Kolléganőnk, Müller-Váczi Lívia részt vett Csíkszeredán a Nyári Egyetemen, ahol egész napos előadást tartott az ottani hallgatók számára.

A résztvevők jó része marketing szakos tanuló volt, akik szerették volna online marketing ismereteiket mélyebben elsajátítani.

Sajnos a hallgatóságnak nincs lehetősége a szemeszter folyamán ilyen ismereteket megszerezni az oktatóanyagok által, ezért Lívi előadása különösen hasznos volt számukra. Megismerhették a közösségi média trendeket, azok lehetőségeit. Profi szakembertől hallhattak első kézből olyan információkat, amit kevesen tudnak csupán. Lívi előadása nem csak hiánypótló volt, hanem kiváltotta megannyi könyv végig lapozgatását, több órás videók végig nézését is.

nyári egyetemen az RG Stúdió

Az előadás elején a hallgatók az elméleti alapokkal ismerkedtek meg. Alapfogalmakat sajátítottak el, és bevezetést nyertek a közösségi média használatának első lépéseibe. A kurzus további részében gyakorlati feladatokat végeztek el, a hallgatóknak egy kampánytervet kellett készíteni az elhangzott információk alapján.

Reméljük sikerült a hallgatóságnak a hiányosságokat felszámolni, és minden kérdésre választ kapni a 8 órás intenzív kurzus folyamán

Müller-Váczi Lívia kolléganőnk egyre több konferencián ad elő érdekesebbnél érdekesebb témakörökben a hallgatóság figyelmét kivétel nélkül megnyerve. Előadásai mindig nagy sikerrel zárulnak. Továbbá sok visszajelzést kapunk a résztvevőktől, hogy eredményesen alkalmazták a Lívi által elhangozott dolgokat.

Köszönjük szépen a csíkszeredai egyetemnek, hogy ennyire nyitottak voltak és lehetőséget biztosítottak arra, hogy a tanulói ilyen magas szintű tudásra tegyenek szert.

Lívi nagyon élvezte az ott eltöltött időt, a város különösen lenyűgözte. Az ott megismert emberekről sok szép és jót mondott el nekünk.

Hamarosan újabb információkkal, és egy nagy bejelentéssel készülünk Lívivel kapcsolatban, úgyhogy érdemes lesz figyelnetek Facebook -és weboldalunkat.

2017.07.12