RG Stúdió, és az internet Önnek dolgozik!™
Fejléc
rgstudio.hu >>  

Céginformációk

Az RG Stúdió története 2000-ben kezdődött: ekkor alakult meg 2 fővel ez a Baranya megyei vállalkozás. A folyamatos fejlődésnek, szakmai tapasztalatok szerzésének, és a tevékenységi kör bővítésének eredményeképp mára az RG Magyarország nevű cégcsoporttá bővült, melynek tagjai:
 
 
  • RG Stúdió: internet alapú megoldások, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek segítsen kihasználni az online világ üzleti lehetőségeit, hogy a weblap vevőket szerezzen,
  • RG Net: strukturált hálózatok kiépítésével, üzemeltetésével, karbantartásával, beléptető rendszerek és térfigyelő kamerarendszerek kiépítésével, fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek ne kelljen a háttérrel foglalkozniuk.
  • RG Networks: kétirányú műholdas adatátvitelen keresztül biztosít szélessávú internetet, illetve kedvező, másodpercalapú számlázású VoIP telefonszolgáltatást.
Ügyfeleink számára az elérhetőségünket a budapesti irodánk könnyíti meg, az RG Stúdió központja továbbra is Pécsett maradt, az értékesítés és a kommunikációs menedzsment egy része került a budapesti képviselethez.

Az RG Stúdió fő tevékenysége az online megjelenéssel, internet alapú megoldásokkal kapcsolatos tanácsadás, szolgáltatás. Ma már az üzleti életben alapvető követelmény, hogy a vállalkozásoknak legyen honlapjuk. Ezt a környezet (vevők, partnerek) követelik meg. A vállalkozás érdeke pedig, hogy ki is használja ezt a weblapot, hiszen számos lehetőség rejlik az online marketingben. Az RG Stúdió az ilyen lehetőségek, megoldások feltárásában és kiaknázásában nyújt segítséget.

Az RG Stúdió folyamatosan törekszik az állandó megújulásra, a szakmai és szervezeti fejlődésre, a minőség, a szaktudás és a  professzionális működés közvetítésére a fogyasztók felé. Munkatársaink számára az ügyfél az első, igyekszünk komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára, melyek egyedi problémákra jelentenek megfelelő, teljes körű válaszokat.

Keressen minket, böngésszen oldalunkon, ha kíváncsi rá, milyen megoldások állnak cége előtt, hogy több vevőt szerezzen!
 
 
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!
Adja meg adatait most, és rendszeresen kap olyan internetes ötleteket, amikkel
Ön is tovább növelheti online bevételeit!
Név:
E-mail:
IRATKOZZON FEL!
CSATLAKOZZON!
RG Stúdió Facebook oldal

Jelölje be az RG Stúdió
Facebook csoportját most,

ha hasznos online marketing
információkra van szüksége!