RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

RG Stúdió az Ecommerce Expon!

<<< Vissza


A szakma minden fontos szereplője ott lesz, miért pont Te hagynád ki?

Az idei Ecommerce Expon több, mint 50 kiállító és előadó képviselteti magát. Az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén az RG Stúdió is a kiállítók közt lesz és szeretettel várja a résztvevőket egy szakmai beszélgetésre, ahol együtt körüljárjuk a hatékony online marketing folyamatokat. Ráadásul cégünk marketing vezetője, Lévai Richárd ismét rengeteg újdonsággal és hasznos információval készül előadására. Átalakulóban a fizetett hirdetések - 2017 várható kihívásai” témakörben tart majd fél órás előadást. Semmiképp ne hagyjátok ki!

A rendezvényen lehetőségetek van a szakma több jeles képviselőétől előadásokat hallgatni az e-kereskedelem témakörein belül. A több, mint 2000 résztvevőt felvonultató Ecommerceen biztosan megtalálod, ami téged érdekel. Legyen szó webáruház indításról, logisztikáról, jogi ismeretekről, konverzió optimalizálásról. Ha csak szeretnél naprakész lenni a legújabb technológiákkal kapcsolatban, esetleg érdekel a marketing területe, gyere és vegyél részt az Expon!

És ha már ott vagy köszönj be hozzánk! Érdekes témákkal és egyedi ajánlatokkal várunk Titeket az RG Stúdió standjánál.

 

Az Expo tökéletes hely arra, hogy kapcsolatokat építs és hosszú távú üzleti lehetőségeket alakíts ki. Lehetőséged nyílik arra, hogy üzleted új lendületet kapjon a forradalmi ötleteknek köszönhetően. 

2017.03.24
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!