Ma már nem kérdés, hogy a Facebookon jelen kell lenni. Ugyanakkor napjainkban mindez már kevés, a folyamatos algoritmusváltozások által hirdetni is kötelező. Az eredményes Facebook jelenlét záloga ma ugyanis az, ha valaki átgondoltan használja a hirdetési lehetőségeket.

Miért hirdess Facebookon?

➡️ a Facebook világszerte a legnépszerűbb közösségi média felület

➡️ a magyar felhasználók rekord mennyiségű időt töltenek a platformon, sőt már több mint az ország lakosságának a felét elérheted Facebook hirdetéseiddel

➡️ rengeteg célzási lehetőséget és hirdetési megoldást kínál

➡️ hirdetéseiddel nem csak a Facebookon, hanem az Audience Networkon, a Messengeren és az Instagramon is elérheted a célcsoportod

➡️ hirdetsz olyan felhasználóknak, akik már jártak az oldaladon, vagy megvásárolták a terméked, szolgáltatásod

➡️ hasonmás célközönségeket hozhatsz létre, akik által újabb követőkre és vásárlókra tehetsz szert

➡️ konverziómérés segítségével pontosan láthatod mennyire hatékonyak a különböző hirdetéseid

Facebook hirdetésekkel tehát elérheted, hogy a potenciális célközönségedet a megfelelő időben és megfelelő helyen szólítsd meg!

 

Segítünk Facebook hirdetéseid hatékony menedzselésében

A rengeteg hirdetési lehetőség és technikai beállítások között igen nehéz megtalálni a megfelelő megoldást. Ráadásul a hirdetésszövegeknek, a kreatívoknak és a marketing folyamatoknak is összhangban kell lennie a sikerhez.

Ezeket megtanulni és elkészíteni természetesen nem ördöngösség, hiszen cégünk 2011 óta több száz vállalkozást tanított már meg több mint 20 tréning segítségével a Facebook hirdetések használatára. Azonban ahhoz, hogy a hirdetéseid eredményesek legyenek nem elég megtanulni és megismerni a lehetőségeket. Időt kell szánni a használatukra, a nyomonkövetésükre, a tapasztalatszerzésre és a kísérletezésre egyaránt.

Ha szeretnél sikereket elérni a Facebook hirdetések segítségével, és úgy gondolod ehhez gyakorlott, szakmai segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

„Az RG Stúdióval való együttműködésünkkel nagyon elégedettek voltunk. A kampány során a Facebook hirdetések kezelésével az RG Stúdió foglalkozott. A hirdetéseknek köszönhetően nagyon sok érdeklődő vett részt eseményünkön, a résztvevők száma nagyban túlszárnyalta elvárásainkat. Az eseményre visszaigazolók 55,3%-a hirdetések által talált rá az eseményre.
Ha tehát Facebook hirdetések kezeléséről van szó, nyugodt szívvel tudom ajánlani az RG Stúdiót!”

Havasi Valéria
Róbert Károly Magánklinika

 

Válaszd Facebook kampánykezelés szolgáltatásunkat

Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépéseket nyújtunk Neked:

➡️ Személyes konzultáció, amely során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen           lehetőségeket kínál számodra a Facebook hirdetési rendszere.

➡️ Facebook hirdetési fiók audit során megnézzük fiók szintű beállításaidat, átvizsgáljuk weboldaladat és ötleteket,  javaslatokat készítünk neked.

➡️ Ha még nem rendelkezel Hirdetéskezelővel, akkor létrehozzuk neked és elvégezzük a szükséges beállításokat.

➡️ Kampánytervezés során kialakítjuk, majd megvalósítjuk a közösen kidolgozott Facebook kampányodat.

➡️ Kampányaidat és hirdetéseidet folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk a céljaid elérése érdekében.

➡️ Havi riport formájában áttekintő összefoglalót kapsz teljesítményünkről, valamint konzultációk során folyamatosan egyeztetünk és átbeszéljük az aktuális lépéseket és a további célokat


Ne hagyd ki a Facebookban rejlő üzleti lehetőségeket, és érd el az ügyfeleidet ott, ahol naponta órákat töltenek el!
Segítünk, hogy hirdetéseid a legjobb eredményeket hozzák számodra!

 

Tedd fel kérdésedet és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.