Bárhol is tartasz az online marketing területén, mi segíteni tudunk Neked a tervezéstől kezdve a megvalósításig!

Online Marketing Elemzés

Van már online marketinged, de nem jól működik?

Akkor Neked először auditra van szükséged! Ha úgy érzed, hogy a weboldalad nem olyan eredményes, mint amilyennek vártad, vagy a Facebook és Adwords hirdetéseid nem hozzák az elvárt konverziókat, akkor lépned kell.

Audit során megvizsgáljuk a hirdetési rendszeredet vagy a weboldaladat, esetleg a teljes online marketing rendszeredet, hogy feltárjuk a problémát és megoldást találjunk!

Kérj auditot hirdetési rendszeredre, vagy weboldaladra! >>>

 

Online Marketing TanácsadásLátod a hibát, de nem tudod mi a megoldás?

Kérd szakmai tanácsunkat! Legyenek akár stratégiai dilemmáid vagy csak egy-egy beállításhoz kapcsolódó kérdésed, kollégáink mindkettőben a rendelkezésedre állnak.

Kérhetsz egyéni, személyre szabott konzultációt, de ha szeretnéd, hogy hosszabb időn keresztül álljunk melletted tanácsadóként, akkor kampány mentorként is számíthatsz ránk!

Online marketing tanácsadásért kattints ide! >>>

 

Online Marketing TervezésAz elején kezdenéd?

Az online marketing pontos tervezéssel és átgondolt stratégiával működhet igazán eredményesen. Ebben is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A tervezés akkor is elengedhetetlen, ha most kezded az online marketinget, de az újrakezdéshez is hasznos!

Személyre szabott szakmai kampányterveink megmutatják Neked az utad a számos hirdetési lehetőség között, vagy segítenek megszervezni a közösségi kommunikációdat.

Teljesebb képet szeretnél kapni arról, hogy számodra melyek azok az eszközök és csatornák, amelyeket érdemes bevonni az online marketing mixedbe és hogyan szervezheted őket folyamatokba? Koncepcióterveink ezt a célt szolgálják!

Itt tudod megnézni, hogy milyen online marketing tervezésben kérheted a segítségünket! >>>

 

Online Marketing MegvalósításInkább kiszerveznéd?

Nem baj, ha nem akarod megtanulni, mi megvalósítjuk elképzeléseidet.

Kezeljük a Facebook oldaladat és hirdetéseidet, szöveget írunk neked, de a weboldalad szerkesztését és keresőoptimalizálását is ránk bízhatod.

Időt takarítunk meg Neked úgy, hogy közben növeljük az eredményességed. Jó üzlet, nem?

Ha az online marketing megvalósításához kérnéd szakember segítségét, kattints ide! >>>

 

Ha nem tudod, hogy valójában mi az, amire igazán szükséged van – elemzés, tanácsadás, tervezés vagy megvalósítás – akkor pedig írj nekünk, segítünk eldönteni!