Baráz Tamás, Faraone Kft – Kedvezménybank

“Kollégátok, Gere Alexandra maximálisan segítőkész és hozzáértő volt. Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!). Teamwieverrel megosztottuk a képernyőnket. Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni (Facebook hirdetések). Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Azt hittem, kicsit értek hozzá, de csak a felületét karcoltam eddig. Valószínű, hogy elő is fogok fizetni valamelyik szolgáltatásotokra.”

Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*


Kopeczka Éva, Syrinx Kft.

“Nagyon szépen köszönöm a sok türelmet és a ti segítőkészségeteket! Azt látom, hogy tényleg azt kaptuk, amit ígértetek és amire vállalkoztatok. Díjazásban is ez egy korrekt ajánlat volt!

Külön élmény volt a Líviával való konzultáció is! Egyből ráérzett és tudta, hogy mire gondolok, mit szeretnénk kihozni a webshopunk külalakjából, és küldetéséből.”


Fenyvesvölgyi Attila, Almafa-Kiadó Kft.

A konzultációval maximálisan elégedett vagyok, egész biztosan lesz folytatása. Meggyőző volt Szandra felkészültsége, hasznos funkciók keltek életre a segítségével. Amikor készültem a konzultációra, azt gondoltam, hogy ez a két óra túl hosszú idő arra, hogy választ kapjak a kérdéseimre – nem fogjuk kitölteni a teljes időt. Ezzel szemben most úgy érzem, számos olyan kaput kinyitott a fejemben, ami miatt további kérdéseim lettek 🙂
Hamarosan újra jelentkezem és folytatjuk a munkát!”

Kun Benedek, Magyar Diáksport Szövetség

“Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka. Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. A későbbi adatokból kiderült, hogy releváns követőket sikerült szerezni, mivel a bejegyzéseknél történő aktivitások a követőtáborral arányosan növekedtek.

Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdió csapatát, legyen szó Instagram hirdetéskről vagy egyéb közösségi kommunikációról.”


Ágoston György, Ágoston Precíz Dentál

Örömmel tölt el, hogy az RG Stúdió segít a cégem online marketing folyamataiban. Lívia már elsőre nagyon szimpatikus volt, egy remek szakember. Nagyon tetszett az általa elkészített koncepcióterv, minden ötlete és tanácsa szuper, szívem szerint mindet megvalósítanám. Alig várom a közös munkát, amit szerintem élvezni fogunk és reményeim szerint jó hangulatban telik majd.”


Pálos Ágnes, Equilor Zrt.

Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű.

Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására!
Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban.”


Horváth Katalin Fanni, Fotográfus és PR szakértő 

“A két órás konzultáció során számos olyan iránymutatást és gyakorlati tanácsot kaptam, amellyel elindíthatom online marketing csatornáim, valamint számos olyan ad hoc kérdésemre is választ kaptam, amely hirtelen merült fel, vagy gondként volt jelen. A jövőben további konzultációkat tervezek Google Adwords, elemzések, s egyéb online csatornák kezelése kapcsán, tekintve, hogy az integrált marketing mai jelene szerint szükség van szaktanácsadóra, így nekem is több időm marad a munkámra. Mint egyéni vállalkozó különösen megnyugtató és üdítő egy ilyen konzultáció, hiszen egy személyben kellene több funkciót is betölteni, amelyhez a nap 24 órája is kevés, így van lehetőségem tanulni is ezt az oldalát, valamint minimalizálom a felesleges kiadásokat. Jóllehet még a tervezés és kivitelezés elején vagyunk, mégis szívből ajánlom mindenkinek.”


Gáspár Sándor, Axioma Publishing Kft.

A konzultációs időpont összehangolása, rugalmassága és közvetlensége kiváló volt. A legtöbb funkcionális és stratégiai kérdésünkre sikerült választ kapni, amit meg is valósítottunk. Kiemelendő Szandra javaslata által bevezetett konverziós kampány elindítása amivel sikerült az eladásainkat megduplázni, valamint az akkori készleteink 3/4-ét egy hétvége alatt eladni. 

