Szeretnéd saját magad tervezni és kivitelezni az online kampányaidat?

Saját magad kezeled online marketing kampányaidat, ugyanakkor nem tudsz választani a számos lehetőség közül, amit az egyes rendszerek kínálnak? Esetleg elakadsz a stratégiai vagy a technikai kivitelezésben?

Akkor a kampány mentorálás szolgáltatásunk pontosan Neked való!

kampány mentorálásRengetegszer tapasztaljuk ügyfeleink körében, hogy szeretnék saját maguk kivitelezni az online marketing kampányaikat, legyen az Facebook, Google AdWords, hírlevél kampány, vagy ezek kombinációja. A legtöbb esetben úgy látjuk, hogy gondot okoz a megfelelő stratégia kiválasztása, vagy a megfelelő technikai beállítások kivitelezése.

Ebből kiindulva úgy gondoltuk, hogy elindítjuk kampány mentorálás szolgáltatásunkat. A mentorálás keretein belül előre meghatározott havi óraszámban segítünk ügyfeleinknek a stratégia folyamatok kialakításában és a technikai problémák megoldásában.

kampány mentorálás

 

Tedd eredményessé kampányaidat profi marketing szakértő segítségével!

Kampány mentorálásunk segít az egyes csatornák által kínált lehetőségek maximális kiaknázásában és a kitűzött célok elérésében.
Célunk, hogy támogassuk azokat a kisebb vállalkozásokat, akik  méretükből adódóan nem engedhetik meg maguknak, hogy kiszervezzék online marketing tevékenységüket külsős partnereknek, ugyanakkor szeretnének eredményesek lenni a közösségi média felületein.

“Maximálisan elégedettek voltunk az RG Stúdió szolgáltatásaival. Az előzetes elvárásainkat felülmúlta a közös munka, a cég munkatársaival mindig gördülékeny volt a kommunikáció és megoldásspecifikus gondolkodásmódjuk meggyőzött arról, hogy a jövőben is érdemes együttműködni velük.”
Somogyhegyi Dóra
HCB Solutions

Mit nyújt Neked kampány mentorálás szolgáltatásunk?

➡️ Személyes konzultáció, amely során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínálnak számodra a különböző hirdetési rendszerek.

➡️ Rendszeres konzultációk – havonta vagy hetente -, ahol közösen optimalizáljuk a hirdetési kampányaid a legjobb eredmények érdekében, továbbá átbeszéljük a további lépéseket és a számodra fontos kérdéseket.

➡️ Ajándék óra, ahol – ha szükséges – háttérmunkát végzünk (grafika készítés, hirdetésmenedzsment, optimalizálás).

Ha most indítod első startup-od, esetleg a jelenlegi vállalkozásodból szeretnéd kihozni a maximumot, akkor vedd fel szakértőinkkel a kapcsolatot!
 

Tedd fel kérdésedet és kérj ingyenes visszahívást!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.