RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Az RG Stúdió is a Pécs-Baranyai Kereskedelemi és Iparkamara védjegyének birtokosa!

<<< Vissza


Az RG Stúdió a jövőben is teljes odaadással fog azon dolgozni, hogy a védjegyet méltón viselhesse és Titeket, ügyfeleket a legmagasabb színvonalon szolgáljon.

Az RG Stúdió is a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara védjegyének büszke tulajdonosa! Ezt a magas fokú elismerést olyan baranya megyei cégek és vállalkozások kapják meg, akik bizonyítják a Kamara előtt, hogy tisztességes és lelkiismeretes munkájukkal az ügyfeleik igényeit a legmagasabb színvonalon szolgálják.

 

 

Az elismerés különösen fontos számunkra, hiszen ezen értékek az RG Stúdió számára eddig is prioritást élveztek. A védjegy, a márka, a brand a jó termék arca, a megbízhatóság szimbóluma számunkra és mindenki számára, aki használja.

Az ügyfelek számára legalább olyan fontos ez a védjegy, mint a vállalkozások számára. Megkülönbözteti a cégeket, és azonosítja azokat, akik segítésével Ti is sikeresebbek lehettek! Mindemellett fontos szerepe van a tájékozódásban, a marketing és a reklám területén is.

Büszkék vagyunk rá és köszönjük szépen mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy az RG Stúdió ilyen elismerésben részesüljön: partnereinknek, munkatársainknak, a Kamarának, de legfőképpen Nektek, ügyfeleknek! Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg. A Ti visszajelzéseitek alapján formáltuk cégünket és szolgáltatásainkat, és már a kezdetek óta törekszünk az igények teljeskörű és magasfokú kiszolgálásán.

2017.03.24
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!