A tanácsadás során közvetlen hangvétel és a technikai megoldások megfelelőek voltak illetve hatékonynak találtuk őket. Összességében nagyon hasznosnak és a munkánkat támogatónak találtuk a tanácsadást. Részünkről mindenképpen nyitottak vagyunk a jövőbeli együttműködésre és a tanácsadás igénybevételére.


Krizbai Tamás, Krizbai Web Kft.

Az RG Stúdió több hónapon át tartott nekem személyes mentori konzultációt a saját webáruházam forgalom növelésére. Személyes tapasztalatomat szeretném pár sorban leírni.
A Facebook kampányok készítésével kezdtünk, amit pár konzultáció folyamán sikeresen be tudtunk állítani. Kampányokat sokkal részletesebben optimalizáltunk, ami sikeresebb célt ért el a vásárlók felé. Nagyon sok technikát és beállítási lehetőséget próbáltunk ki, melynek eredménye hamarosan látszódott a webáruház forgalmán is.
Ez után áttértünk az Instagram felületre is, ahol szintén nagyon sok beállítási lehetőséget és technikát megmutattak nekem, hogy hogyan érdemes az Instás embereket megszólítani. Rengeteg információt kaptam, hogyan érdemes felépíteni hosszútávon ezt a felületet is. Későbbiekben még pár konzultáción az Adwords és az Analytics felületet is beállítottuk és rengeteg technikai megoldásokat kaptam, amit a jövőben sokszor tudok hasznosítani.

Azt kell mondjam, hogy az RG Stúdió nagyon sok marketing felületben teljesen felkészülten közvetíti az információkat az Ügyfél felé. Szinte minden kérdésemre azonnal tudtak megoldást. Óriási segítséget kaptam a cégtől, amit a jövőben hasznosan tudok kamatoztatni a saját vállalkozásomban is. Aki megrekedt kicsit a marketing eszközökkel, azoknak ajánlom, hogy keressék fel nyugodtan az RG Stúdiót, mert nagyon sok segítséget tudnak nyújtani.


Fioridivat Kft.

Tökéletesen elégedett voltam a konzultációval. Szakmailag minden kérdésre választ kaptam, valamint nagyon segítőkész volt Lívia. Negatívumot nem tudok említeni a konzultációval kapcsolatban. Az ár természetesen lehetne alacsonyabb valamivel és akkor többet is tudnánk konzultálni, de ez ma mindennel így van.”


Szentes Róbert Erik, Multi Jobs Iskolaszövetkezet

“A megbeszélést teljes mértékben hasznosnak érzem. Igyekszem az átbeszélteket már másnap elkezdeni alkalmazni.
Gyors és lényegre törő tréning volt minden mellébeszélés nélkül. A sok információ ellenére minden érthető volt.”


Demeter Gábor, Laptopbázis

“Hónapok óta kerestünk Facebook hirdetés kezelésében jártas szakembert, aki kézbe venné cégünk oldalát, de sajnos sikertelenül. Amikor telefonon beszéltem Erős Gáborral, azt kérdezte tőlem, mit szólnék ahhoz, ha megtanítanák nekünk a hirdetéskezelő használatát? Ezt követte néhány nappal később a 2 órás konzultáció (Skype-on keresztül), mely igazán hasznos volt. Azóta hirdetéseinket magunknak készítjük el és optimalizáljuk. A 2 órás konzultáció nem olcsó, de ennyiért “külsős” szakembert talán 1 hétig tudnánk foglalkoztatni.”


Sziebig Andrea, ITbusiness Publishing Kft.

„Már egy ideje magunk kezeljük az ITbusiness magazin Facebook oldalát. Két dologgal azonban nem igazán boldogultunk, nevezetesen az események kezelésével, no meg a bonyolult peremfeltételeknek eleget tevő szavazással. Próbálkoztunk autodidakta módon, de ezek a próbálkozások nem azt az eredményt hozták, amit szerettünk volna. Így aztán kerestük a professzionális megoldást. Azt tudtuk, hogy olyan nagy baj nem lehet csak a fejünkben kell rendbe rakni pár dolgot, vagyis csak ”sínre” kell tenni bennünket. De azt láttuk, hogy nagyon sok a kókler a piacon, akiket azért sikerült nagy ívben elkerülnünk.

