Mielőtt belevágsz, tervezd meg!

Facebook -és Google AdWords szakmai kampánytervFacebook -és Google AdWords szakmai kampánytervünket azoknak ajánljuk, akik most vágnak bele a közösségi média -és a Google rendszere által biztosított hirdetési rendszer rejtelmeibe, valamint azoknak, akik jelenleg is futtatnak hirdetéseket de sok esetben elvesznek a rengeteg lehetőség között.

Facebook -és Google AdWords szakmai kampánytervünkkel egy olyan stratégiai alapokon fekvő dokumentumot kínálunk ügyfeleinknek, ami tervezhető iránymutatást ad az adott hirdetési rendszer lehetőségeire, mindezt természetesen egyedi igényekhez igazítva.

A hirdetési terv elkészítéséhez minden esetben szükség van egy konzultációra, ahol ügyfeleinkkel együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat, célcsoportot és az optimális költségkeretet.

Facebook -és Google AdWords szakmain kampánytervEzután az elhangzott információk segítségével elkészítjük a kampánytervet, amely egy összefüggő írásos dokumentum formájában valósul meg. Fontos tudni, hogy hirdetési terveink minden esetben a megrendelő  tevékenységéhez alkalmazkodnak és jó iránymutatást adnak a jövőbeni kivitelezést illetően.

A kampányterv tartalmazza, hogy egy üzleti cél megvalósítása esetén milyen célzásokkal, milyen költségvetés küszöbökkel érdemes számolni, valamint adott költségvetés esetén nagyságrendileg milyen látogatói számmal kalkulálhatsz.

Emellett megvizsgáljuk a rendelkezésre álló oldal érkező felületét is, amennyiben úgy látjuk, hogy az odaterelendő látogatók nem megfelelő felületre érkeznek, azt jelezzük, hogy az elhirdetett költség ne legyen kidobott pénz.

Ha eddig magad csináltad a hirdetéseidet, de úgy érzed nem használod ki a lehetőségeidet, esetleg szeretnéd levenni a válladról a terhet és szakértőkre bíznád Facebook és/vagy Google AdWords hirdetéseidet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk, hogy a hirdetéseid a lehető legjobb eredményeket hozzák vállalkozásod számára!