Szeretnéd saját magad tervezni és kivitelezni az online kampányaidat?

Nem tudsz választani a számos lehetőség közül, amit az egyes rendszerek kínálnak?

Elakadsz a stratégiai vagy a technikai kivitelezésben?

Akkor a kampány mentorálás szolgáltatásunk pontosan Neked való!

kampány mentorálásRengetegszer tapasztaljuk ügyfeleink körében, hogy szeretnék saját maguk kivitelezni az online marketing kampányaikat, legyen az Facebook, Google AdWords, hírlevél kampány, vagy ezek kombinációja. A legtöbb esetben úgy látjuk, hogy gondot okoz a megfelelő stratégia kiválasztása, vagy a megfelelő technikai beállítások kivitelezése.

Ebből kiindulva úgy gondoltuk, hogy elindítjuk kampány mentorálás szolgáltatásunkat. A mentorálás keretein belül előre meghatározott havi óraszámban segítünk ügyfeleinknek a stratégia folyamatok kialakításában és a technikai problémák megoldásában. kampány mentorálás

Az oktatás segít az egyes csatornák által kínált lehetőségek maximális kiaknázásában és a kitűzött célok elérésében. Célunk, hogy támogassuk azokat a kisebb vállalkozásokat, akik  méretükből adódóan nem engedhetik meg maguknak, hogy kiszervezzék online marketing tevékenységüket külsős partnereknek.

Ha Te is most indítod első startup-od, esetleg a jelenlegi vállalkozásodból szeretnéd kihozni a maximumot, akkor vedd fel szakértőinkkel a kapcsolatot!

 

Tedd fel kérdésedet és kérj ingyenes visszahívást!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.