Az RG Stúdió mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ehhez persze az kellett, hogy egy vérprofi konzulenst kapjunk, aki a konzultáció előtt elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott.
S nem csak az általunk megfogalmazott kérdéseket válaszolta meg, hanem olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba.

És az eredmény nem is maradt el! Talán még felül is múlta az elképzeléseinket. Abban biztos vagyok, ha máskor is valahol elakadunk a Facebook oldalunk menedzselésében, akkor biztosan az RG Stúdióhoz fordulunk majd tanácsért.”


Petrovics András, InCash Rendszerház Kft.

“Online stratégiai tervezésre volt szükségünk. Korábban az RG Stúdió Kft. Facebook hirdetési tréningjén vettem részt, így személyes kapcsolatban álltunk. Ezért kerestük meg őket ebben az esetben is.

Célunk a cég ismertségének, illetve az értékesítéseink növelése volt. Minden ehhez kapcsolódó kérdésünkre választ kaptunk, ezért teljes mértékben elégedettek vagyunk az együttműködéssel.

A RG Stúdió Kft. és a tevékenységet szívesen ajánlom a hasonló cipőben járó vállalkozásoknak is.


Fodor Andrea, Mapei Kft.

“Teljes mértékben elégedettek voltunk az RG Stúdió Kft-től kapott szolgáltatással és az együttműködésünk eredményével. A közös munkánk elején a szerződés szakmai értelmezésében új egyeztetésre volt szükség, de közösen megoldottuk a nyitott kérdéseket, összességében tehát pozitív volt az együttműködés, naprakész tudást és rugalmas, megrendelőbarát hozzáállást tapasztaltunk.

Facebook tréningjeikre visszajáró vendégek vagyunk, hiszen a legújabb tudásanyaggal, inspirációkkal és ötletekkel gazdagodhatunk minden alkalommal. A napi munkánk során a gyakorlatban is használjuk a tréningeken elsajátított tudást.”

Mivel személyes kapcsolatunk is van a cégvezetőkkel, a cég munkatársainak tudása, szakmai hozzáértése elég meggyőző ahhoz, hogy minden alkalommal, amikor megkérdeznek, ajánljam az RG Stúdió Kft. szolgáltatásait.”

Az RG Stúdió szerintem mindent tud, amit a közösségi média kommunikációról tudni kell.”


Nagy Nikolett, Bau-Trans Kft.

“Kreativitás, naprakészség, profizmus.
Az RG Stúdió szerintem mindent tud, amit a közösségi média kommunikációról tudni kell.”


Sőbér Lívia, Magyar Épületgépészek Szövetsége

“Az RG Stúdió Kft-vel való közös munkánktól azt vártuk, hogy sikeresebbek legyünk a Facebook hirdetéseinkben. Ez az elvárás megvalósult. A szolgáltatással, a kiszolgálással abszolút elégedettek vagyunk.

A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. A kellő és a megfelelő információkat a cég munkatársaitól megkaptuk. Egy-egy ötlettel kapcsolatban elmondták a megvalósítási lehetőségeket, elmagyarázták, hogy mi és hogyan valósítható meg és mire ne koncentráljunk. Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak

Ha az ember partnert választ, a sok fontos szempont közül az egyik, hogy mennyire ismeri, vagy az ismerősei mennyire ajánlják az adott céget. Mi szívesen ajánljuk az RG Stúdiót.”


Sigmond István, Sigmond Optika

“A Facebook kommunikációs tervvel, amit az RG Stúdió Kft. készített a számunkra, elégedett vagyok. Úgy gondolom, a későbbiekben sok mindent fel fogunk tudni használni belőle.

Az RG Stúdió Kft-nek már több mint 10 éve vagyunk az ügyfele. Nagyon jól működik a személyes kapcsolat a kollégákkal. Ha valamilyen kérdésem van, elég, ha telefonálok, meg tudjuk beszélni a dolgainkat.

