18 év összes munkáját nem tudjuk bemutatni honlapunkon, de igyekszünk egy átfogó képet nyújtani cégünk tevékenységéről, partnereiről.

Tekintsd meg néhány honlap referenciánkat honlapunkon és ha további munkáinkra is kíváncsi vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reszponzív weboldalak

Piatnik Budapest Kft.

játékkereskedés, kártya, társasjáték2012-ben adtuk át Magyarország játékkereskedő piacát uraló cégének, a Piatnik Budapest Kft-nek  reszponzív weboldalát.
A színes weboldal, és a játékos elemek a cég szlogenjére utalnak, miszerint “Aki nem játszik, túl komolyan veszi magát”.

Piatnik Budapest Kft. honlapja

 

Aurum Zálogház

Az Aurum Zálogház részére készített weboldal reszponzív designjában egy aranykalkulátor is helyet kapott, amivel az ügyfelek kiszámíthatják napi árfolyamon az ékszerük értékét,  illetve a rá kapható záloghitel nagyságát.

Látogasd meg az Aurum Zálogház weboldalát!

RG Stúdió

Saját weboldalunkat is reszponzív designnal ruháztuk fel, hogy minden felületről megtekintve a legjobban élvezhető legyen a tartalom.

Új Ház Centrum – Léta-Ker Kft.

Új Ház Centrum – Léta-Ker Kft. – az építőanyagok forrása már az interneten is. Az oldal célja, hogy bemutassa az áruház építőipari megoldásait, szolgáltatásait, általa forgalmazott termékeket. Az oldal abban különleges, hogy bizonyos termékekre ajánlatot tehetnek az érdeklődők, így azok a kiírt árnál jóval olcsóbban is elkelhetnek.

Nézd meg a Léta-Ker honlapját itt!

 

 

További weboldal referenciák

DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank

bank, számlavezetés, pécs, dunántúlBiztonsági audittal minősített banki honlap, melynek az adminisztrációs hátterét Magicon tartalomkezelő rendszerünk biztosítja.
A DRB Bank honlapja azonban nem csak a magas szintű pénzintézeti biztonsági előírásoknak felel meg, hanem az online marketing és kommunikáció korszerű igényeinek is, hiszen a Bank célja, hogy az online világ lehetőségeit kihasználva költséghatékony marketinggel érje el leendő ügyfeleit.

DRB Bank honlapja

Szent György Fogadó

A három csillagos pécsi hotel hangulatos weboldalt kapott, amelynek főoldalán mindig az aktuális információk jelennek meg, többek között az étterem napi menüajánlata.

Keresd fel a Szent György Fogadó weboldalát!

Pályaválasztás Baranya

A baranyai pályaválasztás előtt álló fiataloknak segít jó döntést hozni az oldal, amelynek folyamatosan frissülő tartalmáért a MagicOn tartalomkezelő rendszer felel.

A Pályaválasztás Baranya weboldalt is tekintsd meg!

ABeton Viacolor Térkő Zrt.

Abeton Viacolor Térkő honlapjaAz RG Stúdió által készített új honlap célja, hogy segítse az ABeton Viacolor Térkő kommunikációját és értékesítését.

Ehhez az igényhez illeszkedik az újonnan fejlesztett weblap, az www.abetonterko.hu a MagicOn Prémium tartalomkezelő rendszer segítségével könnyen kezelhető és frissíthető.
A részletes tartalom és a különböző belső információs felületek mellett a rengeteg kép, a hírlevél modul és a folyamatos frissülésre lehetőséget adó rendszer teszi a honlapot dinamikussá és interaktívvá.

ABeton Viacolor Térkő honlap

Hungarosec Kft.

A Hungarosec Kft. biztonságtechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik, tevékenységük online bevezetéséhez hoztunk létre számukra weblapot és a hozzá tartozó web shopot. Keresd őket itt, ha nem érzed magad biztonságban otthonodban.

Nézd meg a Hungarosec honlapját!

Pentz Kft.

A régióban működő, ingatlanértékesítéssel foglalkozó Pentz Kft is felismerte az online kommunikációban rejlő lehetőségeket, és felkerestek minket, hogy készítsünk számukra egy jól működő, felhasználóbarát honlapot.

