Ismét drágán sikerült hirdetned?
Nem tudod, miért nem jönnek a feliratkozók?
Nem érted, miért fordulnak vissza a drága pénzen érkező látogatók?
Eleged van belőle, hogy mindig változik a Facebook hirdetési rendszere?
Vagy csak egész egyszerűn bizonytalan vagy a célzások beállításában?

Ha ezekkel a problémákkal találod szemben magad, akkor vedd igénybe PPC konzultációnkat!

Facebook -és Google AdWords szakmai kampánytervA Facebook és Google AdWords a PPC (pay per click) alapú hirdetések két legfontosabb felülete, megfelelő használatuk pedig nagyban hozzájárul az eredményes marketing folyamatokhoz.
A fizetett hirdetésekkel foglalkozó szakmai konzultációnkat azoknak ajánljuk, akik most vágnak bele a közösségi média és a Google által biztosított hirdetési rendszer rejtelmeibe, valamint akik jelenleg is futtatnak hirdetéseket, de sok esetben elvesznek a rengeteg lehetőség között.

A konzultáció, olyan stratégiai alapú beszélgetés, ahol ügyfeleinkkel együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat, célcsoportot és az optimális költségkeretet. Ezáltal a konzultáció tervezhető és egyedi igényekhez igazodó iránymutatást ad az adott hirdetési rendszer lehetőségeiről.

“Ha Facebbok hirdetések kezeléséről van szó, nyugodt szívvel tudom ajánlani az RG Stúdiót!”
Havasi Valéria, Róbert Károly Magánklinika 

Facebook -és Google AdWords szakmain kampánytervFontos tudni, hogy a hirdetési terveink minden esetben a megrendelő  tevékenységéhez igazodnak, és a beszélgetés jó iránymutatást ad a jövőbeni kivitelezést illetően.

A konzultáció során szó lesz arról, hogy egy üzleti cél megvalósítása esetén milyen célzásokkal, milyen költségvetés küszöbökkel érdemes számolni, valamint adott költségvetés esetén nagyságrendileg milyen látogatói számmal lehet kalkulálni.

Emellett megvizsgáljuk a rendelkezésre álló oldal érkező felületét is. Amennyiben úgy látjuk, hogy az odaterelendő látogatók nem megfelelő felületre érkeznek, azt jelezzük, hogy az elhirdetett költség ne legyen kidobott pénz.

Napjainkban az Instagram a leggyorsabb növekvő közösségi média platform, aminek köszönhetően egyre több vállalkozás használja ezt a felületet. Ha fiatalokat szeretnél megcélozni vagy fontos számodra a márkaépítés, akkor elengedhetetlen az Instagram használata. Hirdetnél Instagramon, de nem tudod hogyan?
Mi ebben is segítünk! Az Instagram Stories funkció remek lehetőséget kínál arra, hogy bemutasd céged, különböző ajánlataid, és növeld követőid elkötelezettségét márkád iránt.

Ha eddig magad csináltad a hirdetéseidet, de úgy érzed nem használod ki a lehetőségeidet, esetleg szeretnéd levenni a válladról a terhet, és szakértőkre bíznád hirdetéseid, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg a szakmai kampányterv konzultációval kapcsolatos kérdéseidet, igényeidet kötelezettségek nélkül, megkeresésed követően pedig ingyenesen visszahívunk!

Segítünk, hogy a hirdetéseid a lehető legjobb eredményeket hozzák vállalkozásod számára!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.