RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Az eredményes online jelenlét eszközei

Szövegírás Facebook- és AdWords hirdetések Weboldal- és akalmazás fejlesztések Facebook kampányok és menedzsment

 

Aktuális hírek
Helyezés ellenőrzés fontossága
Helyezés ellenőrzés fontossága
A keresőkből érkező weblap látogatások nagyon fontos forgalom forrásai a weboldalaknak. Hiszen ha a potenciális vevőnk érdeklődik a profilunkba eső témák, termékek, szolgáltatások iránt, többségében a keresőkhöz fordul információért. Ha pedig szem előtt van a weboldalunk a keresőkben, akkor nagyobb valószínűséggel kattint rá a felhasználó. De mit jelent pontosan szem előtt lenni és hogyan lehet ott egy weblap? Utánajártunk a kérdéskörnek!
Megérkezett az erősítés az őszi kampányokhoz
Megérkezett az erősítés az őszi kampányokhoz
Itt az ősz és a nyári pihenések, szabadságok után újra beindul a munka és a kampányok, hirdetések is. Vagyis sok cégnél véget ér az uborkaszezon, és beindul a nagy év végi hajrá és teljes gőzerővel azon lesz majd mindenki, hogy sikeres évet zárjon. De mi a titka a sikernek? Hogyan készülhetsz fel a hajtásra?
Online tanulás előnyei
Online tanulás előnyei
Marketingesként az internet szerves részét képezi a mindennapoknak. Nem csak az online hirdetések, hanem a folyamatosan változó digitális világ miatt is. Szinte heti-havi rendszerességgel jelennek meg újdonságok, hasznos információk, oktató anyagok. Ezekről pedig a leggyorsabban az interneten keresztül tájékozódhatunk. Szinte mindenhez találunk súgót, leírást vagy a legjobb esetben oktató videókat. Az internetnek köszönhetően pedig a tanulási folyamatok teljesen átalakultak. De milyen előnyei vannak a neten tanulásnak? Ennek jártunk utána.
Szkeptikusok figyelem: 5 érv a PPC hirdetések mellett
Szkeptikusok figyelem: 5 érv a PPC hirdetések mellett
Bár egyre több vállalkozás tartja fontosnak az online hirdetéseket, mégis sokan szükséges rosszként tekintenek a PPC hirdetésekre és csak minimális összegeket fordítanak erre a területre a büdzséjükből.
Csapatunk újabb AdWords minősítést szerzett
Csapatunk újabb AdWords minősítést szerzett
Júniusban a marketinges team három tagja is részt vett a Google Partners csapata által szervezett Mobil Akadémián. Az egész napos budapesti képzés az AdWords Mobilhirdetésekről adott átfogó képet csapatunknak.
Facebook menedzselési tippek a nyári szabadság idejére
Facebook menedzselési tippek a nyári szabadság idejére
Nyáron a legjobb a vakáció! A dolgozó emberek inkább szabadságnak hívják és felettébb örülnének, ha olyan hosszú lehetne ez a szabi is mint a diákkori Vakáció. De azért így is mindenki imádja a pihenéssel töltött időt. De mi a helyzet a munkával?

Régebbi hírek>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!