Szeretnéd növelni a kommunikációd és a hirdetéseid hatékonyságát? Gyere el legújabb Kreatív Videós Műhely tréningünkre, ahol megmutatjuk hogyan készíts kreatív videókat egyszerűen!

Napjainkban a videókra szükség van. A YouTube mellett már a Facebook és az Instagram is olyan platform, ahol a videós tartalmak kiemelt szerepet kapnak akár organikus kommunikációról van szó, akár hirdetésekről.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy eredményes Facebook poszthoz, egy jól konvertáló hirdetéshez nem szükséges drága, profi stábbal elkészített videó. Elég, ha fogod a mobilodat pár kiegészítővel, és egy óra alatt készítesz egy olyan termékvideót ami konvertál vagy egy jól pezsgő live közvetítést, amivel vevők százaival kerülsz kapcsolatba. Mindebben segít a Kreatív Videós Műhely képzésünk!

Tréningünkön megmutatjuk, hogyan tudsz a gyakorlatban ötletes, egyszerű, és főleg hatékony videókat készíteni a közösségi kommunikációdhoz. Továbbá szó lesz a következőkről:

➡️ 4+1 módszer Facebook Live-ra
➡️ videós trükkök és fotós tippek
➡️ hasznos appok, melyekkel egyszerűen vághatod és feliratozhatod a videóidat
➡️ tippek a világítástól, a stabilizáláson át egészen a hang beállításokig
➡️ gyakorlat fókuszú tippek és példák

A videókészítés fortélyaiba Lévai Richárd több közösségi média specialista, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog bevezetni. Ricsi gyerek kora óta a videózás szerelmese, a főiskolán több diákvideó készítésében vett részt, cége pedig a megalakulása óta készített animációkat, reklámfilmeket ügyfeleinek. YouTube-ra 2010 óta készít videókat, élő közvetítéseket 2014 óta használ a céges kommunikációban. Nem profi filmkészítő, de olyan online marketinges, aki nem fél a mélyére ásni a videózás technikai megoldásainak ahhoz, hogy üzletileg hatékony megoldás legyen a végeredmény.

És ami a legfontosabb, nem csak megmutatjuk, hanem élesben ki is próbálhatod a tréning során hasznosítottakat.
Gyere el a Kreatív Videós Műhely tréningünkre, és készíts olyan képeket és videókat, amikkel eredményesebb lesz a kommunikációd és hatékonyabbak a hirdetéseid! 📹📱

Ha sikeresebb közösségi marketingre és eredményesebb vállalkozásra vágysz, akkor jelentkezz itt!

Bővebb információt a tréningről ide kattintva találsz!