Tervezhető és tudatos online marketing eredményeket szeretnél?

A Google AdWords hirdetési rendszerrel kiegészített online marketing kampányokat Neked találták ki!

Google AdWords – tervezhető támogatás a marketingben

Akár folyamatos látogatottságnövelés a cél, akár egy-egy tervezett kampánycél elérése, a Google AdWords hirdetései komoly eredményeket tudnak hozni.

Az RG Stúdió 2009 óta segíti partnereit a Google AdWords hirdetések használatában. Cégünk Minősített Google Adwords szakértői:

  • Müller-Váczi Lívia: alap, keresési hálózat és mobilhirdetések
  • Schmidt Zsuzsanna: alap, keresési hálózat és mobilhirdetések
  • Lévai Richárd: alap és keresési hálózat
  • Kenyeres-Rózsás Alexandra: alap és mobilhirdetések
Ha többet szeretnél tudni a Google hirdetői irányelveiről, kattints ide!

Mikor érdemes hirdetned a Google Adwords rendszerében?

Egyszerű lenne azt mondani, hogy bármikor, ha van weboldalad, vagy más online megjelenésed, de ez természetesen nem igaz.

Egyrészt akkor érdemes hirdetned az AdWords rendszerében, ha weboldalad alkalmas arra, hogy a beérkező látogató növekedés  üzletileg hasznot tud hozni.

Vagyis például ha webáruházad van, vagy egy kapcsolatfelvételi lehetőséggel ellátott honlapod, és a hirdetés hatására beérkező látogatottság növekedésből származó üzleti eredmény nagyobb lesz, mint a kiadás, akkor mindenképpen megéri hirdetned.

Másrészt mielőtt elkezded használni a rendszert, fontos tisztában lenned vele, hogy a terméked vagy szolgáltatásod értékesítésének melyik folyamatába kapcsolod be az AdWords hirdetéseidet és milyen típusú kampányt érdemes alkalmaznod.

Akkor is megéri hirdetni, ha új terméked, szolgáltatásod van, és ezt szeretnéd a célcsoportodhoz eljuttatni, a hirdetés hatására pedig mérhető módon nő a termék illetve szolgáltatás ismertsége.

Azonban ha weboldalad olyan, hogy önmagában sem képes arra, hogy a beérkező látogatókat megfelelő arányban vásárlóvá, feliratkozóvá, vagy érdeklődővé alakítsa, kétszer is gondold meg, mielőtt pénzt adsz ki hirdetésre!

A hirdetési kampányok előtt  optimalizáld a weblapod!

Ha azonban weboldalad megfelelő, és képes az üzleti eredményeidet hatékonyan növelni, használd bátran a Google AdWords rendszert, hiszen minden egyes hirdetésre költött forintod meg fog térülni.

Szeretnél olyan Google AdWords kampányokat futtatni, ami megtérül?

Vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Fordulj hozzánk bizalommal és kollégáink minden szaktudásukat a problémád megoldására fogják fordítani!