Az oldalon egy keresőfelület segíti az érdeklődőt, melyen keresztül különböző paraméterek megadásával könnyen és gyorsan találhat igényeinek megfelelő lakó vagy ipari ingatlant.

Tekintsd meg a Pentz Kft. oldalát! Kattintson ide!

Gastroking

A Gastro King ebédfutár a rendelések megkönnyítése érdekében kívánta létrehozni online felületét.
Az oldalon megtaláljuk az aktuális és a jövő heti menüt is, és azonnal, egyszerűen meg is tudjuk rendelni előre ebédünket.
Nem tudod mi is az a Dubarry szelet? Erre is választ találsz a Gasztro King honlapján, az Ételmagyarázat menüpontnál! Kattints ide az oldal megtekintéséhez!

Grabarics Kft.

Grabarics Kft. weboldalAz építőipari cég honlapjának publikus felületén a cég részletes bemutatása található, háttér rendszerének segítségével a cég és a beszállítóinak dokumentumcseréjét elősegítő megoldások találhatók.

Grabarics Kft weboldala

Sigmond Optika

Sigmond OptikaA Sigmond optika professzionális környezetben várja vendégeit Pécs városában,a honlapját is ennek megfelelően alakítottuk ki, professzionális módon.
Az oldalon online szemvizsgálat is működik, emellett megtaláljuk az Optika által forgalmazott termékeket, melyek listája folyamatosan frissül. Az oldal megtekintéséhez kattints ide!

Új Ház Centrum – Csepregi és Társa kft.

A Csepregi és Társa Kft., aki az országos Új Ház Centrum hálózatnak tagja, egy honlappal szerette volna magáz közelebb vinni az érdeklődőkhöz, vevőkhöz.

Az oldalon megtalálhatjuk a cég bemutatását, valamint rengeteg referenciaképet korábbi munkáikról. Építőanyagok mellett forgalmaznak csempéket és wellness termékeket (szaunákat, zuhanykabinokat, stb.) is.

Nézd meg a Csepregi  és Társa Kft. honlapját!


Gerlóczy Ház

A Gerlóczy5 elnevezésű épületkomplexum Budapesten, az V. kerületben található, ez a kerület egytelen új építésű projektje.
A honlap célja, hogy bemutassa az exkluzív épületet, megismertesse az érdeklődőkkel az iroda és lakáskínálatot, valamint, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak az épületben és környékén. Az oldal tükrözi a Gerlóczy eleganciáját és kifinomultságát, galériát is tartalmaz. Kattints ide Gerlóczy5 honlapjának megtekintéséhez!

Kácsa Audió

Kácsa AudióA Kácsa Audió Kft. számára honlapot és webshopot is készítettünk, ezen a linken tekintheted meg őket.

A vásárláshoz segítséget is nyújtanak, részletes információkat találunk az oldalon az általuk forgalmazott márkákról. A rendeléshez regisztráció szükséges, amit az oldalon tudunk megtenni. Szintén a honlapon tudunk feliratkozni a Kácsa Audió Kft hírlevelére is. A látogatók híreket és teszteket is találnak az oldalon.

Hidro-Mobil Kft.

A Hidro-Mobil Kft számára készített oldalon hidraulikával, pneumatikával, kenéstechnológiával találkozhat az érdeklődő. Webshop és bemutatkozó oldalak, az erősségek külön menüpontban! Az online vásárolni vágyók válogathatnak termékek és márkák szerint is. Horvát anyanyelvűek számára külön menüpontot alakítottunk ki, kérésre.

Tekintsd meg az oldalt itt!

Prospera Europe Kft.

A Prospera Europe pályázatíró Kft honlapjának célja, hogy bemutassa a cég tevékenységét és az éppen folyamatban lévő pályázatokat.  Az oldal tartalmát a Magicon rendszer segítségével bármikor tudják változtatni a tulajdonosok, így mindig naprakész információkat találunk a honlapon.
Kattints ide a Prospera Europe Kft. honlapjának megtekintéséhez!

Soós Pékség

 Soós Pék írja:

“Honlapunk elkészítésénél az a cél vezérelt minket, hogy Ön, kedves vásárló, minél jobban körbenézhessen nálunk.”

 

Nézz körbe a termékek közt, de figyeld  meg azt is, milyen szép és könnyen használható oldalt hoztunk létre számukra. Ha pedig szakmabeli vagy, keress a SoóS Pék – Gép által forgalmazott sütőipari berendezések közt!

