Segítségre van szükséged a megfelelő online marketing folyamatok stratégiai kialakításával?
Tudod, hogy ki a célcsoportod, de nem tudod, milyen módszerekkel és melyik csatornán keresztül érheted el őket?

stratégiai konzultáció

Akkor válaszd stratégiai konzultációnkat és helyére tesszük a folyamatokat!

Az eredményes online marketing alapköve a folyamatokban gondolkodás és a hosszú távú stratégiai alapokon fekvő tevékenység kialakítása. Az RG Stúdiónál igyekszünk ügyfeleinkkel közösen meghatározni a rövid– és hosszú távú üzleti célokat és ezeknek megfelelően folyamatos tanácsadás keretében végigvezetni őket ezen a koránt sem zökkenőmentes úton.

Ha Te is szeretnéd, hogy vállalkozásod jobban teljesítsen az online térben, valamint nagyobb piaci részesedést, erősebb márkát és több lojális vevőt szerezz magadnak, akkor építs folyamatokat a segítségünkkel!

 

Hogyan tudsz folyamatokat építeni?

1. Teremts kapcsolatot a leendő fogyasztóiddal!

2. Építsd ki velük a kapcsolatot!

3. Tartsd velük rendszeresen a kapcsolatod!

4. Kövesd őket a konvertálás után is!

Keress minket és segítünk Neked, hogy melyik szakaszban, milyen üzenettel és milyen csatornán érheted el leghatékonyabban a célcsoportod!

 

“A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. A kellő és a megfelelő információkat a cég munkatársaitól megkaptuk. Egy-egy ötlettel kapcsolatban elmondták a megvalósítási lehetőségeket, elmagyarázták, hogy mi és hogyan valósítható meg és mire ne koncentráljunk. Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak”
Sőbér Lívia
Magyar Épületgépészek Szövetsége

 

Válaszd stratégiai konzultációnkat!

Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépéseket nyújtunk Neked:

➡️ Felmérés írásban vagy telefonon, ahol megismerjük a céged, a céljaid, erőforrásaid és jelenlegi helyzeted. Felmérjük a problémákat és felvesszük a kérdéseket.

➡️ Skype vagy személyes tanácsadás, ahol röviden bemutatjuk a javaslatainkat és megválaszoljuk a kérdéseidet.

Stratégiai tanácsadásunk főként akkor ajánljuk, ha konkrét kérdéseid vannak, vagy csak bizonyos területeken vársz javaslatokat, szakmai tanácsokat.

 

Tedd fel a kérdésed és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.