A Facebookon kívül is van élet, ha a közösségi médiában rejlő üzleti lehetőségeket keresed. Az Instagram jelenleg a leggyorsabban növekvő közösségi média platform, csak az elmúlt 1 évben 36%-al nőtt a felhasználók száma, így már több 1 milliárd instagramozót tudhat magáénak a platform.

Miért az Instagram?

1. Az Instagramon egyértelműen az Y generáció tagjai, vagyis a
18-24 évesek és az alatti korosztály van jelen, így ha célcsoportodat a fiatalok alkotják, elengedhetetlen az Insta használata.
2. Fókuszban a vizualitás és az élmények megosztása áll, így remek közösség építő platform.
3. Facebbokon a rajongók 2-6%-a érhető el organikus úton, az Instagramon ez az arány akár 30–50% is lehet.
4. A fiatal felhasználók sokkal szívesebben böngésznek az Instagram felületén.
5. Az Instagram számos olyan kreatív funkciót kínál, mely remek eszköz márkaépítésre és követőszerzésre.

Ugyanakkor az Instagramra történő megnövekedett figyelemmel párhuzamosan a márkák közötti verseny is fokozatosan nő, ami által egyre nehezebb kitűnni a sok üzleti profil közül. Instagram konzultációs szolgáltatásunk remek lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezd a platformban rejlő lehetőségeidet és képes legyél eredményesen kommunikálni a felületen.

 

 

Mikor válaszd Instagram konzultációnkat?

Ha szeretnél belevágni az Instagram használatába, de nem tudod hogyan kezdj neki, hogyan kommunikálj és mit posztolj a felületre. Konzultációnk keretében gyakorlati útmutatást kapsz a platformban rejlő lehetőségeidről és ötleteket adunk ahhoz, hogy mit és kinek kommunikálj. Szakmai tanácsaink által pedig könnyedén kiépítheted sikeres Instagram jelenlétedet.


Akkor is érdemes konzultálnod velünk, ha már rendelkezel Instagram fiókkal, ismered a platformot és rendszeresen használod, hiszen akadhatnak megválaszolatlan kérdéseid. Tanácsadásunk során lehetőséged van feltenni stratégiai vagy technikai beállításokkal kapcsolatos kérdéseid, valamint tippeket adunk ahhoz, hogyan növeld a követőid számát, milyen típusú #hashtageket érdemes használnod, illetve milyen további kreatív tartalmakkal, történetekkel növelheted Insta kommunikációd és márkád hatékonyságát.


Ha hirdetnél Instagramon, de nem tudod hogyan állj neki, milyen kreatívot használj és kiket célozz meg. Egyre több ügyfelünknek kezeljük az Instagram hirdetéseit, így kellő tapasztalattal rendelkezünk a hírfolyam és sztori hirdetések megvalósításában is.


Gondolkozol influencerekkel való együttműködésben? Az Instagram felülete kiválóan alkalmas a szponzorált tartalmak megjelenítésére és a direkt értékesítésre egyaránt. Kíváncsi vagy hogyan érdemes véleményvezért választani és milyen módon tudsz velük kapcsolatba lépni? Konzultációnk során ebben is tudunk neked segíteni.

„Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka.
Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. A későbbi adatokból kiderült, hogy releváns követőket sikerült szerezni, mivel a bejegyzéseknél történő aktivitások a követőtáborral arányosan növekedtek.

Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdió csapatát, legyen szó Instagram hirdetésekről vagy egyéb közösségi kommunikációról.”

Kun Benedek
Magyar Diáksport Szövetség

 

Tedd eredményessé Instagram jelenléted!

Szakmai tanácsadásunk hatékony és gyors megoldást nyújt, hiszen a konzultáció ideje alatt csak a számodra fontos kérdésekkel foglalkozunk, így tervezhető és személyre szabott iránymutatást, valamint tudást kapsz.

Tanuld meg hogyan használd hatékonyan az Instagram felületét, tudd meg milyen típusú vizuális kreatívokra van szükséged, vagy sajátítsd el az Instagram hirdetések készítésének és beállításának a lépéseit!

 

Válaszd Instagram tanácsadásunkat!

Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépéseket nyújtunk Neked:

➡️ Személyes konzultáció, amely során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínál számodra az Instagram felülete.

➡️ Ha nem rendelkezel Instagram fiókkal, akkor együtt létrehozzuk neked és elvégezzük a hozzá szükséges beállításokat, valamint ötleteket és javaslatokat adunk a platformon való kommunikációt illetően.

➡️ A közösen kialakított koncepció mentén megvalósítjuk a rendszeres Instagram kommunikációdat.

➡️ Ha hirdetni szeretnél a felületen, akkor ismertetjük a hirdetés elkészítésének és beállításainak a lépéseit, majd
kampányaidat folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk a céljaid elérése érdekében.

➡️ A konzultációk során folyamatosan egyeztetünk és átbeszéljük az aktuális lépéseket, számodra fontos kérdéseket, és a további célokat tűzünk ki az eredményes Instagram jelenléted érdekében.

Ha most tervezed létrehozni Instagram üzleti profilod, esetleg jelenlegi profilodból szeretnéd kihozni a maximumot, vagy szeretnél sikereket elérni az Instagram hirdetések segítségével, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Tedd fel kérdésed és kérj ingyenes visszahívást!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.