Fejlődni szeretnél?
Stabil, munkahelyet keresel?
Érdekes, kihívást jelentő projekteken dolgoznál egy pörgős, barátságos csapatban?

Az RG Stúdió Kft. 17 éves múlttal rendelkező pécsi online marketing ügynökség, magyar tulajdonosokkal. Ügyfeleink kkv-cégek, közép-, és multinacionális vállalatok. Különböző méretű projekteken és feladatokon dolgozunk. Ami közös ügyfeleinkben: keresik és igénylik a legújabb online marketing megoldásokat és valós üzleti -marketing problémákra keresnek megoldást a segítségünkkel. Folyamatosan tartunk online marketing (elsősorban közösségi marketing) képzéseket. Tréningjeinken évente többszáz tanulni vágyó marketinges, social media menedzser megfordul.

Az RG Stúdió Kft. partnereinek működő online kommunikációs stratégiákat hoz létre és mérhető eredményeket mutat fel a kampányok során. Ügyfeleink elégedettségét elkötelezett munkatársainknak köszönhetjük, akikre hosszú távon számítunk.

Ha mindened az online kommunikáció, köztünk a helyed!

  • Megismerkedtél az online marketing alapjaival?
  • Indítottál néhány kampányt és szeretnél még több platformot kipróbálni?
  • Szeretnél még több tapasztalatot gyűjteni?

Várunk junior online marketing managernek!

Ha ismered és használod üzleti célra a közösségi csatornákat, állítottál már be egyszerű hirdetéseket, írtál cikket, kezeltél weboldalt, tudsz képeket szerkeszteni és szeretnél továbblépni, nálunk megteheted.

Junior online marketing manager pozícióba pályakezdők jelentkezését is várjuk pécsi irodánkba.

Jelentkezz most!

Ha van a hátad mögött élő referencia és bizonyítottál már éles projekteken, gyere hozzánk!

  • Évek óta online marketinggel foglalkozol?
  • Megbecsülést és kihívást jelentő projekteken dolgoznál?
  • Online marketing területén keresel karrierlehetőséget Pécsett?

Várunk senior online marketing manager munkakörbe.

Ha dolgoztál már marketingesként és magabiztosan kezeled a rád bízott kampányokat, fejlődj tovább velünk! A munkád során valós üzleti-marketing igényekre, problémákra kell megoldást adnod. Fontos, hogy képes legyél reagálni a változásokra, motiváljon a feladat adta kihívás, önállóan is képes legyél eredményet felmutatni a munkád során. Jelentkezz most!

Várunk az RG Stúdió gyakornoki programjába! Jelentkezz most!

  • Végzős marketingesként, közgazdászként keresel gyakorlati helyet Pécsett?
  • A kávéfőzés helyett inkább valós kihívásokat keresel?
  • Szívesen elmélyednél az online marketing világában?

Az RG Stúdió tudásbázisként, szakmai műhelyként is működik. Mindig örömmel fogadunk gyakornokokat, akiknek tanulószerződés keretében biztosítunk saját fejlesztésű, naprakész, gyakorlati online marketing tudást tartalmazó tananyagokat. A tananyagok feldolgozásához egyéni haladási ütemezést, konzultációs lehetőséget biztosítunk. A gyakornoki program sikeres zárását követően munkalehetőséget illetve ajánlólevelet biztosítunk a résztvevőknek.

Jelentkezz gyakornoknak!

Innovatív, eredmény-orientált környezetben fejlődhetsz. Szakmailag magas szintű, kihívást jelentő projekteken dolgozhatsz, ismert márkákat, fejlődő vállalatokat segíthetsz munkáddal.

Milyen munkáltató vagyunk?

Az RG munkáltatóként igazságos, méltányos és következetes. Ha az RG-nél kezdesz dolgozni, közösen egyeztetünk egy karriertervet: előre fogod látni, mik a pontos feladatok, mik a követelmények, mikor tudsz továbblépni és mi kell ahhoz, hogy továbbléphess.

A munkavégzéshez szükséges körülményeket, stabil hátteret biztosítjuk Neked. Bár szüntelen a pörgés a cégünknél, valljuk, hogy a család az első, így családbarát felfogást valósítunk meg a munkaszervezésben. A munkavégzéshez rugalmas munkavégzési helyet, egyéni időbeosztást biztosítunk, ha igényled. Ha kisgyermeked van, ne aggódj, odaérsz a szülői értekezletre, nem kell bébiszittert fogadnod, ha megbetegszik.

Milyen közösség vagyunk?

Stabil, eredményorientált, folyamatosan fejlődő közösség vagyunk. Nagyon fontos értéknek tartjuk, hogy közösen tegyünk azért, hogy szakmai pályafutásod során Te is fejlődj, de általad az RG Stúdió is fejlődhessen. Olyan, felelősségteljesen gondolkodó kollégákat keresünk, akik elkötelezettek a munkájuk iránt.

Összetartó közösség vagyunk. Támogatjuk a tanulást és a tudásmegosztást. A belső képzések mellett lehetőséget adunk arra, hogy munkaidőben, a cég költségén (tanfolyam költség és utazási költség) vegyél részt tréningeken. Valljuk, hogy közös érték a fejlődésed, hiszen a tudásod által az RG szakmai közössége is fejlődik.

Csatlakozz! Küldd el önéletrajzod, bemutatkozó leveledet most a job@rgstudio.hu címre!