RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Honlap referenciák

15 év összes munkáját nem tudjuk bemutatni honlapunkon, de igyekszünk egy átfogó képet nyújtani cégünk tevékenységéről, partnereiről.

Tekintse meg néhány honlap referenciánkat honlapunkon és ha további munkáinkra is kíváncsi, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Reszponzív weboldalak

Piatnik Budapest Kft.

játékkereskedés, kártya, társasjáték2012-ben adtuk át Magyarország játékkereskedő piacát uraló cégének, a Piatnik Budapest Kft-nek  reszponzív weboldalát.
 
A színes weboldal, és a játékos elemek a cég szlogenjére utalnak, miszerint "Aki nem játszik, túl komolyan veszi magát".
 

Piatnik Budapest Kft. honlapja

 

Aurum Zálogház

Az Aurum Zálogház részére készített weboldal reszponzív designjában egy aranykalkulátor is helyet kapott, amivel az ügyfelek kiszámíthatják napi árfolyamon az ékszerük értékét,  illetve a rá kapható záloghitel nagyságát.

 

Látogassa meg az Aurum Zálogház weboldalát!

 

RG Stúdió

Saját weboldalunkat is reszponzív designnal ruháztuk fel, hogy minden felületről megtekintve a legjobban élvezhető legyen a tartalom.

 

Új Ház Centrum - Léta-Ker Kft.

Új Ház Centrum - Léta-Ker Kft. - az építőanyagok forrása már az interneten is. Az oldal célja, hogy bemutassa az áruház építőipari megoldásait, szolgáltatásait, általa forgalmazott termékeket. Az oldal abban különleges, hogy bizonyos termékekre ajánlatot tehetnek az érdeklődők, így azok a kiírt árnál jóval olcsóbban is elkelhetnek.

Nézze meg a Léta-Ker honlapját itt!

 

További weboldal referenciák

DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank

bank,            számlavezetés, pécs, dunántúlBiztonsági audittal minősített banki honlap, melynek az adminisztrációs hátterét Magicon tartalomkezelő rendszerünk biztosítja. 
 
A DRB Bank honlapja azonban nem csak a magas szintű pénzintézeti biztonsági előírásoknak felel meg, hanem az online marketing és kommunikáció korszerű igényeinek is, hiszen a Bank célja, hogy az online világ lehetőségeit kihasználva költséghatékony marketinggel érje el leendő ügyfeleit.

DRB Bank honlapja

 

Szent György Fogadó

A három csillagos pécsi hotel hangulatos weboldalt kapott, amelynek főoldalán mindig az aktuális információk jelennek meg, többek között az étterem napi menüajánlata.


Keresse fel a Szent György Fogadó weboldalát!

 

Pályaválasztás Baranya

A baranyai pályaválasztás előtt álló fiataloknak segít jó döntést hozni az oldal, amelynek folyamatosan frissülő tartalmáért a MagicOn tartalomkezelő rendszer felel.

A Pályaválasztás Baranya weboldalt is tekintse meg!

 

ABeton Viacolor Térkő Zrt.

Abeton Viacolor Térkő honlapjaAz RG Stúdió által készített új honlap célja, hogy segítse az ABeton Viacolor Térkő kommunikációját és értékesítését.

Ehhez az igényhez illeszkedik az újonnan fejlesztett weblap, az www.abetonterko.hu a MagicOn Prémium tartalomkezelő rendszer segítségével könnyen kezelhető és frissíthető.
A részletes tartalom és a különböző belső információs felületek mellett a rengeteg kép, a hírlevél modul és a folyamatos frissülésre lehetőséget adó rendszer teszi a honlapot dinamikussá és interaktívvá.


ABeton Viacolor Térkő honlap

   

Hungarosec Kft.

A Hungarosec Kft. biztonságtechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik, tevékenységük online bevezetéséhez hoztunk létre számukra weblapot és a hozzá tartozó web shopot. Keresse őket itt, ha nem érzi magát biztonságban otthonában.

Nézze meg a Hungarosec honlapját!

 

Pentz Kft.

A régióban működő, ingatlanértékesítéssel foglalkozó Pentz Kft is felismerte az online kommunikációban rejlő lehetőségeket, és felkerestek minket, hogy készítsünk számukra egy jól működő, felhasználóbarát honlapot.

Az oldalon egy keresőfelület segíti az érdeklődőt, melyen keresztül különböző paraméterek megadásával könnyen és gyorsan találhat igényeinek megfelelő lakó vagy ipari ingatlant.

