Szeretnél még többet kihozni Facebook-hirdetéseidből? Ismerd meg a legújabb technikákat, hirdetési megoldásokat és gyakorlati példákat februári haladó Facebook tréningünkön!

Ha már hirdetsz egy ideje, de úgy érzed új ötletekre és inspirációkra van szükséged, akkor ott a helyed a Haladó Facebook-hirdetési tréningen! A képzésünk célja, hogy egy egész napos, intenzív oktatás keretében minél több olyan tudást adjunk át a résztvevőknek, amik a hirdetési és a marketing eredmények növelésében egyaránt segítenek.

Az esetben is érdemes részt venned képzésünkön, ha több cégnek kezelsz hirdetéseket, illetve több kampányt futtatsz, hiszen a Business Manageren túl olyan speciális megoldásokról is szó lesz a tréningen, mint a dinamikus termékhirdetések, a Messenger hirdetések, vagy a remarketing stratégiák.

Ha a 2018-as üzleti céljaid között szerepel, hogy
– jobb eredményeket érj el Facebook hirdetéseiddel,
– hirdetési költségeidet hatékonyan csökkentsd,
növeld közösségi média jelenléted,
– vagy olyan hirdetési folyamatokat találj, amikkel igazán eredményesen lehet támogatni az értékesítést,
akkor ott a helyed Haladó Facebook-hirdetési tréningünkön!
Inspirációk, ötletek, tapasztalatmegosztás, profi eszközök, rutinos hirdető társaság… ez mind rád vár a február 22-i képzésen!

A Facebook hirdetések gyakorlati lépésein Lévai Richárd több közösségi marketing témájú könyv szerzője, a kozossegikalandozasok.hu blog írója fog végigvezetni. Ricsi 2000 óta foglalkozik online marketinggel, Facebook hirdetésekkel 2010 óta dolgozik, míg tréningeket már 6 éve tart.

Ha szeretnéd még jobban elmélyíteni Facebook-hirdetésekkel kapcsolatos tudásod, ezáltal pedig eredményessé tenni vállalkozásodat, akkor jelentkezz itt!

További információ ide kattintva érhető el.