Kész a Facebook oldalad, de nincs időd megfelelően foglalkozni vele?

Szeretnéd növelni céges Facebook oldalad rajongói számát?

Teremts a Facebookkal egy újabb felületet, ahol rajongóid kapcsolatba léphetnek cégeddel és folyamatokba szervezve vezesd végig őket a vásárláshoz vezető úton!
közösség építés a FacebookonEhhez nem kell más, csak megfontolt, stratégiai döntések és hatékony kommunikáció. A lényeg, hogy ne eladni akarj, hanem közösséget építs, ahol az emberek jól érzik magukat, változatos és értékes tartalmat olvashatnak!

Hazánkban már 5 millió magyar tagja van a Facebooknak, amely a Google után az egyik legnépszerűbb kereső is egyben. Ez már elég ok, hogy miért nem érdemes kimaradnod, azonban a jelenlét önmagában nem elég. A rajongókat gyűjteni kell, és aktivizálni őket, amihez szükség van a hatékony és rendszeres kommunikációra.

A Facebookhoz idő kell

Facebookon oldalunk kommunikációja nem csak abból áll, hogy havi pár alkalommal posztolunk a cégünkről. Ennél sokkal többet jelent, hiszen ez egy platform, amelyen keresztül a potenciális ügyfeleink elérhetnek bennünket, és kommunikálhatnak velünk.

Az emberek szórakozni járnak a Facebookra, nem arra vágynak, hogy csak a cégek ajánlataival legyen tele az üzenőfaluk. Ezt tekinthetjük a Facebook kommunikáció nehézségének is, hiszen a jól felépített kommunikáció képes indirekt módszerekkel is eladni, és megszerettetni a cég által forgalmazott márkát, terméket vagy szolgáltatást.

Azonban a kommunikáció mellett oda kell figyelni a rajongókra is!

Az online felületek esetén ma már elvárás, hogy az ember szinte azonnali választ kapjon feltett kérdésére, így ha az céged fent van a Facebookon, de nem követi folyamatosan figyelemmel a történéseket, az kevés.

Szeretnéd, ha a Te Facebook oldalad is aktív lenne, és rendszeres, hatékony kommunikációval minőségi látogatókat terelnél a weboldaladra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a céges Facebook oldal bevezetésének, valamint menedzselésének lehetőségeiről most!

Tedd fel a kérdésed és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.