Segítségre van szükséged a megfelelő online marketing folyamatok stratégiai kialakításával?
Tudod, hogy ki a célcsoportod, de nem tudod, milyen módszerekkel és melyik csatornán keresztül érheted el őket?

stratégiai konzultáció

Akkor válaszd stratégiai konzultációnkat és helyére tesszük a folyamatokat!

Az eredményes online marketing alapköve a folyamatokban gondolkodás és a hosszú távú stratégiai alapokon fekvő tevékenység kialakítása. Az RG Stúdiónál igyekszünk ügyfeleinkkel közösen meghatározni a rövid– és hosszú távú üzleti célokat és ezeknek megfelelően folyamatos tanácsadás keretében végigvezetni őket ezen a koránt sem zökkenőmentes úton.

Ha Te is szeretnéd, hogy vállalkozásod jobban teljesítsen az online térben és nagyobb piaci részesedést, erősebb márkát, több lojális vevőt szerezz magadnak, akkor építs folyamatokat!

 

Hogyan tudsz folyamatokat építeni?

1. Teremts kapcsolatot a leendő fogyasztóiddal!

2. Építsd ki velük a kapcsolatot!

3. Tartsd velük rendszeresen a kapcsolatod!

4. Kövesd őket a konvertálás után is!

Keress minket és segítünk Neked, hogy melyik szakaszban, milyen üzenettel és milyen csatornán érheted el a leghatékonyabban a célcsoportod!

 

 

“A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. A kellő és a megfelelő információkat a cég munkatársaitól megkaptuk. Egy-egy ötlettel kapcsolatban elmondták a megvalósítási lehetőségeket, elmagyarázták, hogy mi és hogyan valósítható meg és mire ne koncentráljunk. Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak”
Sőbér Lívia
Magyar Épületgépészek Szövetsége

Válaszd stratégiai konzultációnkat!

Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépéseket nyújtunk Neked:

➡️ Felmérés írásban vagy telefonon, ahol megismerjük a céged, a céljaid, erőforrásaid és jelenlegi helyzeted. Felmérjük a problémákat és felvesszük a kérdéseket.

➡️ Skype vagy személyes tanácsadás, ahol röviden bemutatjuk a javaslatainkat és megválaszoljuk a kérdéseidet.

Stratégiai tanácsadásunk főként akkor ajánljuk, ha konkrét kérdéseid vannak, vagy csak bizonyos területeken vársz javaslatokat, szakmai tanácsokat.

Tedd fel a kérdésed és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.