RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Haladó hirdetési tréning

<<< Vissza


Gyere el megújult tematikájú, haladó hirdetési tréningünkre!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket májusi Facebook tréningünkre. Minden cégvezetőnek, weboldal tulajdonosnak, marketingesnek, online hirdetőnek hasznos, érdekes és nem utolsó sorban újdonságokkal szolgáló oktatást szervezünk Lévai Richárd vezetésével a budapesti Ádám Villában. 

 A Facebook hirdetésekkel több, mint 1860 millió embert lehet elérni havi szinten. Ezzel a számmal semmi sem vetekedhet a piacon jelenleg, ha közösségi médiáról van szó. Ezért is fontos, hogy minden vállalkozás online legyen, hirdessen, tartsa a kapcsolatot az ügyfeleivel, és legyen mindig elérhető.

Tréningünk a hirdetések haladó szintű kezelésére fog koncentrálni. Egy cégnek elengedhetetlen, hogy kitűnjön a konkurenciái közül. Nem engedheti meg, hogy az ügyfelei a konkurenciáját válasszák. Hiába szolgál az ember jobb és minőségibb termékkel, mint a többi cég, ha nem találnak rá az ügyfelek.

Ha esetleg te is hasonló cipőben jársz, és a Facebook hirdetésekkel próbálkozol, akkor válaszd élő oktatásunkat, és sajátíts el egy nap alatt több évnyi tapasztalatot és tudást.

Tréningünket haladó hirdetőknek ajánljuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal Facebook hirdetések menedzselésében. Olyan jelentkezőket várunk elsősorban, akik munkájuk során napi szinten használják a hirdetéseket. Lévai Ricsi előadásai számukra is sok új és hasznos információval fog szolgálni. Tippek, trükkök, személyes példák tömkelege, amivel egyedülálló és kiemelkedő tudásra tehetnek szert.

 Legyél hatékonyabb, dolgozz gyorsabban. Legyen számodra rutinfeladat a Facebook hirdetéskezelés!

 

Jelentkezz még ma, és biztosítsd a helyed a május 25-én megrendezésre kerülő oktatásunkra.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány kedvezményünkre. Nagyon sokan visszajárnak a rendezvényeinkre, oktatásainkra, így aki már vett részt korábban Közösségi Konditerem tréningen, azoknak különleges akciót biztosítunk. Ha az RG Stúdió ügyfele, vagy, a Facebook hirdetések A-tól Z-ig online tréning előfizetője vagy, akkor szintén jár a kedvezmény. Sőt! Gyertek kettőnél többen egy cégtől, és a harmadik embertől kezdve minden további résztvevő bruttó 5000 Ft kedvezményben részesül.

 

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat. Szerezz május 25-én olyan tudást, amivel páratlan szereplő leszel a piacodon, és vásárlók ezrei fognak Rád találni. Tedd meg még ma az első lépést a siker felé vezető úton, és jelentkezz a haladó hirdetési tréningünkre az alábbi oldalon.

2017.04.25
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!