Kész a Facebook oldalad, de nincs időd megfelelően foglalkozni vele? Esetleg szeretnéd növelni céges Facebook oldalad rajongói számát?

Teremts a Facebookkal egy újabb felületet, ahol rajongóid kapcsolatba léphetnek cégeddel, és folyamatokba szervezve vezesd végig őket a vásárláshoz vezető úton! Ehhez nem kell más, csak megfontolt, stratégia és hatékony kommunikáció.

A lényeg, hogy ne eladni akarj, hanem közösséget építs, ahol az emberek változatos és értékes tartalmakat olvashatnak!

Hazánkban már több mint 6 millió magyar tagja van a Facebooknak, amely a Google után a második legnépszerűbb kereső is egyben. Ez már elég ok arra, hogy miért nem érdemes kimaradnod, azonban a jelenlét önmagában nem elég. A rajongókat gyűjteni kell, és aktivizálni őket, amihez szükség van a hatékony és rendszeres kommunikációra.

A Facebook oldal eredményességéhez idő kell

Facebook oldalunk kommunikációja nem csak abból áll, hogy havi pár alkalommal posztolunk a cégünkről. Ennél sokkal többet jelent, hiszen ez egy olyan platform, amelyen keresztül a potenciális ügyfeleink elérhetnek bennünket és kommunikálhatnak velünk.

Az emberek kikapcsolódni járnak a Facebookra, nem arra vágynak, hogy csak a cégek ajánlataival legyen tele az üzenőfaluk. Ezt tekinthetjük a Facebook kommunikáció nehézségének is, hiszen a jól felépített kommunikáció képes indirekt módszerekkel is eladni, és megszerettetni a cég által forgalmazott márkát, terméket vagy szolgáltatást.

Azonban a kommunikáció mellett oda kell figyelni a rajongókra is!

Az online felületek esetén ma már elvárás, hogy az ember szinte azonnali választ kapjon feltett kérdéseire, ezért ha az céged fent van a Facebookon, de nem követi folyamatosan figyelemmel a történéseket, az kevés.

„Lévai Richárdot és csapatát már több mint 2 éve ismerjük, közösségi marketing területén nem tudnék náluk felkészültebb magyar csapatot ajánlani. Imádunk velük dolgozni, tiszta szívből ajánlom Őket.”

Elekes Attila
BHP Gumi Gumiabroncs Webáruház

 

Ha szeretnéd Facebook kommunikációdat eredményessé tenni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj céges Facebook oldalad menedzselésének lehetőségeiről most!

Tedd fel a kérdésed és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.