A honlapunkat a cég készítette 5 évvel ezelőtt. Most megújítás előtt állunk, bízom benne, hogy a kapcsolat továbbra is jól működik majd. A Facebook kampánnyal kapcsolatban a későbbiekben döntünk, de tervezem a további közös munkát. Sőt! Már másoknak is ajánlottam a céget és a szolgáltatásaikat.

Úgy érzem, hogy ha hétköznapi nyelven elmondom, hogy mit szeretnék, akkor azt a munkatársak képesek voltak jól dekódolni. És ez az informatikai szolgáltatások világában úgy gondolom, nagy előny.


Nagy Gábor, Szent György Étterem és Fogadó

“Eleinte szkeptikus voltam az online marketinggel kapcsolatban, de az RG Stúdióval a közös együttműködés után már nem vagyok az. Az első Facebook kampány után egy újabbat is tervezünk. Sőt, tovább bővítjük az együttműködést és a hírlevelezést is a cégre bízzuk!

Maradéktalanul megbízunk az RG Stúdió Kft. munkatársaiban, szakértelmükben, hozzáértésükben. Az együttműködés során közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki, jó hangulatú a közös munka.”


Ferling József, cégvezető, Ferling PR

“Az a baj az RG Stúdióval, hogy munkatársaik nem elégednek meg a felszínes megoldásokkal. Nemcsak addig kérdezgetnek, amíg többé-kevésbé megértik a feladatot, hanem addig, hogy a végén, mint megrendelő, már én is megértem, hogy ezek megoldása mennyire sürgető. A jó bennük az, hogy aztán hibátlanul meg is oldják azt, legyen bármilyen összetett.”

Hancs Imre, Divízió Vezető, Henelit Internationale Kft.

“Az RG Stúdiótól egy meglepően részletes árajánlatot kaptam, aminek minden tétele, csak a kihívások megoldásairól szólt.”


Pataki János, Érd, Pataki Cukrászda

“Az RG Stúdió által fejlesztett rendszerünk átadása után pár héttel már jelentősen nőtt cukrászdánk iránti érdeklődés az interneten keresztül. Napjainkban már az interneten keresztül bonyolítjuk a tortarendeléseket is”


Elekes Attila, BHP gumi gumiabroncs webáruház

“Lévai Richárdot és csapatát már több mint 2 éve ismerjük, közösségi marketing területén nem tudnék náluk felkészültebb magyar csapatot ajánlani. Imádunk velük dolgozni, tiszta szívből ajánlom Őket.”


Somogyhegyi Dóra, HCB Solutions

Maximálisan elégedettek voltunk az RG Stúdió szolgáltatásaival. Az előzetes elvárásainkat felülmúlta a közös munka, a cég munkatársaival mindig gördülékeny volt a kommunikáció és megoldásspecifikus gondolkodásmódjuk meggyőzött arról, hogy a jövőben is érdemes együttműködni velük.
Igazán lendületes, rugalmas és nyitott csapattal dolgoztunk együtt, akik az általam megálmodott weblapot teljes mértékben megvalósították.
szakmai tudásuk mellett, az ügyfél-centrikus hozzáállásuk tetszett a legjobban, így szívesen ajánlom másnak is az RG Stúdiót. Sőt, már meg is tettem! 🙂 “


Nagy Balázs, AB-Dentál

“Régóta munkakapcsolatban vagyunk az RG Stúdióval, és a legutóbbi projektünk alkalmával sem csalódtam a csapatban. Sőt, maximálisan elégedett voltam az általunk nyújtott szolgáltatással.
Az ügyfél kommunikáció abszolút hatékony volt, ha kérdéseim merültek fel mindig segítőkész volt a csapat. Az adminisztratív folyamatok is gördülékenyen zajlottak, rendben volt minden az együttműködés során. Bátran ajánlom az RG Stúdiót!


Remete László, Babymarket webáruház

“Már a megjelenés előtt vártam Ricsi [Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? című] könyvét, mert kíváncsi voltam mit tud még adni egy olyan szakember írása a témában. Van amit még nem tudunk, vagy még nem próbáltuk? Hát tudott hozzá adni, köszönöm nem csalódtam!

