RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Hírek


Év vállalkozói díjat kapott Lévai Richárd, cégünk marketing vezetője

Év vállalkozói díjat kapott Lévai Richárd, cégünk marketing vezetője

2016.12.05

Múlt hét pénteken a Vállalkozók napja keretében a Vállalkozók Országos Szövetsége átadta az Év vállalkozója díjakat. A díjazottak között szerepel a VOSZ Baranya Megyei szervezetének egyik jelöltjeként cégünk marketing vezetője, Lévai Richárd is.


Közérdekű közlemény: új irodába költözünk!

Közérdekű közlemény: új irodába költözünk!

2016.11.11

Régi vágyunk teljesül hamarosan! Egy új, modern, irodába költözünk át Pécsett. Emiatt nemcsak a címünk változik, hanem vezetékes telefonszámunkat is lecseréljük. Mobil elérhetőségeinken és e-mail címeinken változatlanul állunk rendelkezésetekre.


Találkozunk a Marketing Expon!

2016.10.10

Október 13-án kerül megrendezésre a 2016-os KKV Marketing Expo, ahol összegyűlnek a szakma szakértői, és új lendületet kaphatsz a marketingedhez!


Helyezés ellenőrzés fontossága

Helyezés ellenőrzés fontossága

2016.09.15

A keresőkből érkező weblap látogatások nagyon fontos forgalom forrásai a weboldalaknak. Hiszen ha a potenciális vevőnk érdeklődik a profilunkba eső témák, termékek, szolgáltatások iránt, többségében a keresőkhöz fordul információért. Ha pedig szem előtt van a weboldalunk a keresőkben, akkor nagyobb valószínűséggel kattint rá a felhasználó. De mit jelent pontosan szem előtt lenni és hogyan lehet ott egy weblap? Utánajártunk a kérdéskörnek!


Megérkezett az erősítés az őszi kampányokhoz

Megérkezett az erősítés az őszi kampányokhoz

2016.09.14

Itt az ősz és a nyári pihenések, szabadságok után újra beindul a munka és a kampányok, hirdetések is. Vagyis sok cégnél véget ér az uborkaszezon, és beindul a nagy év végi hajrá és teljes gőzerővel azon lesz majd mindenki, hogy sikeres évet zárjon. De mi a titka a sikernek? Hogyan készülhetsz fel a hajtásra?


Online tanulás előnyei

Online tanulás előnyei

2016.08.25

Marketingesként az internet szerves részét képezi a mindennapoknak. Nem csak az online hirdetések, hanem a folyamatosan változó digitális világ miatt is. Szinte heti-havi rendszerességgel jelennek meg újdonságok, hasznos információk, oktató anyagok. Ezekről pedig a leggyorsabban az interneten keresztül tájékozódhatunk. Szinte mindenhez találunk súgót, leírást vagy a legjobb esetben oktató videókat. Az internetnek köszönhetően pedig a tanulási folyamatok teljesen átalakultak. De milyen előnyei vannak a neten tanulásnak? Ennek jártunk utána.


Szkeptikusok figyelem: 5 érv a PPC hirdetések mellett

Szkeptikusok figyelem: 5 érv a PPC hirdetések mellett

2016.08.10

Bár egyre több vállalkozás tartja fontosnak az online hirdetéseket, mégis sokan szükséges rosszként tekintenek a PPC hirdetésekre és csak minimális összegeket fordítanak erre a területre a büdzséjükből.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!