RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Irány a IV. országos Marketing Fesztivál!

<<< Vissza


A rendezvény bizonyítottan az ország legszínesebb teltházas KKV fesztiválja, ahol minden évben a legújabb trendekkel ismerkedhetnek meg a látogatók.

Irány a IV. országos Marketing Fesztivál!marketingfesztival

Január 26.-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre az országos Magyar Marketing Fesztivál, melynek idén a Lurdy ház ad otthont.

A rendezvény bizonyítottan az ország legszínesebb teltházas KKV fesztiválja, ahol minden évben a legújabb trendekkel ismerkedhetnek meg a látogatók. A TOP 16 előadás magas színvonalát a szakma nagyágyúi biztosítják, köztük Lévai Richárd közösségi marketing specialista, az RG Stúdió marketingvezetője, aki idén a paradigmaváltásról beszél a közösségi marketing területén.

Ricsi, ahogy mindig, most is olyan témaköröket ölel át, melyet a résztvevők hasznosítani tudnak gyakorlati munkájuk során, ezzel versenyelőnyt szereznek a piacon. Szóba kerülnek többek között a megváltozott felhasználói szokások, a hallgatók elmélyülhetnek a hirdetések, chat robotok és weboldalak világában, ráadásul azt is megtudhatjuk, milyen újdonságokra és változásokra kell felkészülni a következő hónapokban.

Ricsi előadásán túl rengeteg érdekes program kínálkozik a látogatóknak, ilyen többek között a kerekasztal beszélgetés, ahol 3, milliárdos forgalmú cégvezető beszélgetésének lehetnek szem-és fültanúi. A szervezett networking keretében pedig lehetőség van partnereket gyűjteni, mely hosszú távú, eredményes együttműködéseket eredményezhet.

A színes szakmai programokon túl, több mint 40 standon várják a cégek az érdeklődőket, ahol személyes szakmai tanácsok mellett, megismerkedhetnek a leginnovatívabb szolgáltatásokkal és termékekkel.

A kiállítók között természetesen az RG Stúdió is megtalálható lesz, munkatársaink nagy örömmel várják azokat, akik munkájuk során, napi szinten foglalkoznak online marketinggel, vagy esetleg csak nemrég kóstoltak bele a közösségi- és keresőmarketing világába. Standunkon lehetőség lesz megvásárolni Lévai Richárd: „Hogyan készíts eredményes facebook hirdetéseket” című könyvét, valamint hatalmas kedvezményekkel és egyedi csomag ajánlatokkal készülünk a fesztiválozóknak!

Bővebben az eseményről itt olvashattok>>

 

2017.01.16
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!