RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc

Virtuális képeslapok

képeslapok, képeslap küldés, ünnepi jókívánságok, névnapi üdvözletek, egyedi tervezésű képeslapokSzeretne minden partnerére odafigyelni? Szeretné, ha ügyfelei azt éreznék, Ön folyamatosan törődik velük?

Az olyan apró figyelmességek, mint a névnapi üdvözletek, ünnepi köszöntők nagyon sokat számítanak az üzleti kapcsolatok alakulásában. Folyamatosan figyelni rájuk azonban nehéz lehet. Könnyen előfordulhat, hogy valaki kimarad.

 

Névnapi üdvözletek   

Ünnepi jókívánságok

 

Erre kínálnak megoldást az automatikus, virtuális képeslap küldő rendszerek. Használjon virtuális képeslapokat névnapi-, születésnapi köszöntő, vagy ünnepi üdvözletek küldésére, és munkája egyszerűbb lesz, partnerei pedig örülni fognak figyelmességének!

  • Nincs több aggódás, hogy elfelejtett valamit! Évről évre egyre több partner, egyre több ismerős és rengeteg ünnep!
  • Nincs több kellemetlen pillanat, hogy az ügyfélnél derül ki, ma van a névnapja és Önön kívül már mindenki felköszöntötte!
  • Nincs több kapkodás! Az ünnepek előtti hajtásban alig van ideje az üdvözlőlapokra! A postán kígyóznak a sorok, több órás kieséssel jár a képeslapok feladása!
  • Nincs több feleslegesen e-mail formázással és ellenőrzéssel töltött idő! A rendszerünkön keresztül küldött képeslapok mindig ugyanúgy jelennek meg partnereinél.

képeslapok, képeslap küldés, ünnepi jókívánságok, névnapi üdvözletek, egyedi tervezésű képeslapDe miért is töltené az idejét a postán és idegeskedne a képeslapok miatt, ha minderre megoldással szolgálunk a virtuális képeslapok segítségével?

Ilyen az egyedi tervezésű, cégarculathoz igazított, személyre szóló üdvözlő lap, amely egyenesen ügyfelei postafiókjába érkezik.
  • Nem kell órákat töltenie a válogatással a boltban.
  • Nem kell aggódnia, hogy ugyanolyat küld, mint a konkurencia.
  • Nem kell kihagyni sok üzletfelét az ár miatt.
  • Nem kell töprengeni, vajon megkapta-e partnere

Rendszerünk segítségével születésnapra, nőnapra, húsvétra, karácsonyra is küldhet képeslapot!

Csak egy jó nagy címlista kell és máris több ideje marad a pénzkeresésre!

 

képeslapok, képeslap küldés, ünnepi jókívánságok, névnapi üdvözletek, egyedi tervezésű képeslapok

Miért fizessek? Miért ne küldjem Outlookkal?

Ha Outlookban akar küldeni névreszóló e-mailt, mindenkinek egyedileg kell elkészíteni a levelet. Ez rengeteg időt emészt fel, már pár darabnál is. Nem beszélve, 100, 200, vagy mondjuk 1000 db e-mail esetén. Erre egyedül a programozott küldés a megoldás.

Office makrókkal ugyan lehet körlevelet készíteni, de annak kiprogramozása nem egyszerű feladat.

Ráadásul, ha e-mail kliensből (outlook, opera, thunderbird) küld levelet, nagyobb a kockázata, hogy nem fog szépen megjelenni minden ügyfele gépén az üzenet.

De jól látja, megoldható a feladat máshogy is. Ha az ideje megengedi, és van türelme kipróbálgatni rengeteg levelezőprogramot és beállítást, nem éri meg fizetni egy ilyen szolgáltatásért.

De ha úgy gondolja, hogy többet ér az ideje, és azalatt a pár nap alatt, amíg összeállítaná a többé-kevésbé megfelelő e-mailt, inkább pénzt keres, vagy a családjával tölti idejét, forduljon hozzánk, és rendelje meg szolgáltatásunkat most!

Az e-mailben küldött üdvözlések, és köszöntők természetesen nem helyettesítik a valódi folyamatos kontaktust, de jól kiegészítik, illetve előkészítik azt.

Egyrészt segítenek Önnek folyamatosan képben lenni, hiszen ha kéri, Ön is kap rendszeresen figyelmeztetést, melyik partnerének van névnapja, születésnapja.

Másrészről ügyfelei akkor is kapnak Öntől figyelmességet, ha Ön éppen nyaral, vagy egy több napos konferencián van.

Szeretne több figyelmet adni partnereinek kevesebb felesleges munkával? Keresse munkatársainkat a részletekkel kapcsolatban!

 

 
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!