Ismerd meg a legújabb technikákat, módszereket, trükköket és gyakorlati példákat megújult haladó tréningünkön!

Ha már hirdetsz egy ideje Facebookon, de sok esetben problémát okoz a technikai kivitelezés és elveszel a lehetőségek tengerében, esetleg szeretnél alaposabb stratégián nyugvó hirdetéseket hoznál létre, vagy netán csak új ötletekre és inspirációkra lenne szükséged, akkor mindenképpen ott a helyed kis csoportos tréningünkön!

A Facebook hirdetések gyakorlati lépésein Lévai Richárd több közösségi marketing témájú könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog végigvezetni.
Ricsi 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Google Adwords hirdetésekkel 2008-tól Facebook hirdetésekkel pedig 2010-től dolgozik, Facebook hirdetésekről öt éve tart tréningeket.

Csapatunk kis- és középvállalkozások és multinacionális cégek közösségi kampányait és hirdetéseit kezeli. Ricsi tréningsorozatán és a különböző konferenciákon tartott előadásain már több ezer ember ismerkedett meg a közösségi marketing előnyeivel.

A Közösségi konditerem haladó Facebook hirdetési tréningen a professzionális megoldásokról lesz szó. Olyanokról, amire akkor van szükséged, ha már hirdetsz egy ideje, és új ötletek, inspirációk kellenek a továbblépéshez.

De ha több cégnek kezelsz hirdetéseket, ha sok kampányt futtatsz, akkor is itt a helyed, hiszen azokról a Power Editortól a Business Manageren át az olyan speciális megoldásokról lesz szó, mint a dinamikus termékhirdetések, a Messenger hirdetések, vagy a remarketing stratégiák.

Ha úgy érzed, hogy lenne még mit tanulnod a Facebook hirdetésekről, akkor szeretettel várunk november 22-én 9:00 – 17:00ig az Ádám Villában, ahol Ricsi idegenvezetésével vághatsz bele a közösségi média kampányok izgalmas világába!

Jelentkezés és további információ ide kattintva érhető el!