RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek

Lezajlott a Big Marketing Day

<<< Vissza


Közel 150 ember vett részt az egész nap tartó teltházas előadássorozaton.

Örömmel jelentjük, hogy május 16.-án sikeresen lezajlott az első Big Marketing Day konferencia. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki eljött és bebizonyította, hogy online marketing rendezvényre nem csak a fővárosban van igény. Minden várakozásunkat felülmúlta az érdeklődésetek.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan előadók színesítették a konferenciát, akik egytől-egyig pozitív visszahangban részesültek. Rengetegen küldtetek nekünk üzenetet, hívtatok minket telefonon a Big Marketing Dayt követően. Igazán jól esett, köszönjük az előadók nevében is. Nélkülük nem lehetett volna ilyen magas színvonalú rendezvényt létrehozni.

Hálásak vagyunk a kerekasztali beszélgetésben résztvevő vendégeinknek. Szakmai beszélgetésük során olyan információkat hallhattunk az online marketing területéről, ami kevesek számára adatik meg ilyen nyílt közegben.

Köszönjük végül, de nem utolsó sorban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának a közös szervezést. Hálásak vagyunk, hogy helyszínt biztosítottak a Big Marketing Day számára, és munkájukkal gördülékenyebbé tették a napot.

Magabiztosággal állíthatjuk, hogy a Big Marketing Daynek lesz folytatása. Számítunk rátok a jövőben is. Köszönjük, hogy vagytok nekünk 😊

2017.06.01
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!