RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Big Marketing Day online marketing konferencia

<<< Vissza


Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az RG Stúdió és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi- és Iparkamara közös szervezésében idén májusban megrendezésre kerül az első regionális online marketing konferencia Pécsett.

Célunk, hogy a régió cégtulajdonosait, webáruház tulajdonosait, online hirdetőit, illetve marketingeseit egy nap erejéig egy fedél alá hozzuk, és valami közöset alkossunk, együtt. 

Olyan előadókat hívtunk el a konferenciára, akik sikeresen alkalmazzák az üzleti életben az online marketing eszközeit, és akik olyan tudással rendelkeznek, amivel képesek mások vállalkozását is sikeresebbé tenni. A konferencia segítségével mindenki lehetőséget kap, ezen tudás elsajátítására gyakorlati tippeken és sikerpéldákon keresztül 9 előadás keretében.

Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetnéd sikeresebbé a vállalkozásodat, hogyan tudsz még több vásárlót és ügyfelet megszerezni, akkor Neked is ott a helyed a konferencián. Itt olyan versenyelőnyre tehetsz szert, amivel bármelyik konkurensedet megelőzheted a piacon. Megtudhatod, hogy milyen a hatékony PPC vagy videómarketing. Elsajátíthatod a tökéletes közösségi média használatot. 

Ha érdekelt vagy az online marketing használatában, és illenek rád a fent leírtak, vagy egyszerűen csak érdeklődsz a téma iránt, akkor ne habozz! Jelentkezz még ma az első Big Marketing Day-re, és biztosítsd a helyed a piac legfontosabb szereplői között. 

 Itt van lehetőséged bővebb információt szerezni és regisztrálni.

Várunk sok szeretettel 2017. május 16-án az Iparkamara épületének Zsolnay termében. Légy részese valami egészen újnak!

Mi ott leszünk! És Te?

2017.04.07
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!