Tekintse meg a Pentz Kft. oldalát! Kattintson ide!

 

Gastroking

A Gastro King ebédfutár a rendelések megkönnyítése érdekében kívánta létrehozni online felületét.
Az oldalon megtaláljuk az aktuális és a jövő heti menüt is, és azonnal, egyszerűen meg is tudjuk rendelni előre ebédünket.
Nem tudja mi is az a Dubarry szelet? Erre is választ talál a Gasztro King honlapján, az Ételmagyarázat menüpontnál!

Kattintson ide az oldal megtekintéséhez!

Grabarics Kft.

Grabarics Kft. weboldalAz építőipari cég honlapjának publikus felületén a cég részletes bemutatása található, háttér rendszerének segítségével a cég és a beszállítóinak dokumentumcseréjét elősegítő megoldások találhatók.
 
 
Grabarics Kft weboldala

 

Sigmond Optika

Sigmond OptikaA Sigmond optika professzionális környezetben várja vendégeit Pécs városában,a honlapját is ennek megfelelően alakítottuk ki, professzionális módon.
Az oldalon online szemvizsgálat is működik, emellett megtaláljuk az Optika által forgalmazott termékeket, melyek listája folyamatosan frissül.

Az oldal megtekintéséhez kattintson ide!

 

Új Ház Centrum - Csepregi és Társa kft.

A Csepregi és Társa Kft., aki az országos Új Ház Centrum hálózatnak tagja, egy honlappal szerette volna magáz közelebb vinni az érdeklődőkhöz, vevőkhöz.

Az oldalon megtalálhatjuk a cég bemutatását, valamint rengeteg referenciaképet korábbi munkáikról. Építőanyagok mellett forgalmaznak csempéket és wellness termékeket (szaunákat, zuhanykabinokat, stb.) is.


Nézze meg a Csepregi  és Társa Kft. honlapját!

 

Gerlóczy Ház

A Gerlóczy5 elnevezésű épületkomplexum Budapesten, az V. kerületben található, ez a kerület egytelen új építésű projektje.
A honlap célja, hogy bemutassa az exkluzív épületet, megismertesse az érdeklődőkkel az iroda és lakáskínálatot, valamint, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak az épületben és környékén. Az oldal tükrözi a Gerlóczy eleganciáját és kifinomultságát, galériát is tartalmaz.

Kattintson ide Gerlóczy5 honlapjának megtekintéséhez!

 

Kácsa Audió

Kácsa AudióA Kácsa Audió Kft. számára honlapot és webshopot is készítettünk, ezen a linken tekintheti meg őket.

A vásárláshoz segítséget is nyújtanak, részletes információkat találunk az oldalon az általuk forgalmazott márkákról. A rendeléshez regisztráció szükséges, amit az oldalon tudunk megtenni. Szintén a honlapon tudunk feliratkozni a Kácsa Audió Kft hírlevelére is. A látogatók híreket és teszteket is találnak az oldalon.

 

Hidro-Mobil Kft.

A Hidro-Mobil Kft számára készített oldalon hidraulikával, pneumatikával, kenéstechnológiával találkozhat az érdeklődő. Webshop és bemutatkozó oldalak, az erősségek külön menüpontban! Az online vásárolni vágyók válogathatnak termékek és márkák szerint is. Horvát anyanyelvűek számára külön menüpontot alakítottunk ki, kérésre.

Tekintse meg az oldalt itt!

 

Prospera Europe Kft.

A Prospera Europe pályázatíró Kft honlapjának célja, hogy bemutassa a cég tevékenységét és az éppen folyamatban lévő pályázatokat.  Az oldal tartalmát a Magicon rendszer segítségével bármikor tudják változtatni a tulajdonosok, így mindig naprakész információkat találunk a honlapon.

Kattintson ide a Prospera Europe Kft. honlapjának megtekintéséhez!

 

Soós Pékség

 Soós Pék írja:
"Honlapunk elkészítésénél az a cél vezérelt minket, hogy Ön, kedves vásárló, minél jobban körbenézhessen nálunk."

Nézzen körbe a termékek közt, de figyelje  meg azt is, milyen szép és könnyen használható oldalt hoztunk létre számukra. Ha pedig szakmabeli, keressen a SoóS Pék - Gép által forgalmazott sütőipari berendezések közt!

Soós Pék honlapja: http://soospek.hu/intro.html

 

ÁCSI Autós Kft.

