Hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Facebook hirdetésekből?

Ma már nem kérdés, hogy a Facebook hirdetések bevételt hozhatnak és komoly piaci előnyt jelenthetnek. De csak azoknak, akik jól tudják kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Ebben segítünk tréningjeinkkel, amik a Facebook hirdetések különböző lehetőségeit mutatják be.

Gyere el az RG Stúdió képzéseire, ahol azonnal használható tudást kapsz!
Fedezd fel a kozossegikonditerem.hu oldalunk képzéseit, találd meg a szintednek megfelelő tréninget, és állítsd céged szolgálatába a közösségi oldal hirdetéseinek erejét!

facebook tanfolyamKezdő Facebook tanfolyam

Ha kezdőként az induláshoz van szükséged gyors segítségre, vagy gyakorlott hirdetőként szeretnéd frissíteni a tudásod a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, akkor válaszd a Facebook Marketing Restart tréningünket.

“Profin felépített tréning, ahol jól érthetően elmagyaráznak mindent amit a Facebookról tudni lehet és kell ahhoz, hogy értsd a hirdetések lényegét.Mivel kis létszámú, bátran lehet kérdezni, többször is beszélgetésbe csapott át az előadás.Ricsit a szünetben is lehet “zaklatni” amikor a saját oldaladdal kapcsolatban is olyan ötleteket ad, amit már másnap kamatoztathatsz.”
Szabó Tímea, D&A Holler Kft

Haladó Facebook tanfolyam, gyakorlott hirdetőknek

Ha már tapasztalt vagy a Facebook hirdetésekben, vagy szeretnéd megismerni az olyan különleges megoldásokat, mint a dinamikus remarketing, a lead gyűjtő hirdetések vagy a Business Manager, akkor Neked a haladó hirdetési tréningre van szükséged. Jelentkezz itt!

“A Haladó tréning tényleg beváltja, amit ígér: áttekintést ad a Facebook hirdetési rendszerét érintő legfontosabb újdonságokról, érthetően összegzi a szerepüket és működésüket, inspirációt ad a használatukhoz. Ezen a területen nem lehet hátradőlni, mert ami tegnap bevált, az pár hónap alatt elévülhet, de itt lehetőségem van jó fej társaságban, egy napon keresztül gondolkozni a példákon és teleírni a noteszt az ötletekkel.”
Bálint Dávid, Szöveglabor kommunikáció

Kreatív videós tanfolyam

Ha szeretnéd hatékonyabbá tenni közösségi média kommunikációd és érdekel hogyan tudsz egyszerűen és gyorsan, kreatív videókat készíteni, akkor neked Kreatív Videós Műhely tréningünket ajánljuk. Fél napos, kis csoportos gyakorlati képzésünk fókuszában az áll, hogyan tudsz kreatív videós tartalmat gyártani a mobilod segítségével.

 

Ha magad osztanád be az idődet, otthonról szeretnéd megtanulni a Facebook hirdetések csínját-bínját, akkor Neked a Facebook hirdetések A-tól Z-ig online tanfolyamot javasoljuk!