RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Hackerek törték fel a Facebook rendszerét.

<<< Vissza


Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy mihamarabb változtassa meg a Facebook jelszavát!

Az elmúlt időkben több támadás is érte a Facebook rendszerét, aminek a következménye, hogy rengeteg fiókot feltörtek. A megszerzett felhasználói adatokkal végeláthatatlan károkat tudnak okozni a hackerek, így mindenkinek erősen ajánljuk, hogy mihamarabb változtasson jelszót a Facebookon.

Az egyik támadási felület a hirdetési fiókok lehetnek, ahol a cégek nevében tudnak hirdetni az illetéktelen behatolók. Több nagy magyarországi cég is áldozatul esett ennek sajnos.

Ajánljuk, hogy olyan jelszavad legyen Facebookon és más oldalakon is, amit máshol nem használsz. Használj kis, - és nagybetűket, számkaraktereket, esetleg speciális karaktereket, ha az adott oldal engedi. Továbbá célszerű rendszeresen cserélgetni a jelszavainkat. Ha támadásról hallunk,  akkor azonnal! A kétlépcsős azonosítás a bankok esetében kötelező már egy ideje és a Facebook, Google oldalak/alkalmazások esetében is lehetőségünk van beállítani ezt az opciót. A fenti javaslatokat érdemes tolmácsolni mások felé is, főleg azoknak, akikkel kapcsolatban állunk a munkánk során.

További hasznos tanácsokért érdemes ellátogatni Lévai Richárd Közösségi Kalandozások nevű blogjára

2017.06.09
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!