Kész a Facebook oldalad, de nincs időd megfelelően foglalkozni vele?

Szeretnéd növelni céges Facebook oldalad rajongói számát?

Teremts a Facebookkal egy újabb felületet, ahol rajongóid kapcsolatba léphetnek cégeddel és folyamatokba szervezve vezesd végig őket a vásárláshoz vezető úton! Ehhez nem kell más, csak megfontolt, stratégiai döntések és hatékony kommunikáció! A lényeg, hogy ne eladni akarj, hanem közösséget építs, ahol az emberek jól érzik magukat, változatos és értékes tartalmat olvashatnak!

közösség építés a FacebookonHazánkban már 5 millió magyar tagja van a Facebooknak, amely a Google után az egyik legnépszerűbb kereső is egyben. Ez már elég ok, hogy miért nem érdemes kimaradnod, azonban a jelenlét önmagában nem elég. A rajongókat gyűjteni kell, és aktivizálni őket, amihez szükség van a hatékony és rendszeres kommunikációra.

A Facebookhoz idő kell!

Facebookon oldalunk kommunikációja nem csak abból áll, hogy havi pár alkalommal posztolunk a cégünkről. Ennél sokkal többet jelent, hiszen ez egy platform, amelyen keresztül a potenciális ügyfeleink elérhetnek bennünket, és kommunikálhatnak velünk.

Az emberek szórakozni járnak a Facebookra, nem arra vágynak, hogy csak a cégek ajánlataival legyen tele az üzenőfaluk. Ezt tekinthetjük a Facebook kommunikáció nehézségének is, hiszen a jól felépített kommunikáció képes indirekt módszerekkel is eladni, és megszerettetni a cég által forgalmazott márkát, terméket vagy szolgáltatást.

Azonban a kommunikáció mellett oda kell figyelni a rajongókra is!

Te mit szólnál, ha egy  üzenetedre csak egy hét múlva kapnál választ?
Valószínűleg nem örülnél neki, ezért érthető, hogy a rajongóid sem örülnek, ha a Facebookon írt üzenetükre, hozzászólásukra rövid időn belül nem érkezik válasz.

Az online felületek esetén ma már elvárás, hogy az ember szinte azonnali választ kapjon feltett kérdésére, így ha az céged fent van a Facebookon, de nem követi folyamatosan figyelemmel a történéseket, az kevés.

Szeretnéd, ha a Te Facebook oldalad is aktív lenne, és rendszeres, hatékony kommunikációval minőségi látogatókat terelnél a weboldaladra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a céges Facebook oldal bevezetésének, valamint menedzselésének lehetőségeiről most!

Tedd fel a kérdésed és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.