RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Komoly változás van folyamatban a Facebookon

<<< Vissza


Égető probléma ütötte fel a fejét.

Többen jeleztétek nekünk, hogy Facebookon nem működnek a link alapú posztok, mert nem lehet megváltoztatni a címet, az alsó leírást, illetve a képet. Sajnos már egyre több oldal esetében jelentkezik a probléma és nemsokára teljesen megszűnik a linkposztok szerkeszthetősége.

Miért teszi ezt a Facebook? Mert azt szeretnék elérni, hogy a kamu oldalak esetében ne lehessen szenzációhajhász címek segítségével nagy számú átkattintást elérni. Az elv az, hogy amiről az adott oldal szól, azt a Facebook felismeri és láthatóvá teszi a leghitelesebb módon. Azonban ez nem mindig jön össze neki…

Ezért kínálunk számotokra két megoldást is, amivel – egyelőre – ki tudjátok kerülni a megkötést. Az első az úgynevezett Open Graph megoldás. A Facebook évek óta használja az Open Graph adatokat, azonban amely oldalak esetében nincs megfelelően beállítva, ott a jövőben gondok lehetnek.

Bővebb információt a Közösségi Kalandozások blogoldalunkon találtok az Open Graph megoldásról, amit ide kattinva értek el!

A másik megoldás már nem mindenki számára elérhető sajnos, viszont egy próbát megér. Lépjetek be a Facebook Hirdetéskezelőjébe és a bal felső sarokban lévő legördülő menüből  válasszátok ki az "Oldabejegyzés" menüpontot. Ezután kattintsunk a "Bejegyzés létrehozása" gombra. 

Az alábbi kép fogad Titeket, ha elérhető ez a megoldás számotokra.

Itt értelemszerűen megadjátok a behúzott link címét, szövegét, kép alatt szereplő pár sor szövegét és a felhasználni kívánt képet is. Ezután válasszátok ki, hogy a bejegyzést az oldalon is közzé szeretnétek tenni, majd kattintsatok a "Bejegyzés létrehozása" gombra. Ha ez megvan, akkor lehetőségetek van azonnal megosztani, vagy időzíteni az elkészített posztjaitokat.

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan keressetek meg minket!

Reméljük tudtunk Nektek segíteni! 

2017.07.12
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!