ÁCSI Autós Kft. Az Ácsi Autós Kft. autóalkatrész, akkumulátor és kenőanyag forgalmának fellendítése érdekében szeretett volna az online piacra is betörni. Ehhez mi készítettünk nekik egy könnyen használható weboldalt, és webáruházat.
Termékeiket és akcióikat saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattintson ide az oldal megtekintéséhez!

 

Ágoston Hotel

Ágoston Hotel PécsAz Ágoston Hotel weboldalának a célja, hogy a Pécsre érkező üzletemberek és a pihenni vágyó turisták számára biztosítson online szállásfogalalási lehetőséget, információt a város nevezetességeiről valamint bemutassa a szép és csendes helyen található belvárosi szállodát. Ehhez mi készítettünk nekik egy könnyen használható weboldalt, és online foglalási rendszert.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattintson ide az oldal megtekintéséhez!

 

Bau-Kerámia-Szaniter Kft.

Bau-Kerámia-Szaniter Kft.A Bau-Kerámia-Szaniter Kft. weboldalán a fürdőszoba felújításához, kialakításához szükséges termékek széles választékát mutatja be. Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak a tervezésben, látványtervek szerkesztésében és hozzájáruljanak az igényes fürdőszoba kialakításához. Ehhez mi készítettünk nekik egy elegáns  és könnyen használható weboldalt.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattintson ide az oldal megtekintéséhez!

 

 

Csillagvölgy Pincészet Villány

Csillagvölgy Pincészet VillányA Csillavölgy Pincészet a Villányi borvidék termelőitől válogatva vásárolja fel a szőlőt, így garantálva a kiváló minőséget. A webolalának célja, hogy bemutassa a villányi borászat tevékenységét és minőségi boraikat. Ehhez mi készítettünk nekik egy fiatalos és könnyen használható weboldalt.
Az oldalt saját maguk kezelik a Magicon segítségével.
Kattintson ide a weboldal megtekintéséhez!

 

WordPress alapú weboldalaink

Általunk készített, nyílt forráskódú honlapok:

Hőszigetelés Mindenkinek - Mapei Kft. Stúdium-Mecsek Kft. Angol E-egyetem kezdő tanfolyam honlap  

 Mapei Kft.

Hőszigetelés mindenkinek

Stúdium-Mecsek Kft.

Angol E-egyetem

kezdő tanfolyam

 

Angol E-egyetem haladó tanfolyam honlap

Angol E-egyetem

haladó tanfolyam

Mapei Kft.

Vízszigetelési megoldások

Néhány minta további honlap referenciánk közül

Ha további referenciáink is érdeklik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gerlóczy Ház honlap az Erste Ingatlan megbízásából Kácsa Audió Hifi kiegészítő webáruház Új Ház Csepregi tüzép honlap    
 Gerlóczy Ház
Prémium ingatlanok
 Kácsa Audió
Hifi kiegészítők webáruháza
 Csepregi tüzép
Az Új Ház csoport tagja
   
         
Reison honlap Rokána babaápolás honlap    
 Reiso
Ajtó-Ablak gyártás
Rokána
Babaápolási eszközök
Bocomp Kft.    
         
Baranya Megyei Múzeumok Igazgatóságának potálja Tudatos Vásárló Cégmérce adatbázis fejlesztés T-T Ablak honlap    
Baranya Megyei
Múzeumok Igazgatósága
Tudatos Vásárló
Cégmérce
T-T Ablak    
         
Koem honlap

Prospera Páláyzatírás honlap

Gastroking éltekiszállítás honlap    
Koem
Mélygarázs tervezés
Prospera Europe Páláyázatírás Gastroking ételrendelés    
         
Dewa Zrt. honlap        
Dewa Zrt.        

Néhány minta Landing Page referenciánk közül

Általunk készített érkező oldalak:

Angol e-egyetem oldal Vannet: vidéken is stabil net oldal Birovital Pharma - Avemar oldal    
Angol e-egyetem oldal Vannet: vidéken is stabil net oldal Birovital Pharma - Avemar oldal    
         
Avemar tanácsadó anyag oldal Facebook hirdetések oldal, RG Stúdió Szövegírás oldal, RG Stúdió    
Avemar tanácsadó anyag oldal Facebook hirdetések oldal, RG Stúdió Szövegírás oldal, RG Stúdió    
         
Tartalom generálás oldal, RG Stúdió    
Tartalom generálás oldal, RG Stúdió    
         

   

Ha további referenciáink is érdeklik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!