Több mint 800 millió aktív havi felhasználójával az Instagram jelenleg a leggyorsabban növekvő közösségi média platform. A felületben rejlő üzleti  lehetőségeket egyre több cég kezdi felfedezni, hiszen már több mint 25 millió vállalkozás használja az Instagramot. Érdekes szám továbbá, hogy Magyarországon a marketingesek 18%-a folytat aktív marketingtevékenységet a platformon, és közülük is csak az 1% végzi profi szinten. Számodra is adott a lehetőség, hogy egy újabb csatornán alakíts ki kapcsolatot rajongóiddal és tovább építsd márkádat.
Kezdd el most kiaknázni az Instagramban rejlő lehetőségeket és legyél piacvezető a saját iparágadban!

 

Miért válaszd az Instagramot?

🗸 Az Instagram az egyik olyan fő közösségi média felület a világon, ami minden helyszínről vonz be embereket.

🗸 A felhasználók száma folyamatosan növekszik.

🗸 Az Instagramon egyértelműen az Y generáció tagjai, vagyis a 18-24 évesek és az alatti korosztály van jelen, így ha fiatalok alkotják a célcsoportodat, akkor az Instagram felületének használata marketing szempontból elengedhetetlen.

🗸 Fókuszban a vizualitás és az élmények megosztása áll, így remek közösség építő platform.

🗸 Míg a Facebbokon a rajongók 2-6%-a érhető el organikus úton, az Instagramon ez az arány akár 30 – 50% is lehet.

🗸 Kutatások szerint a fiatal felhasználók sokkal szívesebben böngésznek az Instagram felületén keresztül.

🗸 Az Instagram számos olyan kreatív funkciót kínál, mely remek eszköz márkaépítésre és követőszerzésre.

 

Szeretnél jelen lenni az Instagram felületén?

Gondolkozol hogy elindítsd Instagram fiókodat, de nincs rá kapacitásod? Esetleg nem mertél még belevágni az Instagram profil létrehozásába és a felületen való kommunikációba?
Bízd ránk a háttérmunkát, és segítünk az Instagram jelenléted hatékony kiépítésében!

Feltérképezzük a platformban rejlő lehetőségeidet, segítünk a követőtáborod növelésében, valamint rendszeres és értékes tartalmakat gyártunk, melyek mind hozzájárulnak a közösségi kommunikációd hatékonyságához és az eredményes márkaépítéshez.

„Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka.
Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. A későbbi adatokból kiderült, hogy releváns követőket sikerült szerezni, mivel a bejegyzéseknél történő aktivitások a követőtáborral arányosan növekedtek.

Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdió csapatát, legyen szó Instagram hirdetésekről vagy egyéb közösségi kommunikációról.”

Kun Benedek
Magyar Diáksport Szövetség

Légy eredményes az Instagram platformján!

Instagram kommunikációs szolgáltatásunk során az alábbi lépéseket nyújtunk Neked:

➡️ Személyes konzultáció során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínál számodra az Instagram felülete.

➡️ Ha nem rendelkezel Instagram fiókkal, akkor létrehozzuk neked és elvégezzük a hozzá szükséges beállításokat, valamint ötleteket és javaslatokat adunk a platformon való kommunikációt illetően.

➡️ A közösen kialakított koncepció mentén megvalósítjuk az Instagram kommunikációdat.

➡️ Ha hirdetsz a felületen, akkor kampányaidat és hirdetéseidet folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk a céljaid elérése érdekében.

➡️ Havi riport formájában áttekintő összefoglalót kapsz teljesítményünkről, valamint konzultációk során folyamatosan egyeztetünk és átbeszéljük az aktuális lépéseket és a további célokat.

Írj nekünk, és érdeklődj az Instagram profil létrehozásáról, valamint a felület menedzselésének lehetőségeiről most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.