Az RG Stúdió csapata idén kiállítóként és előadóként is részt vesz Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén, az Ecommerce Expon. A rendezvény március 22-én, csütörtökön kerül megrendezésre a Lurdy Házban.

A résztvevőkre több mint 50 előadás vár hazánk legelismertebb szakembereitől. A rendezvényen az e-kereskedelem minden szegmenséből meríthetsz ötletet és mélyítheted el tudásodat, legyen szó webáruház indításról, logisztikáról, jogi ismeretekről vagy épp vállalkozás fejlesztésről.

Cégünk alapítója, Lévai Richárd közösségi marketing specialista a Facebook platformjain megtalálható új értékesítési megoldásokat mutatja be a délelőtt folyamán. Az előadás számos újdonsággal, gyakorlati tippel és hasznos információval szolgál. Ha érdekelnek az egyszerű, gyors és költséghatékony értékesítési megoldások, akkor semmiképp se hagyd ki az előadást!

A kiállítók között az RG Stúdió standja ismét megtalálható lesz, ahol szeretettel várjuk az online marketing és közösségi média platformok iránt érdeklődőket. A rendezvényen online marketing managereink szakmai tanácsokkal és egyedi ajánlatokkal várnak! Legújabb „Hogyan készíts eredményes Facebook-hirdetéseket? 2.0” című könyvünk mellé készítettünk egy kampánytervezés munkafüzetet, mely lépésről-lépésre végig vezet egy hatékony kampány beállítás folyamatain.

Ha szeretnél naprakész lenni a legújabb technológiákkal kapcsolatban vagy érdekelnek az online marketingben rejlő lehetőségek, akkor látogass el március 22-én az Ecommerce Expora!