Soós Pék honlapja: http://soospek.hu/intro.html

ÁCSI Autós Kft.

ÁCSI Autós Kft. Az Ácsi Autós Kft. autóalkatrész, akkumulátor és kenőanyag forgalmának fellendítése érdekében szeretett volna az online piacra is betörni. Ehhez mi készítettünk nekik egy könnyen használható weboldalt, és webáruházat.
Termékeiket és akcióikat saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattints ide az oldal megtekintéséhez!

 

Ágoston Hotel

Ágoston Hotel PécsAz Ágoston Hotel weboldalának a célja, hogy a Pécsre érkező üzletemberek és a pihenni vágyó turisták számára biztosítson online szállásfogalalási lehetőséget, információt a város nevezetességeiről valamint bemutassa a szép és csendes helyen található belvárosi szállodát. Ehhez mi készítettünk nekik egy könnyen használható weboldalt, és online foglalási rendszert.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattints ide az oldal megtekintéséhez!

 

Bau-Kerámia-Szaniter Kft.

Bau-Kerámia-Szaniter Kft.A Bau-Kerámia-Szaniter Kft. weboldalán a fürdőszoba felújításához, kialakításához szükséges termékek széles választékát mutatja be. Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a tervezésben, látványtervek szerkesztésében és hozzájáruljanak az igényes fürdőszoba kialakításához. Ehhez mi készítettünk nekik egy elegáns  és könnyen használható weboldalt.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattints ide az oldal megtekintéséhez!

 

Csillagvölgy Pincészet Villány

Csillagvölgy Pincészet VillányA Csillavölgy Pincészet a Villányi borvidék termelőitől válogatva vásárolja fel a szőlőt, így garantálva a kiváló minőséget. A webolalának célja, hogy bemutassa a villányi borászat tevékenységét és minőségi boraikat. Ehhez mi készítettünk nekik egy fiatalos és könnyen használható weboldalt.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattints ide a weboldal megtekintéséhez!

 

 

WordPress alapú weboldalaink

Általunk készített, nyílt forráskódú honlapok:

Hőszigetelés Mindenkinek - Mapei Kft. Stúdium-Mecsek Kft. Angol E-egyetem kezdő tanfolyam honlap  Angol E-egyetem haladó tanfolyam honlap
 Mapei Kft.

Hőszigetelés mindenkinek

Stúdium-Mecsek Kft. Angol E-egyetem

kezdő tanfolyam

Angol E-egyetem

haladó tanfolyam

Mapei Kft.

Vízszigetelési megoldások

Néhány minta további honlap referenciánk közül

Ha további referenciáink is érdekelnek, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gerlóczy Ház honlap az Erste Ingatlan megbízásából Kácsa Audió Hifi kiegészítő webáruház Új Ház Csepregi tüzép honlap  Reison honlap  Rokána babaápolás honlap
 Gerlóczy Ház
Prémium ingatlanok
 Kácsa Audió
Hifi kiegészítők webáruháza
 Csepregi tüzép
Az Új Ház csoport tagja
 Reiso
Ajtó-Ablak gyártás
Rokána
Babaápolási eszközök
Baranya Megyei Múzeumok Igazgatóságának potálja Tudatos Vásárló Cégmérce adatbázis fejlesztés T-T Ablak honlap  Koem honlap
Bocomp Kft. Baranya Megyei
Múzeumok Igazgatósága
Tudatos Vásárló
Cégmérce
 T-T Ablak Koem
Mélygarázs tervezés
 Prospera Páláyzatírás honlap Gastroking éltekiszállítás honlap Dewa Zrt. honlap
Prospera Europe Páláyázatírás Gastroking ételrendelés Dewa Zrt.

Néhány minta Landing Page referenciánk közül

Általunk készített érkező oldalak:

Angol e-egyetem oldal Vannet: vidéken is stabil net oldal Birovital Pharma - Avemar oldal  Avemar tanácsadó anyag oldal Facebook hirdetések oldal, RG Stúdió
Angol e-egyetem oldal Vannet: vidéken is stabil net oldal Birovital Pharma – Avemar oldal Avemar tanácsadó anyag oldal Facebook hirdetések oldal, RG Stúdió

 

Ha további referenciáink is érdekelnek, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!