RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc
rgstudio.hu >>  

Fejlesztések

Weboldalát szeretné korszerűsíteni? Címlistát szeretne építeni? Facebook oldalát szeretné felpörgetni?

Fejleszteni sok felületen, sok mindent lehet. Növelje online felületeinek hatékonyságát, használja ki a fejlesztések adta lehetőségeket!

 

Webes fejlesztések

Egy cég számára manapság elengedhetetlen, hogy rendelkezzen weboldallal. Az online jelenlét első lépése tehát egy vevőbarát weboldal létrehozása, amely teljes mértékig kiszolgálja a látogatók igényeit.

Előzze meg versenytársait az online világban!

>>> Webes fejlesztések

 

Landing page

Egy érkező oldal, vagy egy microsite sok esetben bizonyul hasznosnak, főleg, ha weboldalunktól függetlenül szeretnénk hírlevél feliratkozókat gyűjteni. AdWords kampányt futtat? Készítse el hozzá landing page-ét, így a hirdetésből kattintók egy számukra releváns oldallal találkoznak!

>>> Landing page

 

Responsive design

Az Ön weboldalát mobilról is könnyedén használhatják a látogatók? Fontos, hogy mindig az aktuális trendekhez alkalmazkodjon weboldalunk. Vegye figyelembe, hogy egyre többen választják a mobilról történő böngészést, amelyre Önnek is fel kell készítenie weboldalát! Kattintson ide, és ismerje meg a responsive weboldalakat!

>>> Responsive design

 

Facebook alkalmazások

A céges Facebook oldalát szeretné felfuttatni? A megoldás: Facebook alkalmazások. Egy egyszerű regisztrációs alkalmazástól kezdve, egy bonyolultabb képfeltöltős alkalmazásig, biztosan Ön is megtalálja a megfelelőt. Ne feledje! Egy nyereményjátékkal nem csak az oldala rajongói számát tudja növelni, hanem a cég ismertségét is, és mellette még címlistát is építhet!

>>> Facebook alkalmazás

 

Virtuális képeslapok

Az olyan apró figyelmességek, mint a névnapi üdvözletek, ünnepi köszöntők nagyon sokat számítanak az üzleti kapcsolatok alakulásában. Folyamatosan figyelni rájuk azonban nehéz lehet. Könnyen előfordulhat, hogy valaki kimarad. A megoldás: virtuális képeslapok!

>>> Virtuális képeslapok

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!