Cégünk az online marketing számos területén nyújt segítséget ügyfeleinek.

Az egyszeri online marketing tanácsadástól, a folyamatos együttműködésig számos területen támogatjuk partnereink munkáját. Többek között kereső optimalizálással, honlap elemzéssel, kommunikációs koncepció tervezéssel, online kampány tervezéssel, online hirdetés menedzsmenttel, online vírusmarketing megoldásokkal segítünk abban, hogy ügyfeleink sikeresebbek legyenek interneten.

Eglo Lux Kft.

Világítástechnikai szakértő partnerünket stratégiai tervezéssel éseglo tanácsadással segítjük, hogy Facebook    kommunikációja eredményes legyen és minél  több  elégedett vevőnek csempészhessen fényt otthonába.

Mapei Kft.

A Mapei Kft.-t immár hosszú évek óta segítjük, hogy építéskémiaimapei termékeik a kereső találati listájának  élén    szerepeljenek, illetve hogy  weboldalaik  jól  strukturált, kellemes  felhasználói élményt nyújtsanak a látogatók számára. Emellett folyamatos tanácsadással segítjük a kommunikációt a közösségi oldalaikon is.

Cord Blood Center- Őssejtbank

A brandépítés és az ügyfélszerzés a cél, a Cord Blood Center esetén, így online hirdetésekkel célozzuk meg potenciális ügyfeleit. A Facebook hirdetések, illetve az AdWords hirdetések mind alkalmasak erre a feladatra.

Folyamatos tanácsadás és hirdetésmenedzsment segítségével visszük előrébb az online sikerességüket.

Facebook oldala
Weboldala

 

Cewe Fotókönyv

A Cewe Fotókönyv számára nem csak a Facebook jelentlét fontos, de a fotó alapú közösségi felületeken is aktívan kommunikál. Instagram-on és Pinteresten való megjelenésben is segítséget nyújtunk nekik, így teremtve egységes online kommunikáció számukra.

Az közösségi kommunikáció mellett online hirdetés menedzsmenttel és online kampánytervezéssel is segítjük munkájukat.

A Cewe Facebook oldalát és weboldalát itt tudod elérni!

 

Allegro Group

Az Allegro Group, az OLX.hu üzemeltetője is ránk bízta a közösségi kommunikációját, amellyel folyamatosan aktivizálja a rajongótáborát.

Tekintsd meg az Allegro Group Facebook oldalát és a weboldalát is!

 

Pályaválasztás Baranya

A Pályaválasztás Baranya weboldala építése és karbantartása mellett a közösségi kommunikációval is minket bízott meg. Az online marketing esetükben folyamatos Facebook kommunikációt, online kampányok tervezését és online hirdetés menedzsmentet foglal magába.

A Pályaválasztás Baranya Facebook oldalát és weboldalát itt tudod meglátogatni.

 

Front-Dent Kft.

A fogorvosi műszerek és eszközök forgalmazásával foglalkozó Front-Dent Kft. a webáruház fejlesztésén túl az online kommunikációjával is hozzánk fordult. Ezen a speciális területen is sikeresen tudtuk növelni az adatbázist online kampányokkal és a rajongókampányt a folyamatos és minőségi online kommunikációnak köszönhetően.

Keresd fel a Front-Dent Facebook oldalát és a weboldalát is.

 

Piatnik Budapest

A társasjátékok és kártyajátékok gyártója, a Piatnik is igénybe veszi a segítségünket, ha online kampánytervezésről van szó, vagy a tanácsainkat és szakértelmünket az online hirdetések területén. A szakmai együttműködésünk a weboldal készítésére is kiterjed velük.

A Piatnik Budapest weboldala és Facebook oldala elérhető itt.

 

BHP gumi

BHP gumiA BHP gumi gumiabroncs webáruház is megbízott minket temrékeik népszerűsítésével és a weboldal látogatók számának növelésével. Szakmai együttműködésünk a Facebook hirdetésekre terjed ki.

A BHP gumi Facebook oldala és a weboldala itt érhető el!

 

További ügyfeleink, akik az online marketing szolgáltatásainkat előnyükre fordították:

Diego
Sara Lee Hungary
Léta-Ker
Sziga-tech
Eurovill Profi
Adónet
Pentz Ingatlan
FrontDent
Sió Pláza
Pataki Cukrászda
Mecsextrém Park
Bábolna Ménesbirtok
Primerate
ABeton Viacolor
Fekete borpince
Festékbázis
Siklósi Kistérségi Társulás
Ágoston Hotel
Napraforgó panzió