Egy cégnek a közösségi oldalakon való megjelenés kiemelt jelentőségű, azonban sokaknak nincs elég ideje ezzel foglalkozni. A rajongókkal a kapcsolatot azonban ápolni kell. Ebben segítünk ezeknek a cégeknek, akiknek folyamatosan menedzseljük céges oldalukat. Dolgozunk Facebook-on, LinkedIn-en, Google+-on, YouTube-on és Foursquare-en is.

Facebook kommunikáció

Magyarországon jelenleg a legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook, ezért ez a platform az, ahol a legtöbb cég képviselteti magát. Nem elegendő azonban csak jelen lenni, fontos a folyamatos kapcsolattartás a rajongókkal. Néhány azok közül, akik számára az RG Stúdió végzi/ végezte a Facebook kommunikáiót:

 

>>> Tovább a Facebook kampányokhoz! 

 

 Google+ kommunikáció

Több cég számára folyamatos kommunikációt biztosítunk Google+-on, mely a Facebook kommunikációhoz hasonlóan történik.

LinkedIn kommunikáció

Néhány cég LinkedIn profilját is egyaránt az RG Stúdió kezeli, azonban itt a kommunikáció elsősorban B2B (business to business, vagyis cégek közötti) jelleggel bír. Ez a LinkedIn szakmai profiljából is ered.

bautrans ans rgstudio

YouTube kommunikáció

A zenemegosztó oldalak királya, a YouTube, egy olyan felület, amely jól támogatja a többi közösségi oldalt. Saját videók készítése, és azok megosztása nagyon előnyös egy cég számára.

 

Instagram kommunikáció

Napjaink egyik legkedveltebb fénykép szerkesztő és megosztó közösségi alkalmazása az Instagram, melyet elsősorban okostelefonok használóinak találtak ki. Te jelen vagy már az Instagram felületén?

 Pályaválasztás Baranya  

 

Twitter kommunikáció

Kommunikáció 140 karakterben? Nem könnyű, de nem lehetetlen. Ez az a felület, ahol napi több csirip sem gond, sőt, kifejzetten jó. Egy újabb platform, ahol a rajongóink megtalálhatnak bennünket, és kapcsolatba léphetnek velünk.

Foursquare kommunikáció

A Te céged már fent van a Foursquare térképén? Egy újabb segítség potenciális ügyfeleinek, hogy minél hamarabb kapcsolatba léphessenek cégével.

rgstudio

Pinterest kommunikáció

Képek megosztása? A Pinterest erre kiváló lehetőség! A fényképek összekötiki a világot, így az üzleti világ szereplőit is. Mondd el képekben, találd meg ügyfeleid a segítségünkkel!

 

 Ha bármi kérdése merült fel, kérjük, keress fel minket, és vedd fel a kapcsolatot velünk!