Karrier

Fejlődni szeretnél? Érdekes, kihívást jelentő projekteken dolgoznál egy pörgős, barátságos csapatban?

Az RG Stúdió Kft. 18 éves múlttal rendelkező pécsi online marketing ügynökség. Ügyfeleink kkv cégek, közép-, és multinacionális vállalatok. Különböző méretű projekteken és feladatokon dolgozunk. Ami közös ügyfeleinkben: keresik és igénylik a legújabb online marketing megoldásokat és valós üzleti -marketing problémákra keresnek megoldást a segítségünkkel.

Az RG Stúdió Kft. partnereinek működő online kommunikációs stratégiákat hoz létre és mérhető eredményeket mutat fel a kampányok során. Ügyfeleink elégedettségét elkötelezett munkatársainknak köszönhetjük, akikre hosszú távon számítunk.

Miért az RG Stúdió?

Innovatív, eredmény-orientált környezetben fejlődhetsz. Szakmailag magas szintű, kihívást jelentő  projekteken dolgozhatsz, ismert márkákat, fejlődő vállalatokat segíthetsz munkáddal.

Az RG munkáltatóként igazságos, méltányos és következetes. Ha az RG-nél kezdesz dolgozni, közösen egyeztetünk egy karriertervet: előre fogod látni, mik a pontos feladatok, mik a követelmények, mikor tudsz továbblépni és mi kell ahhoz, hogy továbbléphess.

Stabil, eredményorientált, folyamatosan fejlődő közösség vagyunk. Nagyon fontos értéknek tartjuk, hogy közösen tegyünk azért, hogy szakmai pályafutásod során Te is fejlődj, de általad az RG Stúdió is fejlődhessen. Olyan, felelősségteljesen gondolkodó kollégákat keresünk, akik elkötelezettek a munkájuk iránt.

A munkavégzéshez szükséges körülményeket, stabil hátteret biztosítjuk Neked. Bár szüntelen a pörgés a cégünknél, valljuk, hogy a család az első, így családbarát felfogást valósítunk meg a munkaszervezésben.  A munkavégzéshez rugalmas munkavégzési helyet, egyéni időbeosztást biztosítunk, ha igényled. Ha kisgyermeked van, ne aggódj, odaérsz a szülői értekezletre, nem kell bébiszittert fogadnod, ha megbetegszik.

 

Összetartó közösség vagyunk. Támogatjuk a tanulást és a tudásmegosztást. A belső képzések mellett lehetőséget adunk arra, hogy munkaidőben, a cég költségén (tanfolyam költség és utazási költség) vegyél részt tréningeken. Valljuk, hogy közös érték a fejlődésed, hiszen a tudásod által  az RG szakmai közössége is fejlődik.

Úgy érzed jó lennél az lábbi pozícióink valamelyikére? Akkor csatlakozz! Küldd el önéletrajzod, bemutatkozó leveledet most a job@rgstudio.hu címre!