Hogyan lesz hatékony honlapod költségkímélő megoldással?

Bár a honlapod jól működik, mégis kevés potenciális vásárlót vonz, és már azon töprengsz, hogy fejlesztésre költesz, állj meg egy percre, és gondold át teendőid!
Miért kellene egy kisebb vagyont költened weblap-fejlesztésre, ha olcsóbban is megúszhatod? Gondoltad volna, hogy bevételeidet egy egyszerű szöveges tartalom-megújítással is többszörösére emelheted? Ha attól félsz, hogy elszalasztod a legjobb üzleteket, ne késlekedj! Az ügyfeleid máris máshol kezdenek keresgélni!

Miért kell a szöveg?

Bár az embereket vizuálisan a legkönnyebb megfogni, nem elég csupán fényképekkel, videókkal feltölteni honlapjod! Ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesítsen weboldalad és potenciális vásárlókat is hozzon, az kell, hogy írásos tartalommal is ellásd.

Gyakori hiba, de a legtöbb honlap a száraz adatokat tartalmazza az adott vállalkozásról, annak múltjáról, tevékenységi köréről. Egy jól teljesítő weblapnál azonban fontos az is, hogy az oldal tartalmi része hiteles legyen, hiszen ekkor lesz csak esélyed arra, hogy a látogatókat meggyőzd!

Az online értékesítés a szövegen múlik. Nem pusztán az értékesítés, eladásösztönző mondatok egymásutánjáról van szó, sokkal inkább a hiteles, érzelmekkel teli szolgáltatás-, vagy árubemutatásról, meggyőző szövegről.

 

Mondd el, mi megírjuk!

Tudod, mit szeretnél közvetíteni leendő ügyfeleid felé, de nem vagy biztos benne, hogy ez a weboldaladon is megállja a helyét?

Mondd el nekünk a legfontosabbakat, mi megfogalmazzuk és a megjelenítjük a weboldalon!
Ha az oldaladon hiteles szövegekkel találkoznak a leendő ügyfele és az ott található információk átláthatóak akkor máris közelebb kerülnek a vásárláshoz, megrendeléshez, vagyis a konverzióhoz.

 

Tudod, hogy milyen szöveg lesz az, ami meggyőzi a potenciális vevőidet?

Olyan, ami

  • az internetes olvasási szokásoknak megfelelő,
  • a keresőoptimalizálásban jól teljesít,
  • a tulajdonos számára vállalható, és
  • a célközönségnek pedig érzelmekkel teli választ ad a problémáira

Ehhez nyújtunk segítséget szövegírói szolgáltatásunkkal.
Hagyd ránk a munka nehezét! Velünk csak beszélned kell, az írás a mi feladatunk!

 

Írj nekünk, hogy segítségedre lehessünk problémáid megoldásában!

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.