RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Cégek a Twitteren

<<< Vissza


Napjainkban már számtalan közösségi oldal van, a cégek sokszor mégsem tudják eldönteni, hol legyenek jelen, mire fektessenek be energiát.

Mára már fontosnak tartják a Közösségi Médiát és rájöttek, hogy mennyivel megkönnyítheti a marketing tevékenységeiket és kiadásaikat, ha kihasználják az online lehetőségeket és azon keresztül szólítják meg a célcsoportjukat.

Népszerű csatorna a Facebook, Google+ és Linkedin, de ezek mellett jelentős a Twitter is, ami nem csak magán személyek, hanem a vállalatok körében is egyre népszerűbb. Természetesen, ahogyan minden közösségi felületen más lehetőségek és más felhasználók vannak jelen, úgy itt is teljesen más kommunikációra van szükség. Itt egy sokkal lazább, közvetlenebb kapcsolatot lehet elérni.

A Brandwatch készített felmérést ezzel kapcsolatban, hogy a cégek hogyan és milyen arányban jelennek meg a madaras közösségi halón. Ezt minden évben elvégzik, de az idei mutatók ugrás szerű változást hoztak a számok tekintetében. Végre a cégek is úgy használják a Twittert, amire tulajdonképpen kitalálták. Hiszen nem csak egyszerű posztolást igényel a portál, hanem egy kétirányú kommunikációt, amit ha jól használunk magas eredményeket hozhat!
 


Mi jellemző a Twitterre?

1. A nagyvállalatok 97% használja a Twittert
2. Heti 7 poszt helyett, ma már akár 30 posztot is közzétesznek hetente
3. Egyre több főt tesz ki a Twitter oldal üzemeltető csapata
4. A képeket, videókat tartalmazó tweetek háromszor-négyszer nagyobb aktivitást generálnak
5. A legerősebb brandek a Twitteren az ESPN, a PlayStation és a Disney
6. A nagyvállalatok majdnem 69%-a két vagy több felhasználó fiókot használ, de pl. a Dell összesen 44 különböző accountot használ, amibe nincsenek benne a különböző nemzeti fiókok.

Ha többet szeretne megtudni a magyarországi Twitteres felhasználókról, tippeket kapni, hogyan érdemes kommunikálni rajta, itt olvashat többet róla.

Amennyiben pedig kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal vagy böngésszen újdonságaink között!
 

 

2013.10.21
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!