RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Big Marketing Day 2017

<<< Vissza


Gyertek el a Big Marketing Dayre, és legyetek részesei egy eddig soha nem látott dolognak!

Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy a régióban sokan érdeklődtek online marketing témakörben megrendezésre kerülő konferencia iránt, ami nem a fővárosban kerül megrendezésre.

 

Számunkra a Ti igényeitek a legfontosabbak, így hosszas tervezés után a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen elhozzuk számotokra az első alkalommal megrendezésre kerülő regionális online marketing találkozót, a Big Marketing Day-t. Pécsett még nem volt hasonló rendezvény, így mindenképpen egyedi alkalom lesz minden résztvevő számára.

A konferenciával célunk, hogy egy hagyományteremtő rendezvény létrehozásával, magas színvonalú előadásokkal színesítve kalandozzuk el az érdeklődőket az online marketing erdelyébe. Május 16-án az Iparkamara Zsolnay termében 9 előadást, rövid sikertörténeteket és egy kerekasztalbeszélgetést is lehetőségük van meghallgatni a résztvevőknek egy egész napon keresztül. Az online marketing szakma jeles képviselőitől tanulhattok érdekes, új és innovatív dolgokat. Sok éves tapasztalatuk biztosíték arra, hogy az általuk elhangzottakat a munkád során is kamatoztatni tudod.

 

Választ kaphatsz minden online marketinget érintő kérdésre. Legyen szó közösségi média kommunikációról, keresőmarketingről vagy hirdetéskezelésről. A szervezők és az előadók készségesen válaszolnak minden feltett kérdésre.

 

Gyere el, és tudd meg, hogyan lehetsz még sikeresebb a vállalkozásoddal. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy csütörtökig tudtok a rendezvényre 50%-os kedvezménnyel jegyet vásárolni. A jegyár az egész napos részvételi díjat és a meleg ebédet is tartalmazza.

 

További információkért látogass el a konferencia hivatalos weboldalára, ahol a jegyedet is meg tudod vásárolni!

 

2017.04.25
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!