Hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Facebook hirdetésekből?

Ma már nem kérdés, hogy a Facebook hirdetések bevételt hozhatnak és komoly piaci előnyt jelenthetnek. De csak azoknak, akik jól tudják kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Ebben segítünk tréningjeinkkel, amik a Facebook hirdetések különböző lehetőségeit mutatják be.

Gyere el az RG Stúdió képzéseire, ahol azonnal használható tudást kapsz! Fedezd fel a kozossegikonditerem.hu oldalunk képzéseit, találd meg a szintednek megfelelő tréninget, és állítsd céged szolgálatába a közösségi oldal hirdetéseinek erejét!

facebook tanfolyam

Kezdő Facebook tanfolyam – újrakezdőknek is!

Ha kezdőként az induláshoz van szükséged gyors segítségre, vagy gyakorlott hirdetőként szeretnéd frissíteni a tudásod a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, akkor válaszd a Facebook Marketing Restart tréningünket.

“Profin felépített tréning, ahol jól érthetően elmagyaráznak mindent amit a Facebookról tudni lehet és kell ahhoz, hogy értsd a hirdetések lényegét.Mivel kis létszámú, bátran lehet kérdezni, többször is beszélgetésbe csapott át az előadás.Ricsit a szünetben is lehet “zaklatni” amikor a saját oldaladdal kapcsolatban is olyan ötleteket ad ( amit nagyon köszönök ) , amit már másnap kamatoztathatsz.”
Szabó Tímea, D&A Holler Kft

Haladó Facebook tanfolyam, gyakorlott hirdetőknek

Ha már tapasztalt vagy a Facebook hirdetésekben, vagy szeretnéd megismerni az olyan különleges megoldásokat, mint a dinamikus remarketing, a lead gyűjtő hirdetések, a Reach & Frequency hirdetések vagy a Business manager, akkor Neked a haladó hirdetési tréningre van szükséged. Jelentkezz itt!

“A Haladó tréning tényleg beváltja, amit ígér: áttekintést ad a Facebook hirdetési rendszerét érintő legfontosabb újdonságokról, érthetően összegzi a szerepüket és működésüket, inspirációt ad a használatukhoz. Ezen a területen nem lehet hátradőlni, mert ami tegnap bevált, az pár hónap alatt elévülhet, de itt lehetőségem van jó fej társaságban, egy napon keresztül gondolkozni a példákon és teleírni a noteszt az ötletekkel.”
Bálint Dávid, Szöveglabor kommunikáció

Ha magad osztanád be az idődet, otthonról szeretnéd megtanulni a Facebook hirdetések csínját-bínját, akkor Neked a Facebook hirdetések A-tól Z-ig online tanfolyamot javasoljuk!