Van ami átláthatóbb lett számunkra, van ami egyszerűsítette a dolgunkat, és lényegében egy átlátható összefoglaló képet ad a rendszerről. Akár kezdőként, de akár régi hirdetőként is hasznos tananyag a könyv, ami főleg gyakorlati segítséget ad. Segítségével a munkatársaim is könnyebben belefolyhatnak a munkába, hisz kötelező olvasmánnyá tettem azonnal a cégnél! Köszönöm, hogy ismét többek lettünk ezzel a tudással!”


Sipos Hajnalka, Krokodil Corso Kft.

“Munkájuk a legegyszerűbben leírva: Profizmus! A legnehezebb időszakban a webáruházunk nyitásánál kezdtük a közös munkát. Úgy gondoltuk, hogy ne szaladjon az idő és a pénz a mi tudatlanságunk miatt, így ajánlás útján rátok találtunk. Óriási munkát végeztek. Beindítottak a nulláról egy áruházat úgy, hogy a mai napig nem készültek el alapvető beállítások az oldalhoz, így bizonyos konverziók “vakok” Többek között emiatt is fogjuk a következő áruházunkat bérelni!”


Havasi Valéria, Róbert Károly Magánklinika

“Az Endomárcius 2014-es kampányunk alatt együttműködtünk az RG Stúdióval, és nagyon elégedettek vagyunk.

A kampány során a Facebook hirdetések kezelésével az RG Stúdió foglalkozott. A hirdetéseknek köszönhetően nagyon sok érdeklődő vett részt eseményünkön, a résztvevők száma nagyban túlszárnyalta elvárásainkat. Az eseményre visszaigazolók 55,3%-a hirdetések által talált rá az eseményre.

Ha tehát Facebbok hirdetések kezeléséről van szó, nyugodt szívvel tudom ajánlani az RG Stúdiót!”


Pohl Gábor, Eco-Cortex Kft.

“Teljes mértékben elégedettek vagyunk a nyújtott szolgáltatással. Nagyon rugalmasan és együttműködően álltak hozzánk az RG Stúdió Kft. munkatársai. Az elvárásainkhoz és elképzeléseinkhez képest szélesebb körű koncepciótervet készítettek, amibe minden egyeztetett dolgot is beépítettek.

Közös munkánk során nagyon hasznos volt, hogy marketing szempontból is végiggondoltuk és pontosítottuk a célpiacunkat, illetve meghatároztuk a kapcsolódó feladatokat. Az elkészült akcióterven kívül számunkra a honlapfejlesztés kérdése is fontos volt. Az ezzel kapcsolatos további közös munkában is gondolkodunk.


Németh Ferenc, ügyvezető, Tűzopál-NF Kft.

“Induló vállalkozásunk arculatának és honlapjának kidolgozását az RG Stúdióra bíztuk. A honlap fejlesztésen túl a feltöltést és az optimalizálást is az RG Stúdió végezte. Az átadás után cégünkhöz az általános érdeklődésen túl, már naponta és rendszeren jönnek megkeresések. Nem elhanyagolható, hogy árértékben azt a szolgáltatást kaptuk amit elképzeltünk, vállalkozás segítőnek is mondható. Számunkra az együttműködésből kiderült, hogy az RG Stúdió a kis, kezdő cégekre is éppúgy oda figyel, mint a nagyvállalatokra.

Mi megértettük mi a jövő, hogy milyen fontos, hogy legyen egy jól működő jól felépített, áttekinthető, jó tartalommal rendelkező honlap. A cégem és a magam nevében köszönöm az RG Stúdió lelkiismeretes, odaadó munkáját.
Nyugodt szívvel bátran ajánlom másoknak, akik még csak most tervezik, vagy most kívánnak honlapot vagy cégarculatot készíteni vagy egyéb szolgáltatásaikat igénybe venni.”


Wéber András, ügyvezető, Alpha Quality Kft.

„Az RG Stúdió által készített weboldal felülmúlta elvárásaimat.
Ügyfélmegkereséseink száma a weboldal indítása óta megközelítőleg 50%-kal nőtt. Mindenkinek aki a weboldalával ügyfeleket szerezhet vagy érhet el az RG Stúdiót javasolom.