Eleged van a csökkenő elérésből, az alacsony aktivitásból és a dráguló hirdetésekből?
Vagy egész egyszerűen nincs időd, energiád, szakértelmed ahhoz, hogy vállalkozásod kampányaiból kihozd a maximumot?

Ha ezekkel a problémákkal találod szemben magad, akkor vedd igénybe PPC konzultációnkat!

A Facebook és Google AdWords a PPC (pay per click) alapú hirdetések két legfontosabb felülete, megfelelő használatuk pedig nagyban hozzájárul az eredményes marketing folyamatokhoz.
A fizetett hirdetésekkel foglalkozó szakmai konzultációnkat azoknak ajánljuk, akik most vágnak bele a közösségi média és a Google által biztosított hirdetési rendszer rejtelmeibe, valamint akik jelenleg is futtatnak hirdetéseket, de sok esetben elvesznek a rengeteg lehetőség között.

Elakadtál Adwords folyamataiddal vagy eredményes Facebook hirdetési megoldásokra vágysz?

Szakmai tanácsadásunk során segítünk hirdetéseid hatékony és eredményes kivitelezésében!
PPC konzultációnk, olyan stratégiai alapú beszélgetés, ahol együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat, célcsoportot és az optimális költségkeretet. Ezáltal tervezhető, személyre szabott és egyedi igényekhez igazodó iránymutatást kapsz a hirdetési rendszerekben rejlő lehetőségeidről.

A tanácsadásunk során szó lesz arról, hogy egy üzleti cél megvalósítása esetén milyen célzásokkal, milyen költségvetés küszöbökkel érdemes számolni, valamint adott költségvetés esetén nagyságrendileg milyen látogatói számmal lehet kalkulálni.

Emellett megvizsgáljuk az oldalad érkező felületét is. Amennyiben úgy látjuk, hogy az odaterelendő látogatók nem megfelelő felületre érkeznek, azt jelezzük számodra, hogy az elhirdetett költség ne legyen kidobott pénz.

Hirdetnél Instagramon, de nem tudod hogyan?

Napjainkban az Instagram a leggyorsabb növekvő közösségi média platform. Éppen ezért, ha fiatalokat szeretnél elérni vagy fontos számodra a márkaépítés, akkor elengedhetetlen az Instagram használata. Instagram konzultációnk segít kiaknázni a platformban rejlő lehetőségeket és kreatív hirdetési megoldásokat valamint személyre szabott tanácsokat kínál! Népszerűsítsd céged, különböző ajánlataid, továbbá növeld a márkád iránti elkötelezettséget az Instagram által.

 

“Egy ideje már magunk kezeljük az ITBUSINESS magazin Facebook oldalát. Két dologgal azonban nem igazán boldogultunk, nevezetesen az események kezelésével, no meg egy bonyolult peremfeltéteknek eleget tevő szavazással. Próbálkoztunk autodidakta módon, de ezek a próbálkozások nem azt az eredményt hozták, amit szerettünk volna. Így aztán kerestük a professzionális megoldást. Azt tudtuk, hogy olyan nagy baj nem lehet, csak a fejünkben kell rendbe rakni pár dolgot, vagyis „csak” sínre kell tenni bennünket. De azt láttuk, hogy nagyon sok a kókler a piacon, akiket azért sikerült nagy ívben elkerülnünk.  Az RG Studio mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ehhez persze az kellett, hogy egy vérpofi konzulenst kapjuk, aki a konzultáció előtt írásban elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott. S nemcsak az általunk megfogalmazott kérdéseket válaszolta meg, hanem olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba. És az eredmény nem is maradt el! Talán még felül is múlta az elképzeléseinket. Abban biztos vagyok, ha máskor is valahol elakadunk a Facebook oldalunk menedzselésében, akkor biztosan az RG Studióhoz fordulunk majd tanácsért.”
Sziebig Andrea, IT-Business Publishing

 

Ha eddig magad csináltad a hirdetéseidet, de úgy érzed nem használod ki a lehetőségeidet, esetleg szeretnéd levenni a válladról a terhet, és szakértőkre bíznád hirdetéseid, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg a szakmai konzultációnkkal kapcsolatos kérdéseidet, igényeidet kötelezettségek nélkül, megkeresésed követően pedig ingyenesen visszahívunk!

Segítünk, hogy a hirdetéseid a lehető legjobb eredményeket hozzák vállalkozásod számára!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.