Egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik saját maguk kezelik online marketing kampányaikat, ugyanakkor nem használják ki maximálásian a hirdetési rendszerekben és közösségi platformokban rejlő lehetőségeket. A legtöbb esetben úgy látjuk, hogy gondot okoz a technikai beállítások kivitelezése, bizonytalanok a kampányok célzásában vagy éppen a megfelelő stratégia kiválasztásában.

Ebből kiindulva elindítottuk szakmai konzultációs szolgáltatásunkat, amely során személyre szabott tanácsokkal és iránymutatással látjuk el ügyfeleinket a számukra fontos online marketing területeken.

Megtisztelő visszajelzést kaptunk Horváth Katalin Fanni fotográfus és PR szakértőtől, miután egy 2 órás konzultáció során átbeszéltük vele azokat a marketing eszközöket, amelyeket érdemes használnia a mindennapok során.

„A két órás konzultáció során számos olyan iránymutatást és gyakorlati tanácsot kaptam, amellyel elindíthatom online marketing csatornáim, valamint számos olyan ad hoc kérdésemre is választ kaptam, amely hirtelen merült fel, vagy gondként volt jelen.

A jövőben további konzultációkat tervezek Google Adwords, elemzések, s egyéb online csatornák kezelése kapcsán, tekintve, hogy az integrált marketing mai jelene szerint szükség van szaktanácsadóra, így nekem is több időm marad a munkámra.

Mint egyéni vállalkozó különösen megnyugtató és üdítő egy ilyen konzultáció, hiszen egy személyben kellene több funkciót is betölteni, amelyhez a nap 24 órája is kevés, így van lehetőségem tanulni is ezt az oldalát, valamint minimalizálom a felesleges kiadásokat. Jóllehet még a tervezés és kivitelezés elején vagyunk, mégis szívből ajánlom mindenkinek.”

Horváth Katalin Fanni
Fotográfus és PR szakértő

Számunkra rendkívül fontos, hogy a lehető leghatékonyabban oldjuk meg ügyfeleink problémáit, így örömünkre szolgál, ha ezt partnereink is nagyra értékelik. Baráz Tamás a Kedvezménybanktól egy speciális területen dolgozik és konzultációnk során a Facebook felületében rejlő lehetőségeit ismertettük vele.

„Kollégátok, Gere Alexandra maximálisan segítőkész és hozzáértő volt.
Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!).
Teamwieverrel megosztottuk a képernyőnket. Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni (Facebook hirdetések).

Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Azt hittem, kicsit értek hozzá, de csak a felületét karcoltam eddig. Valószínű, hogy elő is fogok fizetni valamelyik szolgáltatásotokra.
Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*”

Baráz Tamás
Faraone Kft – Kedvezménybank

Ha Te is szeretnéd 2 óra alatt eredményesebbé tenni marketing folyamataidat, akkor írj nekünk!

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.