft. munkatársaiban, szakértelmükben, hozzáértésükben. Az együttműködés során közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki, jó hangulatú a közös munka.”


Pohl Gábor, Eco-Cortex Kft.

“Teljes mértékben elégedettek vagyunk a nyújtott szolgáltatással. Nagyon rugalmasan és együttműködően álltak hozzánk az RG Stúdió Kft. munkatársai. Az elvárásainkhoz és elképzeléseinkhez képest szélesebb körű koncepciótervet készítettek, amibe minden egyeztetett dolgot is beépítettek.

Közös munkánk során nagyon hasznos volt, hogy marketing szempontból is végiggondoltuk és pontosítottuk a célpiacunkat, illetve meghatároztuk a kapcsolódó feladatokat. Az elkészült akcióterven kívül számunkra a honlapfejlesztés kérdése is fontos volt. Az ezzel kapcsolatos további közös munkában is gondolkodunk.


Németh Ferenc, ügyvezető, Tűzopál-NF Kft.

“Induló vállalkozásunk arculatának és honlapjának kidolgozását az RG Stúdióra bíztuk.
A honlap fejlesztésen túl a feltöltést és az optimalizálást is az RG Stúdió végezte. Az átadás után cégünkhöz az általános érdeklődésen túl, már naponta és rendszeren jönnek megkeresések.
Nem elhanyagolható, hogy árértékben azt a szolgáltatást kaptuk amit elképzeltünk, vállalkozás segítőnek is mondható.
Számunkra az együtt működésből kiderült, hogy az RG Stúdió a kis, kezdő cégekre is éppúgy oda figyel, mint a nagyvállalatokra.”

Mi megértettük mi a jövő, hogy milyen fontos, hogy legyen egy jól működő jól felépített, áttekinthető, jó tartalommal rendelkező honlap.
A cégem és a magam nevében köszönöm az RG Stúdió lelkiismeretes, odaadó munkáját.
Nyugodt szívvel bátran ajánlom másoknak, akik még csak most tervezik, vagy most kívánnak honlapot vagy cégarculatot készíteni vagy egyéb szolgáltatásaikat igénybe venni.”

A teljes ajánlás elolvasásához kattints ide!


Wéber András, ügyvezető, Alpha Quality Kft.

„Az RG Stúdió által készített weboldal felülmúlta elvárásaimat.
Ügyfélmegkereséseink száma a weboldal indítása óta megközelítőleg 50 %-al nőt. Mindenkinek aki a weboldalával ügyfeleket szerezhet vagy érhet el az RG Stúdiót javasolom.

Ferling József, cégvezető, Ferling PR

“Az a baj az RG Stúdióval, hogy munkatársaik nem elégednek meg a felszínes megoldásokkal. Nemcsak addig kérdezgetnek, amíg többé-kevésbé megértik a feladatot, hanem addig, hogy a végén, mint megrendelő, már én is megértem, hogy ezek megoldása mennyire sürgető. A jó bennük az, hogy aztán hibátlanul meg is oldják azt, legyen bármilyen összetett.”

Soltész Gábor, PEGA-CERAGEM

Lenyűgöző volt kezdetekkor cégük által adott árajánlat minősége, terjedelme, információ tartalma, mely elősegítette a döntést. Szerencsésen rövid idő telt el a leszerződés és az oldal publikálása között. Maga a design is jól sikerült hiszen egyszerű mégis mutatós lett, és már az első verzió is sikert aratott a Singoo rendszerben megtekintve.”
“Az RG Stúdióval való együttműködés rendkívül eredményes volt a számunkra. Az általuk végzett on-line marketing munkának köszönhetően több százra nőtt weboldalunk látogatóinak a száma, a beérkező érdeklődések gyakorisága. Az új honlap abszolút mértékben megfelel a mi, és a piac igényeinek is.”

Hancs Imre, Divízió Vezető, Henelit Internationale Kft.

“Az RG Stúdiótól egy meglepően részletes árajánlatot kaptam, aminek minden tétele, csak a kihívások megoldásairól szólt.”


Gonda Tibor, alpolgármester, Pécs Megyei Jogú Város

Pécs multimédiás CD kiadványa, melyet az RG Stúdió készített, nemzetközileg is elismertséget aratott.”


Pataki János, Érd, Pataki Cukrászda

“Az RG Stúdió által fejlesztett rendszerünk átadása után pár héttel már jelentősen nőtt cukrászdánk iránti érdeklődés az interneten keresztül. Napjainkban már az interneten keresztül bonyolítjuk a tortarendeléseket is”


Elekes Attila, BHP gumi gumiabroncs webáruház

“Lévai Richárdot és csapatát már több mint 2 éve ismerjük, közösségi marketing területén nem tudnék náluk felkészültebb magyar csapatot ajánlani. Imádunk velük dolgozni, tiszta szívből ajánlom Őket.”


Somogyhegyi Dóra, HCB Solutions

Maximálisan elégedettek voltunk az RG Stúdió szolgáltatásaival. Az előzetes elvárásainkat felülmúlta a közös munka, a cég munkatársaival mindig gördülékeny volt a kommunikáció és megoldás-specifikus gondolkodásmódjuk meggyőzött arról, hogy a jövőben is érdemes együttműködni velük.
Igazán lendületes, rugalmas és nyitott csapattal dolgoztunk együtt, akik az általam megálmodott weblapot teljes mértékben megvalósították.
szakmai tudásuk mellett, az ügyfél centrikus hozzáállásuk tetszett a legjobban, így szívesen ajánlom másnak is az RG Stúdiót. Sőt, már meg is tettem! 🙂 “


Nagy Balázs, AB-Dentál

“Régóta munkakapcsolatban vagyunk az RG Stúdióval, és a legutóbbi projektünk alkalmával sem csalódtam a csapatban. Sőt, maximálisan elégedett voltam az általunk nyújtott szolgáltatással.
Az ügyfél kommunikáció abszolút hatékony volt, ha kérdéseim merültek fel mindig segítőkész volt a csapat. Az adminisztratív folyamatok is gördülékenyen zajlottak, rendben volt minden az együttműködés során. Bátran ajánlom az RG Stúdiót!


Remete László, Babymarket webáruház

“Már a megjelenés előtt vártam Ricsi [Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? című] könyvét, mert kíváncsi voltam mit tud még adni egy olyan szakember írása a témában. Van amit még nem tudunk, vagy még nem próbáltuk? Hát tudott hozzá adni, köszönöm nem csalódtam!

Van ami átláthatóbb lett számunkra, van ami egyszerűsítette a dolgunkat, és lényegében egy átlátható összefoglaló képet ad a rendszerről. Akár kezdőként, de akár régi hirdetőként is hasznos tananyag a könyv, ami főleg gyakorlati segítséget ad. Segítségével a munkatársaim is könnyebben belefolyhatnak a munkába, hisz kötelező olvasmánnyá tettem azonnal a cégnél! Köszönöm, hogy ismét többek lettünk ezzel a tudással!”


Sipos Hajnalka, Krokodil Corso Kft.

“Munkájuk a legegyszerűbben leírva: Profizmus! A legnehezebb időszakban a webáruházunk nyitásánál kezdtük a közös munkát. Úgy gondoltuk, hogy ne szaladjon az idő és a pénz a mi tudatlanságunk miatt, így ajánlás útján rátok találtunk. Óriási munkát végeztek. Beindítottak a nulláról egy áruházat úgy, hogy a mai napig nem készültek el alapvető beállítások az oldalhoz, így bizonyos konverziók “vakok” Többek között emiatt is fogjuk a következő áruházunkat bérelni!”